Перейти до змісту

ВІДДАМ принтер, сканер, комплектуючі. ВСЕ РОБОЧЕ.

BooGy_Bu

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Віддаю в хороші руки:

1. Принтер EPSON STYLUS C42UX ( кольоровий )

2. Сканер EPSON PERFECTION 660

3. Драйвера. 2 cd

4. Кабель USB

5. Кабель живлення 2 шт.

post-19136-0-93411100-1348314077_thumb.j

Сканером користувався рідко. Принтером нормально. Останні кілька років лежали на шафі. Думав головки в принтері позасихали давно, хоча і катриджі були всередені. Хотів викинути, але перевірив. Дістав катриджі, потрогав головки, вони мокрі, ще в красці. Тільки пальці блін вимазав) Так що по ідеї має працювати нормально, головки не позасихали. Друкувати не пробував, катріджи пусті.

В комплекті віддаю драйвера, кабелі живлення до кожного пристрою і один кабель USB (другий не знаю де. але не пробломе. там стандартні)

тел. 0502698606

Опубліковано

Віддаю в хороші руки:

1. Принтер EPSON STYLUS C42UX ( кольоровий )

2. Сканер EPSON PERFECTION 660

3. Драйвера. 2 cd

4. Кабель USB

5. Кабель живлення 2 шт.

post-19136-0-93411100-1348314077_thumb.j

Сканером користувався рідко. Принтером нормально. Останні кілька років лежали на шафі. Думав головки в принтері позасихали давно, хоча і катриджі були всередені. Хотів викинути, але перевірив. Дістав катриджі, потрогав головки, вони мокрі, ще в красці. Тільки пальці блін вимазав) Так що по ідеї має працювати нормально, головки не позасихали. Друкувати не пробував, катріджи пусті.

В комплекті віддаю драйвера, кабелі живлення до кожного пристрою і один кабель USB (другий не знаю де. але не пробломе. там стандартні)

тел. 0502698606

Заберу!

Опубліковано

пам'ятаю мені колись повезло з корпусом для ПК, нормальний корпус де передбачено 2 місця для кулерів 120х120 всього за 50 грн. просто опинився в тому місці у той час.

там ще за мною двоє чи троє забивали...

Опубліковано
А раптом? Всяке буває...

не буває

Буває, хоч і достатньо рідко. В даному випадку - не пощастило.

А взагалі - трохи більше оптимізму.

Опубліковано

віддав все зразу. так що тема закривається. нового власника вітаю)

як знайду ще якесь добро, то виставлю)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...