leonon Опубліковано 19 Вересня, 2012 в 20:15 #1 Опубліковано 19 Вересня, 2012 в 20:15 Мрець/Dead Man Вестерн Рік виходу: 1995 Виробництво: США, Німеччина, Японія Режисер: Джим Джармуш Сценарій: Джим Джармуш Оператор: Роббі Мюллер Композитор: Ніл Янг У ролях: Джоні Депп, Гері Фармер, Кріспін Гловер, Ленс Хенріксен, Майкл Уїнкотт, Юджин Берд, Джон Херт, Роберт Мітча, Іггі Поп, Гебріел Бірн [...] Після смерті батьків молодий рахівник Уїльям Блейк в надії на роботу приїжджає на Дикий Захід, де по злій волі випадку за його голову призначається нагорода в 500 доларів. Пораненого в груди біля серця, його виходжує індіанець, якого багато років возили по містах Америки і Англії як живий експонат. Він прийняв цього юнака в окулярах за поета Вільяма Блейка, чиї вірші запали в серце "дикуна", і став його ангелом-охоронцем. Треба відзначити, що опікуваний, позбувшись окулярів, сам раптом став стріляти без промаху, збільшуючи вартість своєї голови, залишаючи за собою слід з трупів осіб, охочих до нагороди, і наближаючись до того "місця, звідки приходять і куди повертаються всі духи". Приємного перегляду Один з десятки моїх улюблених фільмів, приємного перегляду
leonon Опубліковано 19 Вересня, 2012 в 21:05 Автор #3 Опубліковано 19 Вересня, 2012 в 21:05 Трошки не в тему , але я завжди шукаю саундтреки до фільмів які мені подобаються, цей завжди зі мною
HWman Опубліковано 19 Вересня, 2012 в 21:14 #4 Опубліковано 19 Вересня, 2012 в 21:14 на дзвінок поставив... я теж так роблю
ODZER Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 19:18 #5 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 19:18 Один з моїх самих улюблених фільмів... Коли його перший раз переглянув, був під сильним враженням. А от коли подивився вдруге - то фільм залишив "неизгладимый след"Після цього фільму зацікавився творчістю Уільяма Блейка.В час вечернийВ час дневнойЛюди входят в мир земной...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.