Перейти до змісту

Знайшовся котик,вік 4 місяці


Likusya

Рекомендовані повідомлення

Цього котика я бачила десь тиждень,в районі Там-Таму,біля зупинки Храму. До себе я його взяти не могла.Три дні назад йшов дощ,і мій синок йдучи зі школи,пожалів його і приніс до дому. Кошеня гарне,чорне,пухнастеньке видно що домашнє.Хлопчик,його вік приблизно 4 місяці.До лотка приучений!Я його нагодувала,помила і поки що він живе на балконі. Допоможіть знайти йому господаря,дуже прошу. В себе залишити я його ніяк не можу,в мене в квартирі собака Нім.Овчарка і кицька якій вже 7 років.Вони його не признають і може бути біда.Можливо об"являться господарі,або може комусь потрібен цей пухнастий,грайливий комочок шерсті:) Зветратеся за тел 050-265-36-90 Ліля.

post-8337-0-64641000-1350312022_thumb.jp

post-8337-0-17895500-1350312077_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився на підібраного кота і подумав: як везе котам і не везе собакам. :) Бачив на борді вже кілька тем де люди шукають нових господарів підібраним кошенятам і жодної про нових господарів для підібраних собак. Хоча можливо такі і були, спеціально не перевіряв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 місяця потому...

Цього котика я бачила десь тиждень,в районі Там-Таму,біля зупинки Храму. До себе я його взяти не могла.Три дні назад йшов дощ,і мій синок йдучи зі школи,пожалів його і приніс до дому. Кошеня гарне,чорне,пухнастеньке видно що домашнє.Хлопчик,його вік приблизно 4 місяці.До лотка приучений!Я його нагодувала,помила і поки що він живе на балконі. Допоможіть знайти йому господаря,дуже прошу. В себе залишити я його ніяк не можу,в мене в квартирі собака Нім.Овчарка і кицька якій вже 7 років.Вони його не признають і може бути біда.Можливо об"являться господарі,або може комусь потрібен цей пухнастий,грайливий комочок шерсті :) Зветратеся за тел 050-265-36-90 Ліля.

Всім дякую хто дзвонив,на жаль господар так і не знайшовся,АЛЕ............ Цей котик знайшов нову хазяйку,тобто мене і ще в добавок найкращого друга тобто мою собаку. Неймовірно але вони подружились,разом сплять на собачому місті,разом граються на що дуже кумедно спостерігати.Назвала я його Тайсон,отже дорогі форумчани все в цього котика добре. Тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...