Перейти до змісту

Інвентарні номери

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла потреба проставити інвентарні номери на основних засобах. Ось таке питання:

Чим це зробити краще, можливо якесь спец обладнання є для цього. ОЗ на виробництві харч промисловості, відповідно їх поверхня часто миється та може бути жирною.

Варіант на кожному малювати пензликом не підходить, самоклеючий бумажний стікер не підходить (може відклеїтись та стирається напис ручкою).

Опубліковано

Маркер для CD

ОЗ на виробництві харч промисловості, відповідно їх поверхня часто миється та може бути жирною.

Номер пишеться збоку, чи ззаду приладу/обладнання. Скрізь жирне?
Опубліковано

ОЗ із якого матеріалу?

ну різні комбайни, полички з нержавійки, вітрини, слелажі і тд...

или "гравировкой" прям на корпусе

или прикрутить на "шурупы\гвозди" алюминиевую пластинку с номером

Гравіювання булоб непогано, якщо був би якись штамп, на якому накрутив потрібний номер і штампанув.

Пластинка не вихід, на все невийде приципити, да їх ще потрібно виготовити...

Опубліковано

І те не так і те не сяк))))

Беріть пензлика в руки і малюйте.

Трошки часу, звичайно, займе, але не більше як на все інше, затратне по часу // не доведеться через місяць переробляти те, що зробиться швидко.

Опубліковано

Пластинка не вихід, на все невийде приципити, да їх ще потрібно виготовити...

есть специально обученные конторы, могу дать контакт

Опубліковано

Фактория

729068

779744

Знаю таку контору. Вона мені допоможе в чому саме? В виготовленню таблиок з номерами, чи якись інструмент там можна купити(орендувати)???

• 1 рік потому...
Опубліковано

Я працював на заводі, який виготовляв харчові продукти, ми використовували невеличкий принтер, який друкував на серебристій самоклеючій плівці, схожій на цю. Правда клеїли в основному на комп'ютери, але на різних баках та металевих конструкціях теж були такі наклейки. Хоча, якщо ці наклейки будуть обмиватись напором води, то звичайно, краще придумати щось інше, наприклад замовити трафарети цифр та балончиком наносити фарбу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...