Перейти до змісту

проблемка з новими устройствами...

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Кожний раз в мене вибивало і вибиває при вході в віндовс така штука: тіпа найдєно новоє оборудуваніє "шось там Bios Extenshion". потом просить його установити. Спочатку попробував установити. шось воно устанавлювало а потім зразу комп перегружається. включаєш, знов перегружається. потім беру останню рабочу версію віндовс і всьо вертається до початку.

і так я вже десь рік кляцав "отмену" при установці того оборудуванія.

Тепер ставив собі блютус на юсб. там ше якісь модеми ставляться і т.д., і т.п. а воно все не совместіме з ХР. знов так само: коли вклбючаєш комп то вибиває: найдєно новое оборудуваніє : модем, портс і т.д.

і так же само просить його установити. устанавлюєш нічо не змінюється. удалив повністю той блютус. але те саме. (напевно не повністю удалив :))і мені просто вже надоїло кляцати кожний раз отмену і т.д.

Може треба десь удалити в регедіті або ше десь .. ті файли шо відповідають за цю фігню...

не знаю...

Допоможіть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dimon

А вінду переустановити не хочеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нее !

Цей варіант не підходить ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забий в гуглі точний пошук фрази, яка в тебе вискакує. Може, найдеш аналогічі трабли. Перепроший біос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забий в гуглі точний пошук фрази, яка в тебе вискакує. Може, найдеш аналогічі трабли. Перепроший біос.

ммм, если ему влом потратить 20 мин на переустановку винды, то биос он врятли будет перепрошивать :) (да и не в нем дело кажись).

Или же откати винду до того момента, когда небыло этой проблемы. А ваще лутше делать резервную копию, тогда переустановка си-мы займет около 5 мин.

Пуск >>> Панель Управления >>> Система >>> Ищите вкладку \"Оборудование\" >>> Жмем \"Диспетчер Устройств\". Находим устройство, на котором восклицательный знак, в нашем случае это pnp BIOS Extension, идем на вкладку \"Драйвер\" и жмем \"Обновить\" >>> Выбираем \"Установка с указанного места\", жмем далее >>> Выбираем \"Не выполнять поиск, я сам найду нужный драйвер\" >>> Жмем далее >>> Появляется окно, в котором 2 таблички: Слева \"Изготовитель\", справа \"Модель\", так вот на таблице \"Изготовитель выбираем (стандартные системные устройства), а в табличке \"Модель\" выбираем Plug and Play BIOS >>> Жмем Далее и заканчиваем установку >>> Вот и вся проблема)))-

а вот цитата помощи аналогичной проблеме, найдена первым же тыц-тыц в гугле.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой !!! ДУЖЕ ДУЖЕ ДУЖЕ ДЯКУЮ !!!

+1 !!! :smile3:

Все сработало !!! :)

Аналогічно настроїв все інше шо вибивало ! дякую !!! :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...