Перейти до змісту

Nokia 8800 Classic Silver(Оригинал)

Grey

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Nokia 8800 Classic Silver(Оригинал)

Продам телефон Nokia 8800 Classic Silver(Оригинал).Новый в защитной пленке.Привозился из-за границы,поэтому немного потертая коробка.

В комплект входит(видно на фото);

Зарядное

Подставка зарядное

Наушники

Коробка с диском.

Цена 1850 гр.

post-6340-0-82230900-1350688340_thumb.jp

post-6340-0-80913500-1350688353_thumb.jp

post-6340-0-31656300-1350688370_thumb.jp

post-6340-0-41560100-1350688384_thumb.jp

post-6340-0-93425600-1350688397_thumb.jp

post-6340-0-73661200-1350688413_thumb.jp

post-6340-0-27398200-1350688426_thumb.jp

post-6340-0-74106500-1350688440_thumb.jp

post-6340-0-57776200-1350688455_thumb.jp

Опубліковано

ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ!!!!!!!!!!

Звиняйте не втримався.

Привозился из-за границы -----Ага там же і поставили клаву з кирилецею!!!!!!!!!,аааа я пойняв --- потомучто загреницей все по руски базарят чтоли?

Якщо напишите що тут міняли клаву, то допишіть що і копус за одно, Нокія ніколи так по Рахітному не клеїла плівки на нові вироби (хібашо вони були зроблені в Індіїї і то там акуратніше, і їх втему клеять)

Ціна цьому чудо телефону точно не стільки грн,--- за такі гроші галактику S+, можна купити .

Влом було написати, що телефон після реставраціїї , деталі дорогі , а то новий, новий.

PS Без лоха и .........

Опубліковано

Звиняйте не втримався.

Привозился из-за границы -----Ага там же і поставили клаву з кирилецею!!!!!!!!!,аааа я пойняв --- потомучто загреницей все по руски базарят чтоли?

Якщо напишите що тут міняли клаву, то допишіть що і копус за одно, Нокія ніколи так по Рахітному не клеїла плівки на нові вироби (хібашо вони були зроблені в Індіїї і то там акуратніше, і їх втему клеять)

Ціна цьому чудо телефону точно не стільки грн,--- за такі гроші галактику S+, можна купити .

Влом було написати, що телефон після реставраціїї , деталі дорогі , а то новий, новий.

PS Без лоха и .........

Телефон новый НА 100%, А для таких как "Serg20279" навороченых ребят он действительно не подходит.Если тебя что-то не устраивает то не пиши чушь в этой теме.

Опубліковано

ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ!!

Я понял чего ты так петушился,ты продал точно такой же "з німечини" і там поставили клаву з кирилецею!!!

Там за границей все базарят по русски.....

Звиняйте не втримався.

PS Без лоха и .........

Опубліковано

ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ!!

Я понял чего ты так петушился,ты продал точно такой же "з німечини" і там поставили клаву з кирилецею!!!

Там за границей все базарят по русски.....

Звиняйте не втримався.

PS Без лоха и .........

Для непонатлевых, обясняю.

Різниця втому ,що я продавай далеко не такий же!!!

Там був беу і я вказав що клава міняна,+ віддавав орг клаву яка там стояла.

Всі деталі стояли на телефоні рідні, хай потерті і з вмятинками, але незамінені на китай копію (при якый механызм слайдера дуже каряво працює).

І продав 8800 і сіроко багатьом людям , які сказали мені дякую саме за відвертість, один з прискіпливих покупців завів мене до свого знайомого майстра , по мобільним де в моїй присутності телефон розібрали і перевірили чи цілий шлейф, було і таке, і я давав гарантію на пів року. (китайці на нові корчі стільки не дають)

Так що ти добре знаєш про що я написав постом вище, а головне імей на коробці , імей на лейбі під акаб,і імей плати в тел співпадає?????.

рефреш....

думаю так, і це легко перевірити, як я вже написав.

Опубліковано

В рефреша імей співпадає, китайози все друкують.

Хрен вони надрукують , *#06# це на платі який ни дислеї світиця, під акаб на блясі на заводі клеять з такимже номером, відірвеш буде видно ромбіки частина лишиця на блясі, ну хіба є метод переклейки про який я незнаю.

Та ладно вдалого продажу вам пане Grey

Опубліковано

Можу показати при нагоді.А видно по коробці,яка в телефона за 500 дол свого часу була теж відповідного виконання.

Опубліковано

Можу показати при нагоді.А видно по коробці,яка в телефона за 500 дол свого часу була теж відповідного виконання.

Зразу і не помітив, клеїли на орг коробці , лейбу з імеями для гарантійки при кутку і так роблять до цих пір, а не посередені коробки.

Опубліковано

Телефон не оригінальний, навіщо вводити людей в оману?

точно такий самий замовляв собі декілька місяців назад,

на Аукро таких по 900-1000 грн. повно.

П.С. Нових оригінальних 8800 напевно вже не існує.

Опубліковано

Да действительно на аукро полно таких китайцев.

Не знаю но на моем телефоне под акб написано "Made in Germany" и покупался там же....

Телефон не оригінальний, навіщо вводити людей в оману?

точно такий самий замовляв собі декілька місяців назад,

на Аукро таких по 900-1000 грн. повно.

П.С. Нових оригінальних 8800 напевно вже не існує.

Опубліковано

На моєму який купувався на Аукро, теж було написано мейд ін джермані,

і коробка така ж і комплект схожий,

і навіть, що відразу видає ваш телефон упаковочні плівки були на моєму телефоні наклеєні абсолютно ідентично,

ну і зовсім смішно, що в Німеччині продають тел. з кирилицею.

Опубліковано

Існують оригінальні телефони в новому корпусі та з новим акумулятором і комплектом.Так само і підробки.

Причому і в США ,і вНімеччині, Польші, Росії і т. д.

• 5 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...