Перейти до змісту

Музична система 5.1

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

якщо є можливість, з'їзди у Львів, магазин "кнопка" в центрі біля університету. вони найбільший магазин-салон Свену. я там брав повний комплект 760тих (фронти, центр, тили). там був майже весь Свен.

а щодо комплекту активної акустики 5.1 - не трать гроші, не варто. краще збирай помалу пасивну акустику.

Опубліковано

я не знаю різниці між пасивними і активними динаміками... :)

мож поясниш ?...

моє попереднє питання в силі ! (де найти свени..) :)

Опубліковано
я не знаю різниці між пасивними і активними динаміками... :)

мож поясниш ?...

активна акустика - це те що ти хочеш купити, тобто колонки з вбудованим підсилювачем, їм потрібно лише джерело звуку, і все. біда в тому що зазвичай вбудований блок підсилення з лінійних входів нижче плінтуса в більшості з них, навіть доволі дорогих на зразок креатіва. не про який обробіток сигналу й мови не йде, тупо бустить лінєйку і все.

в пасивній все починається з окремого підсилювача (ресівера), а сама акустика це просто якісний дерев'яний короб з динаміками. зате скласти з такої системи можна все що завгодно. якість звуку буде на порядок вище. з мінусів - затрати теж будуть на порядок вище. ресівер б/в буде в межах 100$-200$, новий 200$-....$, акустика десь від 150$-200$ (той же свен) до .....$ за пару. але навіть свен пасив робить на порядок краще. і лейбу ліпить Sven Audio

Опубліковано

2 b0rg: +1.

Обьяснил так, что наверное, даже 10-летний школьник понял бы!

Насчет качества активных и пассивных - я уж не знаю, в каких краях клепаются активные Свены, но такое ощущение, что у них от Sven только лэйбл наклеен :) Это если сравнивать с пассивными АС. Экранирование, солидная толщина МДФ короба, "позолоченные" контакты, стальные шипы фронтов и пр. - да при сравнительно доступной цене пассивные АС от Sven ИМХО практически не уступают "крутым" брендам по цене в 5 раз выше!!! Даже музыку слушать - одно удовольствие, никакой музцентр (типа стандартная минисистема) и рядом не лежал, не говоря уже о фильмах, играх и пр... Но b0rg прав, для этого, как ни крути, но необходимо вложить N-ные финансы, дабы создать полноценную систему. Зато хватит тебе ее, скорее всего, на полжизни :)

Опубліковано

ну в мене нема таких грошей...

все-таки куплю Sven IHOO-MT5.1R ... якщо хто має знайомих ... може допомогти найти/купити... з мене пиво.. :)

Опубліковано
ну в мене нема таких грошей...

все-таки куплю Sven IHOO-MT5.1R ... якщо хто має знайомих ... може допомогти найти/купити... з мене пиво.. :)

Sven IHOO MT5.1 Gembird Сабвуфер 35Вт, 5*18Вт, ( YF1) купить » инфо » 400.4 77 DiaWest

может в Луцком диавесте есть?

Опубліковано

От Луцкий Диавест не рекомендую. У них разница в цене с Киевским Диавестом часто >30% составляет.

Опубліковано

От Луцкий Диавест не рекомендую. У них разница в цене с Киевским Диавестом часто >30% составляет.

2 Dimon: не найдешь в Луцке - отпишись в личку

посмотрим по Киеву

Опубліковано

Дуже дякую, Shura, за пропозицію !!!

Але вроді вже найшов...

Заходив в "Комп. всесвіт" тиждень назад - кажуть нема взагалі таких... не виробляють вже таких :)

Думаю зайду ше сьодні... кажуть - є :) будуть десь завтра чи сьодні вечером... 600 грн... :)

завтра перезвоню... якшо все гуд то заберу...

Допоможіть ше на рахунок звукової карти... бо в мене стоїть Realtek AC'97 Audio .. - гамно :)

кажуть шо нема толку з тих колонок якшо в мене така звуковуха...

тому ше порекомендуйте звуковуху... напевно Креатів... :D

Опубліковано

в комп. всесвіті одні барани.

каже ой соррі... їх даже не можна заказати...

ШУРА !!!! відпиши !!!в тебе є аська ?

в мене є можливість поїхати в Київ !!! купив би колонкі !!! та скажи магазіні знижок... на всякі адікі, найкі !!! :ok2:

Опубліковано
ШУРА !!!! відпиши !!!в тебе є аська ?

в мене є можливість поїхати в Київ !!! купив би колонкі !!! та скажи магазіні знижок... на всякі адікі, найкі !!! ;)

в опчем вопрос с колонками порешали... РИМ2000 АКА Ланжерон рулят :)

в Киеве имеешь больше времени поползать по спортмастерам

у них сейчас скидки от 30 до 80 %%

Опубліковано

Акустическая система Gembird активная IHOO MT5.1 IR (дерево) пульт ДУ (YF1R)

95$ - Сьогодні замовлення - післязавтра в тебе.

( є в наявності)

Крім того я б звернув увагу на фірму Edifier - дуже навіть непогана фірма

зараз дам посилання на фото та опис..

ось тут

практично все є в наявності і готове сьогодні- на завтра

Опубліковано

Да, Edifier рекомендую, отличная фирма. Хотя и гонят на них но это от зависти.

Опубліковано

купив те шо хотів !!!

ше в понеділок.. забував написати...

просто супер !!! дуже радий !

Скажу одне : на обичній встроєній звуковусі гамно. (або 2.1 стерео, або 5.1 моно) :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...