Перейти до змісту

Создание сайта

Igor8819

Рекомендовані повідомлення

Приветствую! Задался вопросом создания стильного интернет магазина. В общем в этом плане я совершенно новичок, и хотелось бы доверить эту работу профи. Меня интересует как расчитывается стоимость самого сайта. От чего она зависит? Может кто-то заказывал ранее создание сайта, во сколько вам это обошлось?

Заранее спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интернет магазин это еще не 100% двигатель торговли, им нужно заниматься постоянно, оновлять товар, фоткать (желательно оригинальные фотографии а не стянуты с интернета) и так дальше.

стоимость от 300 до бесконечности денег стоит, можно и самому стартануть с халявного интернет движка благо их валом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приветствую! Задался вопросом создания стильного интернет магазина. В общем в этом плане я совершенно новичок, и хотелось бы доверить эту работу профи. Меня интересует как расчитывается стоимость самого сайта. От чего она зависит? Может кто-то заказывал ранее создание сайта, во сколько вам это обошлось?

Заранее спасибо.

Привіт.

Взагалі інтернет-магазину, як і будь-якому ресурсу, в інтернет потрібен хостинг та доменне ім'я (ці послуги проплачуються на певний період і вартість залежить від доменної зони та тарифного плану). Далі йде технічна сторона - це система управління магазином - CMS. Тут є безкоштовні "двіжкі", і є платні системи (типу bitrix, Shop-script). Наперід скажу, що використовувати крякнуті версії платних дуже не рекомендується. CMS надає зручний інтерфейс управління сайтом без спец навичок (програмування, гіпертекстової розмітки та ін.). CMS встановлена та налаштована - магазин готовий до роботи. Якщо потрібен "стильний" дизайн - то тут питання до веб-дизайнерів. Можна намалювати новий макет, а можна спробувати передерти з інтернету (тоді послуги дизайнера не потрібні). А далі наповнення, розкрутка ... і можливо ПРИБУТКИ :0078:

Якщо потрібна допомога в проекті - велкам в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут одна людина хотіла попрактикуватися в створенні сайтів ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...