Перейти до змісту

Де обміняти sim-карту на micro sim Life:)

Рекомендовані повідомлення

Скажіть будь-ласка, де в Луцьку можна обміняти звичайну картку на micro sim оператора Life:) зі збереженням номеру?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть будь-ласка, де в Луцьку можна обміняти звичайну картку на micro sim оператора Life:) зі збереженням номеру?

сімки не міняються а обрізаються!!! зайдеш в любий магазин АЛЛО тобі за пару гривень обріжуть!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сімки не міняються а обрізаються!!! зайдеш в любий магазин АЛЛО тобі за пару гривень обріжуть!!!

Дякую, кєп. Мені вже обрізали, мережа відпадає.

По справі хтось напише?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За весь час обрізання , лише раз телефон не бачив сімку.Була дуже старого зразку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, кєп. Мені вже обрізали, мережа відпадає.

По справі хтось напише?

ну і мені обрізали мтс правда і по сьогоднішній день працює!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міняв у авторизованому магазині Лайф. Ціна 10 грн. - знімає з рахунка. Відразу дають нову мікро сім - через 5хв. мікро сім вже зареєстрована у мережі з вашим старим номером. А на рахунок обрізання - можна і самому, нічого складного немає, перевірено. Заміна мікро сімки на звичайну - теж коштує 10 грн.

Заміну картки проводив на пр.Волі, 14

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ексклюзивні пункти продажу life:), де ви можете придбати мобільні телефони і аксесуари та отримати необхідні консультації та послуги: bull5.gifвул. Волі, 14 Тел: +38 033 272 42 10 Час роботи Понеділок-П'ятниця 10:00-20:00 Субота 10:00-18:00 Неділя 11:00-17:00 bull5.gifвул. Карпенка Карого, 1a Час роботи Понеділок-П'ятниця 10:00-20:00 Субота 10:00-18:00 Неділя 11:00-17:00 bull5.gifвул. Єршова, 11 Час роботи Понеділок-П'ятниця 10:00-20:00 Субота 10:00-18:00 Неділя 11:00-17:00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усім дякую, дуже корисна інформація. Просто на офіційному сайті лайфу вказані точки продажу у Луцьку, але сервісного центру я не побачив. Тема зачинена :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...