Перейти до змісту

Samsung Wave 525 S5250 Pearl White La Fleur

vityozza

Рекомендовані повідомлення

Продаю мобільний телефон Samsung Wave 525 S5250 в хорошому стані!! Є коробка, навушники, USB, та всі комплектуючі. Ціна 400 грн. Торг умісний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не купляйте нічого в даного користувача. купив той телефон мене заповняли шо тел не розбирався і в ремонті не був, і я був попереджений що акамулятор трохи мало держить, а як виявилось то аж ніяк не акамулятор здав в ремонт а там аж жах сказали повністю паяний + до того тел був в воді!

Для того є книга скарг!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не купляйте нічого в даного користувача. купив той телефон мене заповняли шо тел не розбирався і в ремонті не був, і я був попереджений що акамулятор трохи мало держить, а як виявилось то аж ніяк не акамулятор здав в ремонт а там аж жах сказали повністю паяний + до того тел був в воді!

Ціна 400 грн. Торг умісний. - це вас не заставило задуматись, що з тел. щось не так? Про манібек домовлялись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Друже, ти скажи ще всім за скільки ти його купив!!!! Там один екран стоїть дорожче!! Шось неподобається, то купляй в магазині!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце то да ти купляв бв телефон і він працював! на базарі всі телефони такі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...