Юлямпочка Опубліковано 23 Липня, 2007 в 17:58 #1 Опубліковано 23 Липня, 2007 в 17:58 От я точно знаю, що в Луцьку водиться дуже багато творчих людей. Цікаво, хтось може мене познайомити з луцькими рок-музикантами (це не того, що я луцький рок люблю, а щоб інтерв.ю взяти), а, плз. А ще можете запропонувати мені будь-яких мало-мальськи творчих людей (поетів, письменників, художників, скульпторів, в кого або збірка вийшла, або виставка була), для тієї ж цілі. Хелп пліз, дюже тра, бо поїду в Англію і так не реалізую себе, як журналіста .
Samhayne Опубліковано 23 Липня, 2007 в 19:49 #2 Опубліковано 23 Липня, 2007 в 19:49 Є доволі цікавий хлопчина Віктор Дембицький - художник, скульптор, фотограф, буддист. І з власної квартири зробив мистецьку галерею "Альвар", де представлені художні роботи як волинських митців, так і його власні доробки. Цікавить?
max Опубліковано 23 Липня, 2007 в 19:56 #3 Опубліковано 23 Липня, 2007 в 19:56 бо поїду в АнгліюСмысл?
difoto Опубліковано 23 Липня, 2007 в 21:04 #4 Опубліковано 23 Липня, 2007 в 21:04 Сегодня уборка в гараже была, нашел около 800 вкладышей к аудиокассетам нашим.... с польтретами, текстами песен и т.д. , правда кассет уже нет
Юлямпочка Опубліковано 24 Липня, 2007 в 07:37 Автор #5 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 07:37 Є доволі цікавий хлопчина Віктор Дембицький - художник, скульптор, фотограф, буддист. І з власної квартири зробив мистецьку галерею "Альвар", де представлені художні роботи як волинських митців, так і його власні доробки. Цікавить? Єс, єс, єс! Пазялуста!!!! Сегодня уборка в гараже была, нашел около 800 вкладышей к аудиокассетам нашим.... с польтретами, текстами песен и т.д. , правда кассет уже нет Ти брав участь в якомусь гурті??? Давай знайомитись! бо поїду в Англію Смысл? Смисл в Англію їхати? Та я не надовго, туда і через пару тижнів назад, справи є
difoto Опубліковано 24 Липня, 2007 в 07:54 #6 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 07:54 Ти брав участь в якомусь гурті??? Давай знайомитись! давай гурт був такий "Срібний д'Жагель", раніше відомий як "Залів Луни" я виступав у ньому в ролі сопілкаря , вокаліста та автора текстів... ммм... да, було врємя... грали ми у стилі "шаман-арт-рок-фолк-авангард" ... всі мої дороги ведуть туди, де царство сон-трави... догоріло полум'я... ми будемо йти чарівними стежками до дивної хати , де догоріло полум'я... або я пам'ятаю все, шо комусь винен. я пам'ятаю вас на початку ночі я малюю пензликом слухняного сорому що вісить у мене в душі... мені шкода, що не бачив чого-небудь, а солов'ї сплять напередодні свята мені в очи світить моє дитинство, що я бачу у дзеркалі... ...земля будує свої хати, мене не взяти на цей гачок моя квітка вже зав'яла, лягла спати я розкладаюсь на море річок... море річок...... не рокери, але...
Юлямпочка Опубліковано 24 Липня, 2007 в 08:09 Автор #7 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 08:09 Ти брав участь в якомусь гурті??? Давай знайомитись! давай гурт був такий "Срібний д'Жагель", раніше відомий як "Залів Луни" я виступав у ньому в ролі сопілкаря , вокаліста та автора текстів... ммм... да, було врємя... грали ми у стилі "шаман-арт-рок-фолк-авангард" ... всі мої дороги ведуть туди, де царство сон-трави... догоріло полум'я... ми будемо йти чарівними стежками до дивної хати , де догоріло полум'я... або я пам'ятаю все, шо комусь винен. я пам'ятаю вас на початку ночі я малюю пензликом слухняного сорому що вісить у мене в душі... мені шкода, що не бачив чого-небудь, а солов'ї сплять напередодні свята мені в очи світить моє дитинство, що я бачу у дзеркалі... ...земля будує свої хати, мене не взяти на цей гачок моя квітка вже зав'яла, лягла спати я розкладаюсь на море річок... море річок...... не рокери, але... А чого припинили? Виросли? Жаль. А більше ніякою творчістю ти не займаєшся?
Samhayne Опубліковано 24 Липня, 2007 в 08:41 #8 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 08:41 Ти брав участь в якомусь гурті??? Давай знайомитись! давай гурт був такий "Срібний д'Жагель", раніше відомий як "Залів Луни" я виступав у ньому в ролі сопілкаря , вокаліста та автора текстів... ммм... да, було врємя... грали ми у стилі "шаман-арт-рок-фолк-авангард" ... всі мої дороги ведуть туди, де царство сон-трави... догоріло полум'я... ми будемо йти чарівними стежками до дивної хати , де догоріло полум'я... або я пам'ятаю все, шо комусь винен. я пам'ятаю вас на початку ночі я малюю пензликом слухняного сорому що вісить у мене в душі... мені шкода, що не бачив чого-небудь, а солов'ї сплять напередодні свята мені в очи світить моє дитинство, що я бачу у дзеркалі... ...земля будує свої хати, мене не взяти на цей гачок моя квітка вже зав'яла, лягла спати я розкладаюсь на море річок... море річок...... не рокери, але... А аудіозаписи є? Бо я люблю гурти "Мельница" та "Blackmore’s Night"...
difoto Опубліковано 24 Липня, 2007 в 08:47 #9 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 08:47 занимаюсь теперь детьми, женой и собой но рок люблю дальше! */слушая Цепеллиновую "стэйрвей ту хевен"/* запись попробую найти и оцифровать, дочка слушала раньше регулярно.
Samhayne Опубліковано 24 Липня, 2007 в 08:49 #10 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 08:49 занимаюсь теперь детьми, женой и собой но рок люблю дальше! */слушая Цепеллиновую "стэйрвей ту хевен"/* запись попробую найти и оцифровать, дочка слушала раньше регулярно. Ждем-с, с нетерпением...
Юлямпочка Опубліковано 24 Липня, 2007 в 09:53 Автор #11 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 09:53 занимаюсь теперь детьми, женой и собой но рок люблю дальше! */слушая Цепеллиновую "стэйрвей ту хевен"/* запись попробую найти и оцифровать, дочка слушала раньше регулярно. чого все добре, творче і талановите мусить колись закінчитись?
difoto Опубліковано 24 Липня, 2007 в 11:04 #12 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 11:04 Шло ни время, ни снегшли не ночи, ни дни...Да залаяли псы на худые огни...В теплом сердце стрела себе обитель нашла...У холодной печи дети просят тепла......А ты не плач, мой малыш, и меня не жалейя не стою любви, я не стою огнейа цена моей жизни - гитарный аккордночь хранит мою боль и наш с ней разговор...спохватились о нем - в избе мертвым нашлидорожает любовь,без нее не прожить,дорожают мечты - пропадай беднотане развеять тоскивидно песня - не та!(с) Залив Луны
Юлямпочка Опубліковано 24 Липня, 2007 в 11:34 Автор #13 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 11:34 Троха, канєха, не в тєму, але щось навіяло Одна печаль, сумна печаль Стискає серце, ятрить душу. Праворуч ангельська скрижаль, Люцифер зліва стіни рушить. З мечем наголо білий дух Воює демона безстрашно, В диявола отрута й лук, - Не хоче битись в рукопашну! Одна печаль, сумна печаль Стискає серце, ятрить душу, Щипає очі зимній жаль, Цей сніг я пережити мушу. Навколо морок, самота, Маленький човник в океані, Від безнадії гіркота Солоний присмак залишає...
SlavaMAX Опубліковано 18 Травня, 2008 в 09:20 #14 Опубліковано 18 Травня, 2008 в 09:20 гурт був такий "Срібний д'Жагель", раніше відомий як "Залів Луни" я виступав у ньому в ролі сопілкаря , вокаліста та автора текстів... ммм... да, було врємя... грали ми у стилі "шаман-арт-рок-фолк-авангард" Привет, Дима! Неожиданная встреча. Приятно услышать о группе "Срібний д'Жагель".
Forever Autumn Опубліковано 18 Травня, 2008 в 09:46 #15 Опубліковано 18 Травня, 2008 в 09:46 Діфото, було б просто прекрасно, якби ти не розпилявся цим по кусочках то в одній темі, то в іншій, а зліпив би все до купи в МС ВОрд. Юлямпочка, театр Гармидер
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.