kudrom Опубліковано 24 Липня, 2007 в 13:07 #1 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 13:07 Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко презентував свій інтернет-щоденник.Луценко наголосив, що веб-сторінка потрібна насамперед як дискусійний майданчик, повідомляє прес-служба руху. "Це не агітація, не пропаганда, це націлене не на результати виборів, а на інтелектуальну дискусію", – сказав він. "Доброзичливець підкаже, опонент покритикує – і в тому, і в тому випадку я буду вдячний. Так я стану сильнішим у дебатах з опонентами", – додав лідер блоку. Луценко також закликав усіх зацікавлених відкрити свої щоденники на сайті, відзначивши, що серед інтернет-аудиторії багато вдумливих і конструктивних людей. "Це буде не стаціонарний офіціоз із заявами лідерів. Нам цікаво, щоб туди писали читачі, прихильники, опоненти", – сказав він. У присутності журналістів Луценко зробив свій перший запис, запевнивши, що завжди писатиме сам. "Всі знають, що я противник фальсифікацій", – сказав він.Говорячи про правила модерування записів, Луценко сказав, що видаленню піддаватимуться лише нецензурні, агресивні або недоречні повідомлення, ще раз наголосивши, що вітає конструктивну і коректну критику.Крім того, на сайті працюватиме система преміювання найцікавіших дописувачів.адреса блога: http://blog.nso.org.ua/blog/32
OTAM Опубліковано 24 Липня, 2007 в 13:28 #2 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 13:28 не думаю шо він знає навіть шо таке "ентер" не то шо блог..
kudrom Опубліковано 24 Липня, 2007 в 14:44 Автор #3 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 14:44 Ти не правий, Юрік був помічений на форумі Української правди, де досить активно відповідав на запитання...
OTAM Опубліковано 24 Липня, 2007 в 16:45 #4 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 16:45 йому домопогали казали шо нажимати
difoto Опубліковано 24 Липня, 2007 в 16:51 #5 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 16:51 думаю в "блоге" будет так же чтобы отвечать на вопросы в нете- не обязательно знать ПХП, достаточно иметь опытного секретаря
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.