Перейти до змісту

Новий рік у Карпатах (Закарпатті)

Davids

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю шановне паньство) Цікавить варіанти святкування Нового року у Карпатах, Закарпатті. Щось типу: дерев'яні будиночки, гори, сніг, ялинки... не обов'язково поблизу лижних спусків чи підьомників. Головне атмосфера :0117:

Суть теми: поділяться знаннями, номерами, ссилками, порадами стосовно цього питання. Святкувати будуть студенти, тому хатки з джакузі за 1к$ поки відпадають.

Буду вдячний відгукнувшимся і розививачам теми :ok2:

Опубліковано

я колись ось цю хатку придивився http://www.karpaty.i...arpatski.barvy/

навіть спілкувався по телефону з господарями, але так і не судилося поїхати.

Полазьте по цьому сайту, там багато чого є, щось виберете. Ціни на Новий Рік точно будуть в декілька разів вищі, не дивіться на те що на сайті пише - уточняйте по телефону.

Опубліковано

Взагалі на сайті http://www.karpaty.info/ua/ море інформації про житло. Як літом їздив відпочивати то саме там шукав житло, і знайшов досить хороші варіанти

Опубліковано

їздив через турфірму на 3 (чи то 4 дні) саме на н.р. 3 чи 4 роки назад

1000 грн. платили.

більше ніколи в житті таким чином не поїду.

якщо їхати через фірму то треба розраховувати на 2к.

звичайно ж найкраще їхати самому якщо є свій транспорт.

Опубліковано

Дивився я на тих сайтах. Є пару гарних мість, на деяких дорого, на деяких зарезервовано.

Хто ще чим може поділитись ?

• 5 тижнів потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

У нас зібралась майже студентська тусовка, яка зовсім не проти. якщо приєднається ще трохи народу. Думаємо, що вкладаємось у 700грн (дорога та хата з більш-меньш людськими умовами)Їдемо на 4 дні 30-2.01. А ще є паралельно друга половина компанія, то там "щось типу: дерев'яні будиночки, гори..." Умови спартанські, люду(крім нас і селян) нема. І вкладаємось в 500 грн за 4 дні та дорогу. Інше по телефону 099-63-44-374

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...