Перейти до змісту

Подогреватель двигателя

deluxkangoo

Рекомендовані повідомлення

якраз таки підігрівач.

хз, в мене такий же двигун, система PURFLUX, всюди в описах зустрічав що це датчик нявності води в ДТ

ось він

post-4223-0-16843000-1380538516_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хз, в мене такий же двигун, система PURFLUX, всюди в описах зустрічав що це датчик нявності води в ДТ

ось він

а попробуй тестером прозвонити. При більше як +5 град не звониться, а на морозі звониться. імхо. Правда давно провіряв. Там виключатель як в утюгах. Та й вода знизу збирається, а кришка корпуса фільтра до низу то не достане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 20 минут нагревает до 65 градусов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора спілкувався на тему прогріву машини в холодну пору року. Так от він мені розказав що їздив на уазіку і кожного ранку вчасно приїжджав на роботу, і коли йому казали що я запізнився бо машина не заводилась то він відповідав я ж встигаю. так вот він прикріпив два тени один на до радіатора а другий до піддона щоб нагріти масло і кожний ранок за 10 хв до виїзду за допомогою переноски і розетки нагрівав машину. а на даний момент я найшов таку річ як щуп що підігріває масло від акумулятора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радіатор нащо гріти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напевно для того щоб відразу поступала в систему тепла вода

от правда не питав як він підтримував вад +температури в режимі очікування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було колись - замерз дизель при 20 градусному морозі (Джетта 2). Поставив в моторному відсіку 5-літрову каністру з солярою, а в ній цей самий антигель, закільцював систему через каністру і так їздив, поки не розмерзся бак і трубопровід. Мороки було доливити соляру через кожні 80-90 км. Але їздив і до Львова, і до Києва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене був випадок коли і антигель в баку і свічки в нормі і напруга на свічках і АКБ заряджена а не завів, замерзло щось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Підніму тему. В кого є розетка чи підключитись до 220 дуже актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Маю вже 5 років Кенго, 1,9 простий дизель

При -25 заводиться без проблем, при всьому вищепереліченному.

В Кенго з 1.9 дизель в паливному фільтрі стоїть підігрівач палива.

це не підігрівач :)

це датчик наявності води в дт :)

Вчора зранку тестером поміряв, працює, 1,5ом. Це стартовий ток ~9А. Потім зменшиться з нагрівом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...