Перейти до змісту

Розработка Web сайтов

bablo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

власного немає , я роблю сайт на вашу тематику ви його оцінюєте HTML FLASH

Опубліковано

Якщо хочеш займатися розробкою веб-сайтів напиши спочатку свій. По-перше це реклама, яка тобі майже нічого не коштуватиме, по-друге, повинні ж люди побачити що ти вмієш. А поки що, in my humble opinion, робити тобі на цьому ринку немає що. Але загалом бажаю тобі удачі.

Опубліковано
Не доверяй лысому парикмахеру, он не уважает твои волосы

а що мені мішає зробити людині сайт? сподобаєтся купить а ні то ні

наверное отсутствие знаний :(

Опубліковано
Не доверяй лысому парикмахеру, он не уважает твои волосы

наверное отсутствие знаний :(

якби я не знав то не писав би тему

Опубліковано

Якщо ти не можеш зробити сайт собі, що спонукає тебе думати, що ти зможеш зробити його комусь?

Опубліковано

Якщо ти не можеш зробити сайт собі, що спонукає тебе думати, що ти зможеш зробити його комусь?

а для чого мені робити свій сайт? я тему написав не для того шоб показувати сайти , я просто розробляю і продаю, що тут не ясного? якби в мене було бажання зробити собі сайт зроблю, но це не для чого.

а для чого мені робити свій сайт? я тему написав не для того шоб показувати сайти , я просто розробляю і продаю, що тут не ясного? якби в мене було бажання зробити собі сайт зроблю, но це не для чого.

ящо вам так цікаво скиньте свою пошту я на пошту вам закину сайт який заказав один чоловік, простенький такий сайт мобільний світ не повністю дописаний в розробці ще,можу показати його.

Опубліковано

Чё вы накинулись на человека. Он же халяву предлагает. Вот закажу у ТС сайт. Мне он нужен не срочно. а точнее говоря, вообще не нужен. Могу 2 месяца подождать. Он мне его сделает. Мне он не понравится - я откажусь. Я что-то потерял? А может и понравится. И я его куплю.

Много лет назад, я так и начинал карьеру дизайнера.

- А хотите я Вам буклет сделаю?

- А зачем он мне?

- Это Вы сейчас так говорите, а когда увидете макет - захотите.

- Та ну нафиг.

- Тогда давайте так: я делаю. Если Вам нравится - печатаемся. Нет - я оставляю его себе. Вы ничего не теряете.

- А, ну делай раз так хочется.

И делал! И часто пролетал. Потому, что я был херовым дизайнером, а опыта нужно было набираться. И портфолио за пазухой иметь.

Так что, ТС на верном пути. А есть такие, которые без опыта, уже со старта бабки пытаются лопатами грести. Делают черти что и суммы с потолка ставят.

Опубліковано

Чё вы накинулись на человека. Он же халяву предлагает.

Та ніхто на нього не накинувся. Навпаки, йому підказують як краще. Що хлопцю заважає зробити пару сайтів і шукати з ними клієнтів? А то я зрозумів, що позиція у нього така: ви спочатку замовте, я буду робити, а потім якщо вам сподобається, ви його у мене купите. А що заважає йому зробити свій власний сайт, потім сайт товариша, сусіда. своко класу чи групи (не знаю чи учень він чи студент), сусідського кота Васі, таким чином сформувати своє власне портфоліо і показувати його клієнтам. Ви ж теж не почали "бабло косити" відрразу. Був жеж певний період коли ви працювали задарма, на авторитет? Правда? Так що хлопцю поганого ніхто не бажає. Хоче прогресувати - хай слухає поради і мотає на вус. Хоча судячи з того який він вибрав собі нік в нього на умі не прогрес у своїй сфері, а бабло.

Опубліковано

Чё вы накинулись на человека. Он же халяву предлагает.

Та ніхто на нього не накинувся. Навпаки, йому підказують як краще. Що хлопцю заважає зробити пару сайтів і шукати з ними клієнтів? А то я зрозумів, що позиція у нього така: ви спочатку замовте, я буду робити, а потім якщо вам сподобається, ви його у мене купите. А що заважає йому зробити свій власний сайт, потім сайт товариша, сусіда. своко класу чи групи (не знаю чи учень він чи студент), сусідського кота Васі, таким чином сформувати своє власне портфоліо і показувати його клієнтам. Ви ж теж не почали "бабло косити" відрразу. Був жеж певний період коли ви працювали задарма, на авторитет? Правда? Так що хлопцю поганого ніхто не бажає. Хоче прогресувати - хай слухає поради і мотає на вус. Хоча судячи з того який він вибрав собі нік в нього на умі не прогрес у своїй сфері, а бабло.

тоді виходить якшо у вас нік септембер то у вас на умі одні місяці так? логіка є? немає!!!, тоді якого хєра засирати тему не подобається ALT+F4 і немає проблем. дякую всім ТЕМА ЗАКРИТА

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...