Перейти до змісту

Выбор Видеокарты

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну що ж спробую, по перше повністю згідний, ідеальний варіант нова платформа, 2-4 ядерний процесор, відео ігрового-класу, оперативка ДДР3, відповідно все це від платформи яку вибереш, так розумію 5-7м тисяч, а це саме той ПК якого повір мені вистачить для ігри в сучасні ігри на ультра налаштування з задоволенням, ні хто не каже що все треба відразу купити, можна розбити задоволення на 2-3 місяці і "обзавестись" ігровим ПК. Це так що логічно робити, а тепер якщо все таки є бажання апгрейдети, як кажуть спробувати робити щось тоді так:

мамка в тебе хоть і бюджетна, і роки їй вже 4ри, але можна замінити на ній твій проц. з 2ух ядерного на Intel Core 2 Quad 4рьох ядерний, який також можна буде програмно розігнати, збільшивши тактову частоту на 10-15%.. гайдів в інтернеті хвата, головне з "розумом".(Звичайно ж якщо збиратимешся його розганяти, прийдеться змінити охолодження, оскільки боксове, тобто рідне, не дасть бажаного результату, окрім шуму, і взагалі може не справитись)

Пам'ять її кількість можна збільшити з 4Гб до 8 Гб, і звичайно ж змінити з DDR2-800 на DDR2 1200.

О так далі б рекомендував замінити відеокарту, але, але є один нюанс твій БП, а саме його вольтаж.. можливо і його прийдеться замінити, на більш потужніший, давай так зорієнтуй в своєму БП тоді буду далі "вигадувати".

І ще одне, в цінах не зорієнтую оскільки все це вже знято з виробництва окрім ОП, тому прийдеться брати з рук, або просто б.в.... Далі буде!

Опубліковано

5 тыс. =))) Чтобы играть в современные игры... 8-10тыс. нужно.... не забывай о SSD диске.. так как собирать мощный компьютер на HDD это издевательство!!

Ну да, да молодець що поправив мене у цифрі, але все ж або хто шо по темі порадив...

ну-ну собирай... вкинешь денег , и получишь опять старую систему... еще и б\у....

Опубліковано

але є один нюанс твій БП, а саме його вольтаж..

Ага краще зразу замінити на той що видає 24В, а ще краще який може 48В видавати, або старий розігнати ;)

Pavelix ІМХО смислу капітально апргрейдити існуючу систему немає. Хіба що десь знайдеш потужніший процесор б/у за малі гроші, так само як і немає смислу вкладатись в швидку пам'ять для старої платформи, оскільки стоїть вона дофіга а толку від неї мало.

Опубліковано

5 тыс. =))) Чтобы играть в современные игры... 8-10тыс. нужно.... не забывай о SSD диске.. так как собирать мощный компьютер на HDD это издевательство!!

Ну да, да молодець що поправив мене у цифрі, але все ж або хто шо по темі порадив...

ну-ну собирай... вкинешь денег , и получишь опять старую систему... еще и б\у....

Не хай парня, он правильно все делает изучает, все возможности, в свое время, когда были такие же потребности также поступал, прицынялся, с двух сторон, но выбирал варианты новое, на мега мощный ПК сразу тоже денег не было, вернее не хотелось остаться без денег, по этому разбил себе на время, сейчас осталось только видео доставить и так по-мелочи ,мыш и клава..
Опубліковано

але є один нюанс твій БП, а саме його вольтаж..

Ага краще зразу замінити на той що видає 24В, а ще краще який може 48В видавати, або старий розігнати ;)

Pavelix ІМХО смислу капітально апргрейдити існуючу систему немає. Хіба що десь знайдеш потужніший процесор б/у за малі гроші, так само як і немає смислу вкладатись в швидку пам'ять для старої платформи, оскільки стоїть вона дофіга а толку від неї мало.

Дик, як щось порекомендувати нікого нема, а як обісрати всі тут як тут... явний приклад, "блеснул смекалкой",про вольтаж Петросян.

ну хоче людина спробувати агрейд, таке відчуття що це він буде робити за твої кошти, так, це не логічно ,але його справа.

З.І.: стосовно "памяті" тяни мать-часть!

Опубліковано

Set, слухайно петросян, перед тим як щось написати краще подумати, а то поначитувались тут "вумних" статей на сайтах і дають совєти про вольтаж...

пораду для Pavelix я дав, повторю ще раз, апгрейдити істотно існуючий комп'ютер для ігор це пуста трата грошей, єдине що можна це відеокарту поміняти.

Опубліковано

ТС просить про допомогу апгрейда існуючої системи. Для чого повідомлення про новий ПК? Вчимось читати.

Pavelix, Купуєш відео GTX650 Ti або Radeon HD 7770, також міняєш охолодження на ЦП, звісно ж якщо у тебе стоїть продуктивний кулер, то не потрібно. Женеш свій ЦП до 4Гц. Також, якщо є можливість +2Г памяті.

Опубліковано

З.І.: стосовно "памяті" тяни мать-часть!

Анука блєсни мат-частю і видай наскіко процентів зросте продуктивність від такої пам'яті і бажано з реальними тестами, і з порівнянням до ціни такої пам'яті.

Опубліковано

Тут тільки платформу міняти , нічого не зробиш .

Я теж хотів поміняти , але почекаю виходу Haswell , хоч , якщо буже нормальна пропозиція -- пересяду на і5

В даному випадку треба відштовхуватися від блока живлення . Якщо він має 450+ Вт , то можна залишити . Якщо менш потужний -- заміна

Далі подивитися на відеокарту . Тут треба думати і дивитися , в що ти граєш . Я собі думаю перейти на 650Ті , ціна нової від 1300 грн або можна взяти за ці гроші б.в. 560Ті чи 7850 1200-1500 грн , але вони потребують потужного БЖ

Мій вибір --- 650Ті

Процесор -- тут нічого не вдієш , можна поставити квад або шось типу Е8х00 , але в іграх це додасть 10-15 % потужності .

Тому треба міняти материнку і проц .

Для себе думав і5 3450 --- 1600 грн + материнка 450 грн + пам"ять 500 грн = 2500 приблизно

Пам"яті треба брати 8+Гб

Операційна --- віндовс 7 або новіша 64 біти .

Це мінімально , що можна затратити , щоб отримати за мінімальні гроші потужніший комп для ігор

Опубліковано

Ну так куда ж мені до тебе, "активного", читай статі повністю. а потім роби висновки, а не чіпляйся до окремих фраз.Все надіюсь модери почистять і тему.

З.І.: якщо ти не знаєш, для оптимального розгону CPU ідеально підходить пам'ять з більшою частотою (а саме яким способом чи розгоном, чи просто купівлею пам'яті з більшою частотою) а від цього фактично і збільшення продуктивності CPU, тоді точно варто тянути не "бидло-режим", а мать-часть! А процентне співвідношення показує практика, яку ти тупо прогуляв!

Опубліковано

А процентне співвідношення показує практика, яку ти тупо прогуляв!

Анука приведи результати тестів, ато п*ти не мішки воротити.

Тут, для прикладу, є результати тестів пам'яті і там отримали дуже цікві результати, а якщо врахувати що 1200 пам'ять стоїть в три рази дорожче чим 800 до дуже слушна порада по заміну, якраз для тих кому нема куди гроші діти.

Опубліковано

Жени процика до 4ГГц і купуй, як тут тобі радять - 7770 ор 650ті, поки вистачить.

Якщо на виріст то 7850, або 660ті (при наявності фінансів, або зачекай до березня-квітня)

Відео повинно трішки випереджати СРU, а заодно для плавного апгрейду заробок буде!

Ніби так.

ІМХО

Опубліковано

Якщо на виріст то 7850, або 660ті

Його ЦП не відкриє весь потенціал відеокарт такого рівня. Це гроші на вітер та збільшення споживання електроенергії ПК.

Опубліковано

Якщо на виріст то 7850, або 660ті

Його ЦП не відкриє весь потенціал відеокарт такого рівня. Це гроші на вітер та збільшення споживання електроенергії ПК.

Ні не гроші на вітер. а заробок на майбутнє!

2NoGood

4 не мало, а якраз. більше краще для нових ОС, але жодна гра через це не "комплексує".

Опубліковано

Всім дуже дякую за поради!! Будем думать... але гадаю хіба відеокарту якщо найду на формі підходящу то візьму (мб хто підкаже :-) ) а інше сенсу мабуть нема... бум чекать рік і тоді новий комп =)) ......

Опубліковано

А процентне співвідношення показує практика, яку ти тупо прогуляв!

Анука приведи результати тестів, ато п*ти не мішки воротити.

Тут, для прикладу, є результати тестів пам'яті і там отримали дуже цікві результати, а якщо врахувати що 1200 пам'ять стоїть в три рази дорожче чим 800 до дуже слушна порада по заміну, якраз для тих кому нема куди гроші діти.

Якщо ти не знаєш того , що "Частота оперативной памяти – один из главных параметров, и чем она больше, тем выше производительность." то більше не бачу сенсу з тобою спорити, і так довожу до прикладу, відповідь була на запитання людини яка хотіла, дізнатись чому перехід на нову платформу в його ситуації краще, а ніж апгрейд, що я і намагався до нього донести, але куди ж мені до тобі подібних, думку не дали навіть довести до кінця, як ті ворони в намаганні заклювати, чи може ти тут себе уявив птахом "високого польоту" і срати хотів на думки інших, що так і є, чомусь саме так і виглядає.. На цьому бувай до-побачення!"Умываю руки"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...