Перейти до змісту

Проект будівлі

VilanS

Рекомендовані повідомлення

Звертайтесь за проектом будинку чи будівлі. Бо зараз терміново потрібні кошти, візьму один проект за невелику суму.

(тел в профілі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на рахунок ліцензії і сертифікату?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер для будівельного паспорту не потрібний проект з печатками.

Можна самому від руки нашкрябати. Головне, щоб не попало в категорію 4-5 рівня складності будівництва (хороми на 300 і більше квадратів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер для будівельного паспорту не потрібний проект з печатками.

Можна самому від руки нашкрябати. Головне, щоб не попало в категорію 4-5 рівня складності будівництва (хороми на 300 і більше квадратів)

Згіден, не потрібен, але коли вже будівництво закінчене та подаєш декларацію готовності об'єкта до експлуатації - от тоді він буде потрібен. І з власного досвіду знаю, що дешевше виготовити проект до початку будівництва, ніж потім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до кінця року, якщо справимся то буде достатньо тільки печатку фірми, з 1 січня 2013 року починають діяти і кажись 100% тільки сертифікати. Можу проставити ліцензію і печатку, якщо дуже треба то сертифікат, але тільки номер, бо не у всіх ще печатки є.

який обєкт скажіть будь ласка. і краще передзвоніть мені (на сторінці телефон), а за розмову, як кажуть, грошей не беруть)

звертайтесь бо дуже потрібен хоч один проект і гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є сумніви по якості роботи то дарма, бо є стаж і досвід і багато переробленої роботи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ясно, всі спохватяться весною коли вже сонце пригріє, як завжди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

кому проект? чи проектну консультацію з рішенням?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Напишіть, скільки орієнтовно вартуватиме виготовлення проекту на готовий півтораповерховий будинок 200кв.м та чи є можливість зробити всі документи на будинок (реконструкція старого будинку на власній землі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відписав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишіть ще і мені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відписав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

грудень зараз, і може хто ще думає щось будувати, про будівництво поговорим, тут якійсь питання пишіть)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

всіх з наступаючими) якщо ще в когось є питання чи бажання будуватись пишіть, зараз передбачається місяць-другий вільного часу, який можу витратити на співпрацю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

зима вже майже пройшла, хто думає будуватись весною, літом? пишіть) буду вдячний)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

відпишіть тут хтось))) і будуйтесь, бо краще індивідуальних житлових кварталів нема нічого, хіба що двоповерхові квартали максимум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...