Перейти до змісту

Горів гуртожиток ЛНТУ по вул. Даньшина

Grudik

Рекомендовані повідомлення

Наприклад є деяка інформація тут - http://news.ukrhome....ntent/15891821/ або http://p-p.com.ua/articles/28241/ та ще у багатьох джерелах, але всрізь одні і ті ж дані.

Може є в когось фото з місця події? Знаю лише що згоріла одна кімната повністю, решту встигли загасити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам цікаво подивитися на людську біду?

Було холодно. Секція сімейних. Напевно у деяких кімнатах були діти.

Люди обігрівали кімнати "козликами". Проводка не витримала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, дивно якось. Кажуть раніше було принято в таких випадках кидатися на допомогу, а зараз всі хватаються за фото та відеокамери ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Горіло в два ночі, по словам одногрупника, він живе в кімнаті поверхом вище і двома вікнами правіше. А так хз чого загорілось, але студентів всіх почали виганяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки мені відомо в тій кімнаті давно нікого не було, тому варіант з козликом не проходить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки мені відомо в тій кімнаті давно нікого не було, тому варіант з козликом не проходить...

тут можу не погодитись, "козел" міг бути у сусідній кімнаті а у тій що вигоріла могла бути просто погана проводка яка і стала причиною займання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки мені відомо від знайомого що живе там, залишили (залишив) увімкненим обігрівач і поїхав додому, ось і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки мені відомо від знайомого що живе там, залишили (залишив) увімкненим обігрівач і поїхав додому, ось і все.

ну тоді це не "людська біда" як писав Skorpio76, а просто халатність, через яку могли постраждати багато-багато людей. Дякувати Богу, що все обійшлось лише матеріальними затратами,...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...