Перейти до змісту

Музична система 5.1

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купити 5 колонок і саб ! :glare:

Грошей - максімум 800 грн. десь так... може 900 :ok2:

Також треба нову звукову карту.

Порадьте...

Опубліковано

Раджу microlab X4 black десь орієнтовно 750 грн. і на карту вистачить. Друг собі замовив то дуже сподобалось якість звуку. На весь звук навіть не включав бо розніс би хату. Правда як ніс додому то та система порядка 17кг важить ледь доніс. Почитай тут (http://www.microlab.com.ua/u/produc/details/1531/index.html).

Опубліковано

Genius SW 5.1 Home Theatre Deluxe, здається так називається, в мене стоїть, дерево, 5 по 15 і саб на 45 ватт, пульт ДУ, звук, як на мене, просто клас, ціна зараз в районі 600 грн.

Опубліковано

якщо мамка грамотна, то звуковуху міняти не варто.

купи те що пропонують - будь-що, воно все хороше. :)

і матимеш щастя.

Хоча насправді - гарні колонки пара - 150 у.о. (дерево, екрановані іт.д. 90см висотою напольні)

+ тили ще стільки ж. (дерево, екрановані іт.д. 90см висотою напольні)

+ Саб і центр знову ж 200 ((дерево, екрановані іт.д. напольні)

і ресівер грамотний 750 у.о. (типу Marantz)

і матимеш СПРАВЖНІЙ домашній кінотеатр. :) все це звичайно ІМХО, та при наявності фанатизму і грошей. :)

для звичайної квартири аля хрущовка-брежнєвка-сучасна - вистачить того що запропонували колеги з постів вище.

ну якщо надумаєш брати звук окремо - то Creative Audigy не менше.

бажано щоб активний Сабвуфер і колонки з'єднувалися із мамкою (звуковухою) через S/PDIF

якість звуку тоді буде гарантована.

Опубліковано
Хоча насправді - гарні колонки пара - 150 у.о. (дерево, екрановані іт.д. 90см висотою напольні)

+ тили ще стільки ж. (дерево, екрановані іт.д. 90см висотою напольні)

+ Саб і центр знову ж 200 ((дерево, екрановані іт.д. напольні)

і ресівер грамотний 750 у.о. (типу Marantz)

Согласен 100%. Хотя можно и в меньшие деньги уложиться. А вообще, все-то оно так, но... Все равно ИМХО для наших квартир не стоит тратиться на модные ресиверы "типа Marantz" и пр. Какое нафиг качество при такой высоте потолков, плохих звукоотражающих стенах, ну и еще целая куча нюансов. Не об этом речь. Просто не стОит, вот и все. :)

Еще одно ИМХО: Если хочешь уложиться в $200, лучше ищи пассивные АС типа Sven и недорогой напольный активный сабвуфер с фазоинвертором, смотрящим в пол. 5-канальный усилитель по деталям выйдет примерно в 40-50 у.е. Если не боишься брать в руки паяльник и эти самые руки из правильного места растут, можно заделать систему как минимум в 2 раза лучше "коробочной" активной. Еще раз повторю - лично МОЕ ИМХО. :P

ЗЫ: Хотя нет, только что прикинул, по деньгам даже в 200 не влезает :) В 300 - в самый раз :) На основе SVEN HP-520T - баксов 130-140, ну сабвуфер 100 с хвостиком плюс усилитель. Зато КАКАЯ система получилась бы!!! :) (я имею в виду именно за свои деньги - "якість вища за ціну" (с) реклама по ТВ :)) Суммарной мощностью 600 Вт RMS!!!

ЗЗЫ: Но! Есть 5-колоночные АС от Sven и подешевле (в этом случае фронтальные АС - "полочники"), равно как и сабвуферы (поверьте мне на слово - сабвуфера на 50-60 Вт даже для сравнительно большой комнаты хватит "выше крыши"), так что при желании можно в $200 уложиться :) В этом случае суммарная мощность на пике выйдет около 300 Вт RMS :) При нормальной эксплуатации (чтобы не повредить динамики АС, свой слух и нервы соседей) "выше крыши" достаточно будет и 200 Вт. :)

Опубліковано

2 Zheny@

А можна про S/PDIF для активного сабвуфера та колонок детальніше? Якщо мова про звук по цифрі, то, мабуть на другій стороні повинний бути ресивер? Тоді для чого Creative? І який ресівер...

А про колонки за 150 уїв на фронт - це дійсно забагато, Свени за 500 грн - комплект в звичайній квартирі типовому кіноману - це ідеал :). Особливо для кінів з російскими треками в 384 Кб/с... І ЖК LG 22 " широкоформатний - це вообще ульот...

От якщо ще є претензії до музики чи хоча б до банальної якості - тоді вже значно більше запущено :). І всякі-різні ЖК панелі 32 " та класні АС B&W з кевларовими діфузорами за 500-800 уів за пару - це лише галімі компроміси для бідних почуттями :P. Тут або треба мати багато грошей, або багато часу та смак. Або 500 грн на все :)

ЗІ. Насправді за десь за 2000 грн вже можна отримати цікаві рішення ...

Опубліковано

Детальніше - це так.

S/PDIF на мамці (звуковусі) - вштрикаєш у аналогічний роз'єм на активному сабвуфері, звідки в тебе будуть виходити всі твої колонки.

або ж знову з того ж роз'єму на мамці (звуковусі) ти вштрикаєш дротик уже у Ресівер - який і буде роздававти звук на колонки.

ніби все..(хто знає більше - добавте)

Опубліковано
якщо мамка грамотна, то звуковуху міняти не варто.

купи те що пропонують - будь-що, воно все хороше. :)

і матимеш щастя.

Це точно ;) тут головне непереборщити, ато получеться отак http://board.lutsk.ua/forums/index.php?showtopic=12082 :)

Опубліковано

Тоді в тебе активний сабвуфер виступає в ролі декодера та підсилювача... А по нашому, по українськи - це ресІвер в корпусі с гупалкою ;)

Опубліковано

Genius SW-HF5.1 5000 -590 грн. На весь звук ше не пробував включати: - на половині звуку вже всі вікна дрижать і сусіди балдіють...Саб не рипить навіть при пікових нагрузках.

Співвідношення Ціна-Якість 100%

Опубліковано

То, что дрожат окна, еще не означает сильно мощный звук. Просто скорее всего саб воспроизводит частоту звуковых колебаний, которая может тебе и на слух не ощутима, зато прекрасно попадает в резонанс с оконными стеклами ;) Я на своем сабе регулировал диапазон частот так, что даже при тихом гуле весь хрусталь в стенке "пел и плясал" :) ИМХО нет здесь особо чем хвастать... ;) Это ж еще одно свидетельство тому, что ну никак не подходят наши квартиры для создания действительно полноценного ДК, тем более для прослушивания музыки...

Саб не рипить навіть при пікових нагрузках.
Да и не будет он хрипеть. Потому как все в таких системах сбалансировано. И заставить какой-либо компонент активных АС хрипеть не так уж и просто :)

Мощность - далеко не всегда означает качество ;)

Хотя - как хотите. Я и FKCX_half высказали свое мнение по этому поводу. Кастомный набор пассивных АС плюс усилитель в 90% случаев лучше коробочных вариантов...

Опубліковано
Раджу microlab X4 black десь орієнтовно 750 грн. і на карту вистачить. Друг собі замовив то дуже сподобалось якість звуку. На весь звук навіть не включав бо розніс би хату. Правда як ніс додому то та система порядка 17кг важить ледь доніс. Почитай тут (http://www.microlab.com.ua/u/produc/details/1531/index.html).

ось ці сподобались !!! ;)

як скажете ? можна брати ?

і де можна їх купити ?...

Опубліковано

Поговорив з ДЖєм з Києва... Каже шо брати пластікови не треба !

Лише ДЕРЕВО !!!

Каже шо можна купити Свен в копм. магазині за 600-700 грн.. :)

Опубліковано
Вот такі собі вибрав ! Sven IHOO-MT5.1R :)

Чимось наші смаки подібні) я просто нехтів переплачувати за пульт і марку акустики) но тоже не жалуюсь рубають....

Вот такі собі вибрав ! Sven IHOO-MT5.1R :)

Як будеш їх брати не йди один а ще краще візьми таксі!!!! Тяжкі блін.... :)

Gembird_IHOO_MT5.1.bmp

Опубліковано
То, что дрожат окна, еще не означает сильно мощный звук. Просто скорее всего саб воспроизводит частоту звуковых колебаний, которая может тебе и на слух не ощутима, зато прекрасно попадает в резонанс с оконными стеклами :) Я на своем сабе регулировал диапазон частот так, что даже при тихом гуле весь хрусталь в стенке "пел и плясал" :) ИМХО нет здесь особо чем хвастать... :) Это ж еще одно свидетельство тому, что ну никак не подходят наши квартиры для создания действительно полноценного ДК, тем более для прослушивания музыки...
Саб не рипить навіть при пікових нагрузках.

Да и не будет он хрипеть. Потому как все в таких системах сбалансировано. И заставить какой-либо компонент активных АС хрипеть не так уж и просто :)

Мощность - далеко не всегда означает качество :)

Хотя - как хотите. Я и FKCX_half высказали свое мнение по этому поводу. Кастомный набор пассивных АС плюс усилитель в 90% случаев лучше коробочных вариантов...

Chill

1) На рахунок того шо саб рипить - візьми с-му SVEN до 1000 грн. послухай як ті саби грають.Це кашмар повний. Фазоінвертор 5 см в діаметрі при розмірі динаміка 20 см ти б чув який від них звук іде.

І після того скажи шо він не хрипить.

2) На рахунок того шо вікна дрижать... Да це не професійна с-ма.. Но ми вибираєм не із дорогих - до 800грн.

Я тоже ставил частоту 30 HZ сабу в мене зарухалось і зашелестіло все в кімнаті.

Но яка ціна цьому шелестінню в кімнаті (Саб-750 грн 12 inch(SPIDER SP-12L) + усилок(Stealth AMP-2.8) 850 грн =1600 грн і це тільки бас.)

А на рахунок "саб воспроизводит частоту звуковых колебаний, которая может тебе и на слух не ощутима, зато прекрасно попадает в резонанс с оконными стеклами" ти хочеш сказати шо 50 HZ - ти на звук не почуєш...

Опубліковано
Поговорив з ДЖєм з Києва... Каже шо брати пластікови не треба !

Лише ДЕРЕВО !!!

Каже шо можна купити Свен в копм. магазині за 600-700 грн.. :)

Дурниці !!! - з приводу дерева, в мене Creative Inspire P5800 Опис тут

як гарно завважив один мій знайомий - "це не просто пластмаса - а пластмаса від Creative". (пластмассові колонки за 20 грн пара - я не беру до уваги)

від теперішнього "дерева" - нема такої якості за 100 доларів весь комплект - там ДВП чи ДСП чи МДФ..

а це трошки осторонь дерева (не з досок же).

Тому не все те дерево, що дерев'яне :)

Опубліковано

Ну, НИКАКАЯ пластмасса от Криэйтив не будет лучше простой МДФ плиты толщиной 12 мм. Другое дело, что деревом в колонках этого класса называют нечто с толщиной 4-5 мм, или вообще облицованную шпоном пластмассу. Я бы обратил внимание на http://board.lutsk.ua/forums/index.php?showtopic=12121&hl= - эквивалент от Свена - это 2000 грн, при худшем качестве

Опубліковано
Я бы обратил внимание на http://board.lutsk.ua/forums/index.php?showtopic=12121&hl= - эквивалент от Свена - это 2000 грн, при худшем качестве

Ну так бери і обращай ! Б/у воно і в Африці б/у :)

Опубліковано
Ну, НИКАКАЯ пластмасса от Криэйтив не будет лучше простой МДФ плиты толщиной 12 мм. Другое дело, что деревом в колонках этого класса называют нечто с толщиной 4-5 мм, или вообще облицованную шпоном пластмассу.

Саме про це і йшлася мова :)

Опубліковано

Ниче...

Так у нас пол Луцка ездит на б/у мерсах и бехах, а остальная четверть - на нулЁвых тавриях и жигулях :) ...

ЗЫ Правда, на нулевых 700 бехах в Луцке тоже пару человек ездят - мне их вкус тоже нравится :)

Опубліковано

Допоможіть !!!! :)

Ніде нема колонок...

хочу купити Sven IHOO-MT5.1R

або Gembird IHOO 5.1

Якщо хтось скаже де вони є... з мене пиво <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...