Grey Опубліковано 19 Жовтня, 2012 в 23:14 #1 Опубліковано 19 Жовтня, 2012 в 23:14 Nokia 8800 Classic Silver(Оригинал) Продам телефон Nokia 8800 Classic Silver(Оригинал).Новый в защитной пленке.Привозился из-за границы,поэтому немного потертая коробка. В комплект входит(видно на фото); Зарядное Подставка зарядное Наушники Коробка с диском. Цена 1850 гр.
Serg20279 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 14:53 #2 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 14:53 ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ!!!!!!!!!!Звиняйте не втримався.Привозился из-за границы -----Ага там же і поставили клаву з кирилецею!!!!!!!!!,аааа я пойняв --- потомучто загреницей все по руски базарят чтоли?Якщо напишите що тут міняли клаву, то допишіть що і копус за одно, Нокія ніколи так по Рахітному не клеїла плівки на нові вироби (хібашо вони були зроблені в Індіїї і то там акуратніше, і їх втему клеять)Ціна цьому чудо телефону точно не стільки грн,--- за такі гроші галактику S+, можна купити .Влом було написати, що телефон після реставраціїї , деталі дорогі , а то новий, новий.PS Без лоха и .........
Grey Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 18:54 Автор #3 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 18:54 ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ!!!!!!!!!!Звиняйте не втримався.Привозился из-за границы -----Ага там же і поставили клаву з кирилецею!!!!!!!!!,аааа я пойняв --- потомучто загреницей все по руски базарят чтоли?Якщо напишите що тут міняли клаву, то допишіть що і копус за одно, Нокія ніколи так по Рахітному не клеїла плівки на нові вироби (хібашо вони були зроблені в Індіїї і то там акуратніше, і їх втему клеять)Ціна цьому чудо телефону точно не стільки грн,--- за такі гроші галактику S+, можна купити .Влом було написати, що телефон після реставраціїї , деталі дорогі , а то новий, новий.PS Без лоха и .........Телефон новый НА 100%, А для таких как "Serg20279" навороченых ребят он действительно не подходит.Если тебя что-то не устраивает то не пиши чушь в этой теме.
Grey Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:06 Автор #4 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:06 ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ!!Я понял чего ты так петушился,ты продал точно такой же "з німечини" і там поставили клаву з кирилецею!!!Там за границей все базарят по русски.....ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ!!!!!!!!!!Звиняйте не втримався.Привозился из-за границы -----Ага там же і поставили клаву з кирилецею!!!!!!!!!,аааа я пойняв --- потомучто загреницей все по руски базарят чтоли?Якщо напишите що тут міняли клаву, то допишіть що і копус за одно, Нокія ніколи так по Рахітному не клеїла плівки на нові вироби (хібашо вони були зроблені в Індіїї і то там акуратніше, і їх втему клеять)Ціна цьому чудо телефону точно не стільки грн,--- за такі гроші галактику S+, можна купити .Влом було написати, що телефон після реставраціїї , деталі дорогі , а то новий, новий.PS Без лоха и .........
Serg20279 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:37 #6 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:37 ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ!!Я понял чего ты так петушился,ты продал точно такой же "з німечини" і там поставили клаву з кирилецею!!!Там за границей все базарят по русски.....ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ!!!!!!!!!!Звиняйте не втримався.Привозился из-за границы -----Ага там же і поставили клаву з кирилецею!!!!!!!!!,аааа я пойняв --- потомучто загреницей все по руски базарят чтоли?Якщо напишите що тут міняли клаву, то допишіть що і копус за одно, Нокія ніколи так по Рахітному не клеїла плівки на нові вироби (хібашо вони були зроблені в Індіїї і то там акуратніше, і їх втему клеять)Ціна цьому чудо телефону точно не стільки грн,--- за такі гроші галактику S+, можна купити .Влом було написати, що телефон після реставраціїї , деталі дорогі , а то новий, новий.PS Без лоха и .........Для непонатлевых, обясняю.Різниця втому ,що я продавай далеко не такий же!!!Там був беу і я вказав що клава міняна,+ віддавав орг клаву яка там стояла.Всі деталі стояли на телефоні рідні, хай потерті і з вмятинками, але незамінені на китай копію (при якый механызм слайдера дуже каряво працює).І продав 8800 і сіроко багатьом людям , які сказали мені дякую саме за відвертість, один з прискіпливих покупців завів мене до свого знайомого майстра , по мобільним де в моїй присутності телефон розібрали і перевірили чи цілий шлейф, було і таке, і я давав гарантію на пів року. (китайці на нові корчі стільки не дають)Так що ти добре знаєш про що я написав постом вище, а головне імей на коробці , імей на лейбі під акаб,і імей плати в тел співпадає?????.рефреш....думаю так, і це легко перевірити, як я вже написав.
Nokian Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:42 #8 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:42 В рефреша імей співпадає, китайози все друкують.
Serg20279 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:47 #9 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:47 В рефреша імей співпадає, китайози все друкують.Хрен вони надрукують , *#06# це на платі який ни дислеї світиця, під акаб на блясі на заводі клеять з такимже номером, відірвеш буде видно ромбіки частина лишиця на блясі, ну хіба є метод переклейки про який я незнаю.Та ладно вдалого продажу вам пане Grey
Nokian Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:58 #10 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:58 Можу показати при нагоді.А видно по коробці,яка в телефона за 500 дол свого часу була теж відповідного виконання.
Serg20279 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 20:07 #11 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 20:07 Можу показати при нагоді.А видно по коробці,яка в телефона за 500 дол свого часу була теж відповідного виконання.Зразу і не помітив, клеїли на орг коробці , лейбу з імеями для гарантійки при кутку і так роблять до цих пір, а не посередені коробки.
Tomagawk Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 20:29 #12 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 20:29 Телефон не оригінальний, навіщо вводити людей в оману?точно такий самий замовляв собі декілька місяців назад,на Аукро таких по 900-1000 грн. повно.П.С. Нових оригінальних 8800 напевно вже не існує.
Grey Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 20:36 Автор #13 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 20:36 Да действительно на аукро полно таких китайцев.Не знаю но на моем телефоне под акб написано "Made in Germany" и покупался там же....Телефон не оригінальний, навіщо вводити людей в оману?точно такий самий замовляв собі декілька місяців назад,на Аукро таких по 900-1000 грн. повно.П.С. Нових оригінальних 8800 напевно вже не існує.
Tomagawk Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 20:43 #14 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 20:43 На моєму який купувався на Аукро, теж було написано мейд ін джермані,і коробка така ж і комплект схожий,і навіть, що відразу видає ваш телефон упаковочні плівки були на моєму телефоні наклеєні абсолютно ідентично, ну і зовсім смішно, що в Німеччині продають тел. з кирилицею.
Nokian Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 20:47 #15 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 20:47 Існують оригінальні телефони в новому корпусі та з новим акумулятором і комплектом.Так само і підробки.Причому і в США ,і вНімеччині, Польші, Росії і т. д.
Tomagawk Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 21:09 #16 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 21:09 Покажіть де купити нову оригінальну 8800? Буду вдячний!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.