Перейти до змісту

Хочу сдать дом в аренду. В Луцке.

Татьяна Кор

Рекомендовані повідомлення

Здравствуйте.

Живу в данный момент далеко от Луцка. Но есть у меня дом, который я хочу нормально сдать в наем.

Сейчас объясню, что я понимаю под "нормально".

В данный момент его сдает моя мама. Я не знаю, где она находит квартирантов, но ее все время "кидают" на деньги, сначала живут в долг, потом съезжают не заплатив. При этом воруют сантехнику, посуду.

Моя мама человек очень тихий и неконфликтный, таких и "кидают".

Но меня добило, что за последний уплаченный месяц, денег хватило только на оплату ком. услуг.

Это - НЕНОРМАЛЬНО.

Хочу спросить совета за сколько реально сейчас сдавать дом.

Дом находиться в р-н Киевской пл., в сторону переезда на К.- Карого.

В доме газовый котел, хол. вода. 4 комнаты, кухня. Ванной, туалета нет.

Есть еще "времянка" большая комната, большая кухня, ванная, туалета нет. Газовый котел, колонка.

Кругом недавно сделали косметический ремонт. Есть вся мебель, посуда.

Проблема, что туалет на улице.

Помогите советом.

А то опять есть желающие, но подозреваю халявщики.

Спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня.

Напевно біда в тому що нормальні люди не будуть жити в будинку без ванни і туалету :) тому і маєте проблеми з орендарями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хазяїна туди б,толкового.Все правильно зробити і у врєм'янці б квартиранти жили.Родичів нікого немає,чоловічого роду,на якого можна покластися?Кум,брат,сват.Або юридично все це діло оформляти,але той хто орендує навряд чи схоче.В ідеалі-знайти порядну,молоду сімейну пару з дитиною.На тривалий термін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

выход только один : брать оплату ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО наперед, сначала на 2-3 месяца, а потом на каждый месяц вперед, оплатил - живешь,нет - так будьте любезны удалится. В долг можно позволить жить только ну очень хорошим знакомым

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але знову ж ванна/туалет.Студентам пофіг,а от сім'я,навряд чи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. гарний договір оренди, він допоможе

2. якщо є перше, а воно передбачає відповідальність... то вже шахраї не захочуть посилитись), бо через суд можна стягнути все до копійки

3. агентства нерухомості

пс. можу допомогти з усім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. ПИльніше приглядатися до потенційних квартирантів.

2. Для того, що б було побільше потенційних клієнтів зробити толкове оголошення. Розмістити на популярних ресурсах. Обов"язково правдивий опис і фото.

3. Можна укласти договір на базі оригіналів паспортних даних, але тут є нюанс. Не буду наполягати, але здається договір найму житла дійсний лише за умов нотаріального засвідчення. А для цього потрібно папери з БТІ. (Здається така вимога мала бути введена для легалізації доходів). Також можна попросити квартиранта від руки написати список комплектації житла, яке він приймає. Можна взяти копію паспорта.

4. Передоплата.

5. Гадаю за такий варіант можна просити 2000 грн +/- 200 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, забыла, есть два гаража во дворе деревянный и метал.

В времянке есть ванная и горячая вода.

Помочь некому. Скажите, сколько бы стоила времянка? И возможно гаражи?

А дорого стоит сделать ванную и туалет?

Я с этим никогда не сталкивалась.

1. ПИльніше приглядатися до потенційних квартирантів.

2. Для того, що б було побільше потенційних клієнтів зробити толкове оголошення. Розмістити на популярних ресурсах. Обов"язково правдивий опис і фото.

3. Можна укласти договір на базі оригіналів паспортних даних, але тут є нюанс. Не буду наполягати, але здається договір найму житла дійсний лише за умов нотаріального засвідчення. А для цього потрібно папери з БТІ. (Здається така вимога мала бути введена для легалізації доходів). Також можна попросити квартиранта від руки написати список комплектації житла, яке він приймає. Можна взяти копію паспорта.

4. Передоплата.

5. Гадаю за такий варіант можна просити 2000 грн +/- 200 грн

Скажите, а эта сумма полностью за все - дом, времянка, гаражи? Или только дом и ком. услуги включ.?

Спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня.

Напевно біда в тому що нормальні люди не будуть жити в будинку без ванни і туалету :) тому і маєте проблеми з орендарями.

Так я ведь и хочу, просить цену с учетом этих минусов.

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друг живе в районі Депо!!!

хата(кімната власниці + три кімнати) 3+4+3=10 чоловік * 250 грн = 2500

+

времянка 3*200 = 600 грн.

удобства такіж як і у вас)) (тільки є душик в хаті) :0155:

гаража, який знаходиться коло хати здає за 100 грн/міс

В основному студенти і шуберт), яких за таку ціну багато охочих :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друг живе в районі Депо!!!

хата(кімната власниці + три кімнати) 3+4+3=10 чоловік * 250 грн = 2500

+

времянка 3*200 = 600 грн.

удобства такіж як і у вас)) (тільки є душик в хаті) :0155:

гаража, який знаходиться коло хати здає за 100 грн/міс

В основному студенти і шуберт), яких за таку ціну багато охочих :_07:

Спасибо.

А что такое шуберт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забийте в Гугл: "Кромберг енд Шуберт,Луцьк". Все стане ясно. Не хочеться копіпастити посилання на інші ресурси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо брати людей по 250 грн, назбирається такий контингент.... Не раджу.

Проаналізуйте пропозиції оренди на популярних ресурсах (емаркет, дом.ріа.юа), Виставляйте, не затягуючи. Зараз попит дуже хороший. Сезонний фактор. На Новий рік можете взяти за ніч 1500-2000 грн. А так думаю можна поставити для початку 2300 грн, якщо не буде клієнтури - спускайте по 100 грн кожен тиждень. На агенства особливо не надійтесь. Вони дуже бідно подають опис. Багато з них беруть плату з шукачів житла наперід. Тому шукачі житла з величезним задоволенням реагують на пропозиції від власників (перевірено). Якщо надієтеся, що вони опікуватимуться вашим будинком та працюватимуть з квартирантами - марно. Ймовірно ще професійніше "взують".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо большое.

С агенствами я , конечно, связываться не буду.

А вот такой вопрос. Как вы думаете. Реально ли найти людей, которые в счет оплаты сделали бы ванную и туалет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот такой вопрос. Как вы думаете. Реально ли найти людей, которые в счет оплаты сделали бы ванную и туалет?

Думаю,так. Тим більше,маю знайомих,що з хазяями розраховувалися "таким макаром". Я теж,коли мешкав на зйомній квартирі,в рахунок плати робив деякі меблі: кухню,прихожу. Головне знайти совістних жильців і надовго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забийте в Гугл: "Кромберг енд Шуберт,Луцьк". Все стане ясно. Не хочеться копіпастити посилання на інші ресурси.

Понятно. Новый завод. Как же давно я не была в Луцке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в счет оплаты сделали бы ванную и туалет?

Знаєте, непогана ідея. Менша ймовірність того, що зроблять халтурно. Допоки проживатимуть, автоматично буде гарантія на виконані роботи. Існує ймовірність того, що можуть завищити ціни на такий тип бартеру. Тому варто поцікавитися у інших спеців про орієнтовну вартість такого комлпексу робіт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем большое спасибо. Теперь более - менее ориентируюсь в вопросе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...