vityozza Опубліковано 17 Вересня, 2012 в 20:13 Поділитися #1 Опубліковано 17 Вересня, 2012 в 20:13 Продаю мобільний телефон Samsung Wave 525 S5250 в хорошому стані!! Є коробка, навушники, USB, та всі комплектуючі. Ціна 400 грн. Торг умісний. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vityozza Опубліковано 19 Вересня, 2012 в 06:58 Автор Поділитися #2 Опубліковано 19 Вересня, 2012 в 06:58 продано Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 09:57 Поділитися #3 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 09:57 Не купляйте нічого в даного користувача. купив той телефон мене заповняли шо тел не розбирався і в ремонті не був, і я був попереджений що акамулятор трохи мало держить, а як виявилось то аж ніяк не акамулятор здав в ремонт а там аж жах сказали повністю паяний + до того тел був в воді!Для того є книга скарг! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
timoha2010 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:17 Поділитися #4 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:17 Не купляйте нічого в даного користувача. купив той телефон мене заповняли шо тел не розбирався і в ремонті не був, і я був попереджений що акамулятор трохи мало держить, а як виявилось то аж ніяк не акамулятор здав в ремонт а там аж жах сказали повністю паяний + до того тел був в воді!Ціна 400 грн. Торг умісний. - це вас не заставило задуматись, що з тел. щось не так? Про манібек домовлялись? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vityozza Опубліковано 9 Жовтня, 2012 в 08:53 Автор Поділитися #5 Опубліковано 9 Жовтня, 2012 в 08:53 Не купляйте нічого в даного користувача. купив той телефон мене заповняли шо тел не розбирався і в ремонті не був, і я був попереджений що акамулятор трохи мало держить, а як виявилось то аж ніяк не акамулятор здав в ремонт а там аж жах сказали повністю паяний + до того тел був в воді!Друже, ти скажи ще всім за скільки ти його купив!!!! Там один екран стоїть дорожче!! Шось неподобається, то купляй в магазині! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sheat Опубліковано 9 Жовтня, 2012 в 09:19 Поділитися #6 Опубліковано 9 Жовтня, 2012 в 09:19 оце то да ти купляв бв телефон і він працював! на базарі всі телефони такі! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.