Перейти до змісту

Збираю системник

Damask

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Є бажання скласти комп'ютер для здобуття досвіду у галузі, за напрямком якої стажуюсь.....

власне потрібно слабенький системник який би для ubuntu 8 зміг створити комфортні умови роботи.

Можливо в кось є апаратна частина, яку за сік\пиво\шоколадку можна було б віддати..

пишіть...домовимось

Опубліковано

виртуальная машина не?

нє..... не годиться.... та й часто мороки з ними буває..... хочу зробити сервер маленький для тестування....ідея пока в голові лише, так як немає іншого системника.

Опубліковано

Всім привіт. Є бажання скласти комп'ютер для здобуття досвіду у галузі, за напрямком якої стажуюсь.....

власне потрібно слабенький системник який би для ubuntu 8 зміг створити комфортні умови роботи.

Можливо в кось є апаратна частина, яку за сік\пиво\шоколадку можна було б віддати..

пишіть...домовимось

можу запропонувати корпус, бж так на 250W, мишку там мож якусь, сд-ром (Гг), флупік тож у мене валяється, маю мамкі на пентіум "якийсь там", якщо щось зацікавило -- звертайся_)

Опубліковано

пишіть...домовимось

можу запропонувати корпус, бж так на 250W, мишку там мож якусь, сд-ром (Гг), флупік тож у мене валяється, маю мамкі на пентіум "якийсь там", якщо щось зацікавило -- звертайся_)

відписав.

Опубліковано

пишіть...домовимось

а на існуючому компі поставити паралельно з віндою, виділивши на вінчестері гіг 15-20 у вигляді окремого розділу?

Опубліковано

пишіть...домовимось

а на існуючому компі поставити паралельно з віндою, виділивши на вінчестері гіг 15-20 у вигляді окремого розділу?

ні.... сервер хочу побудувати.... для підвищення проф. навиків.

Є процесор селерон 2.4 треба звертайся!

відписав

Опубліковано

pasha1207 люб'язно надав корпус, за що йому щиро вдячний....

Старт дано, перший елемент уже є...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...