Перейти до змісту

CS Source Руский Спецназ

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне сабж, та чому вирішим написати.

Я не потужний геймер і тим паче не вмію грати в Контру, але це мені сподобалося..

Поясню чому.

Це якби HALFi-Life2 мережева (дезматч) тільки на картах Контри. (графіка, фізика іт.д.)

Ну або навпаки контра з графікою Халфи 2.

зараз постараюся зробити кілька скріншотів популярних карт.

крім того - Боти не такі вже й "дурні"..

кому цікаво - можу залити ввчечері

post-118-1185948335.jpgpost-118-1185948344.jpg

Тепер звичний всім Сорс фотки

post-118-1186035661.jpgpost-118-1186035746.jpg

Опубліковано

НУ як сказати НІЧИМ????

коли стріляєш по воді йдуть бризки .

текстури на стінах та пірамідах.

побачите .

зараз спробую залити..

Швидкість на ФТП ледь 100Кб/сек :)

по прогнозам 2 години :)

Опубліковано

Та ні, Сорс він і в Африці Сорс :)

А от існує цікава "наработка" CSPromod -- перероблюють Сорс, щоб він був більш іграбельним по мережі, схожим на CS 1.6 , тІльки мабуть графу залишать

Ось і статейка: http://www.gameinside.ua/news.php?id=6555

Опубліковано
НУ як сказати НІЧИМ????

gallery_7_30_2223.gif В сорсі так від самого початку було

Опубліковано

НУ перш ніж заливатися від сміху - скачай, та подивися на ті зміни які там є, тільки не потрібно казат що ЗОВСІМ НІЧОГО не помінялося.

бо я щось не пам'ятаю щоб у звичайній Контрі таке було.

якщо є ( а я сьогодні перевірю) - тоді принесу свої вибачення.

Опубліковано

Качать не буду ібо в лом тратить час і трафік.

Навіть без скачки можу зказать що поміняли.

Нові моделькі гравців, можливо також зброї, і менюшка з хелсами та патронами.

Опубліковано
Качать не буду ібо в лом тратить час і трафік.

Навіть без скачки можу зказать що поміняли.

Нові моделькі гравців, можливо також зброї, і менюшка з хелсами та патронами.

не .. силя пессимист апридилённа ... либо просто опытный оптимист ГЫ!

Опубліковано

Все вірно, крім того текстури накладені (не таке жовте все )

зараз викладу картинки для порівняння

Див. пост №1

Опубліковано

НУ як сказати НІЧИМ????

gallery_7_30_2223.gif В сорсі так від самого початку було

Я навіть перевірив - ніяких бризг!!!

щоб не бути голослівним - записав демку, на якій чітко видно що на воді (як і на землі) після пострілу іскри та пил. кубиками.

water.zip

а це запис того що є в грі яка викладена на ЛМ. (фтп)

water1.zip

Опубліковано

gallery_7_30_2223.gif

Zheny@ ти нуп ;) (Без образ)

Ти порівнюэш мод до сорса з простою кантрою 1,6

ЗІ Banzai Я такіх модів кожен місяць по пару штук маю і з певного часу взагалі перестав на них звертать увагу

Опубліковано

Сіля - я нічого не маю проти того що я NUB. це правда. (люблю в якості м'яса побігати ) ;)

я просто виклав те - що мені сподобалося..

ось і все.

а різниця дійсно є..

Опубліковано

таки опытный силя оказалсо ;)

хотя не вижу большой проблемы что комуто хочется сменить вид прицела , тушку оппонента и звуки ... чё в етом такого? неплохобі еше текстурі обновить - ато уже 7-8 лет прошло с віхода контры а красота все старая ... квадратики .... тьху

Опубліковано
комуто хочется сменить вид прицела , тушку оппонента и звуки ... чё в етом такого? неплохобі еше текстурі обновить - ато уже 7-8 лет прошло с віхода контры а красота все старая ... квадратики .... тьху

Щераз повторю:

Це модифікований КССорс а не тєкстуркі ітд до 1,6. Сорс сам по собі зявився дет в кінці 2004го на передовому на той момент двіжку так що про які квадратікі йде мова ? Тєкстуркі лишились всі такі як і були в сорсі.

Я не говорю що погано що залив чи що не варто качать любітєлям побігать пару дєньків пострілять ботів в нових скінах, просто не так вже багато змін він і вносить як описувалось спочатку

Опубліковано

Дякую за роз'яснення для мене вся Контра однакова. :)

ЦЕ ПРОСТО МАЛИЙ (ПЛЕМІННИК) ПРИНІС і став грати. я глянув - прикольно..

Опубліковано

для початківця любителя - кс 1.6 і сорс буде відрізнятись лише тим шо різні модельки та графа....бугага....

для профі - а це гравець чуть вище середнього скіла - може сказати шо це просто кардинально різні ігри...

саме тому затіяли розробку промода для залучення все таки гравців про з кс 1.6 до сорса - ібо треба гроші відбивати і залучати серйозних гравців - а не хз кого...це своєрідний компроміс...

те що квадратики в 1.6 і комусь це захарилось - то це просто любителі...драйв не в квадратиках - так само як і футболі - все одноманітне вже 100 років - але всі його люблять за емоції драйв - шоу...так само і з 1.6 - там є все - ібо двіжок анріала ше досі будуть згадувати - а зара що...рівняйте кваку 4 - брєд брєдом проти 3-ї....ну але гроші рішають все....хтось же має купувати компи по 1000 у.о....

спрогнозую - що кс 1.6 ми граємо останній рік - і не біше - адже його задавлять прикриють...забикують.... але це історія - він протримався по моєму вже 3 роки без особюливих змін - а це досягенння - порівняйте лише халф 1 - і халф 2 - де біше азарту і драйву??? канєха халф 1 - СОРС ФУФНЯ.....дельта форс необгризений........краще грати колофдюті ніж крисячий КС....

Опубліковано

Апять 25 :)

Сорс рульна штука, те що він не по нраву спільноті 1,6 це зовсім інше питання ібо він не копіює його а йде по власному шляху. Це різні ігри в яких спільний принцип але різна реалізація (Мені сорсовська до вподоби більше хоча вона не ідеальна :) )

ібо двіжок анріала ше досі будуть згадувати

В 1,6 перероблений двіжок 1ї квакі юзається вощето

Нащот про мода зкажу що мапмейкери там вощето хромають, я бачив на сорсі куда біш вдалі реінкарнації мап 1,6, а так пожевем побачим.

Опубліковано

Вдіверто кажучи я б так і сказав що то одна й та ж гра але гарно зроблена.

І Я справді вирішив що це 1.6 тільки з гарною графікою і т.д.

Пробачте якщо когось образив з професіоналів.

але на мою думку - варто пограти і вирішити для себе що тобі більш до вподоби.

ІМХО - ми сталкера намагаємося грати зі всіма ввімкненими параметрами,

а тут від старенького двигуна боїмося відмовитися (я не сказав що це погано - це рульно - значить він ще ого-го.) тому нове треба сприймати нормально.

Опубліковано

ту силя - да понял о чем речь идет .. тока и к оригинальному сорсу тоже притензии имеюцца ....

а на счет профессионализьма в гамезах - то про себя не могу сказать что ньюб ... далеко не ньюб .. хм но разницы особой между кантером из первой и второй халфы невижу апсалютна..... заинтрегован :sm110: - откройте глаза плиз ....

лично я почему не гамаю сорс ? - да потому как пиратки его были весьма глючные а система на то время его не тянула в полной мере ... осадок остался (да и не любитель я настраивать-оптимизировать гамезы из консоли - непрет просто) - судя по всему именно иззаетого он и не получил такой популярности в народе - девелоперы слишком хотели бабла срубить

имхо "разница" в геймплее тута ниприч0м :)

Опубліковано

В сорсі трохі інший спрей (стрільба чергою) інші флеши + дофіга маленьких обєктів які іноді відволікають увагу від основного.

Старікам в лом переучуватись і привикать до цих змін. Приплюсуй не малі системні вимогі і ось тобі відповідь чого половина гравців кричить що сорс лажа, друга половина кричить лише тому що так крикнула перша :)

Опубліковано

Мені цікаво чим все закінчиться...

Сілія! Все про соурс росказав що знаєш?

Жека! Сенкс! Мені сподобалось! Але від соурса цей прикол дечим точно відрізняється!

+1

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...