Перейти до змісту

ветеринары - кто каких знает

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я тоже свою кицьку на Франка лікувала. спочатку в Саші, але він довго думає і так і не визначив причину епілепсії. а от Таня (там тоже раніше працювала, а зараз на Кафедральній) зразу сказала, що не так і врятувала Кльоцку. вже 2роки котярка бігає і радіє життю

067 749 10 82

Опубліковано

я тоже свою кицьку на Франка лікувала. спочатку в Саші, але він довго думає і так і не визначив причину епілепсії. а от Таня (там тоже раніше працювала, а зараз на Кафедральній) зразу сказала, що не так і врятувала Кльоцку. вже 2роки котярка бігає і радіє життю

067 749 10 82

Таня хороший доктор!!!!

Опубліковано

067 749 10 82

Таня хороший доктор!!!!

+1

Опубліковано

Таня хороший доктор!!!!

ага. з того часу я всіх своїх знайомих до неї відправляю. всім допомагає. і минулого року на день ветеринара з нею інтерв'ю було на Волинському телебаченні. вона таки найкраща. хоча ще дуже Мішу хвалять, він тоже на Франка працював тоді. не знаю. як там зараз

• 4 тижня потому...
Опубліковано

хтось може розповісти про клініку біля варшавського ринку (десь в районі Фан-Фото)? Які там лікарі?

• 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

я тоже свою кицьку на Франка лікувала. спочатку в Саші, але він довго думає і так і не визначив причину епілепсії

Я теж до нього привозила котика, на жаль так точно і не встановив діагноз, а котику було тільки 3 рочки :(

• 1 місяць потому...
Опубліковано

хтось може розповісти про клініку біля варшавського ринку (десь в районі Фан-Фото)? Які там лікарі?

Я сьогодні там була. Лікарі - молодці! Привітні, чуйні, грамотні. Вчора я заходила до них за консультацією, сьогодні довелось везти кота до них. Оглянули, поставили діагноз,зробили всі процедури, детально розказали, що робити вдома. Приємно мати справу з такими людьми (хоч нагода не з приємних). Я маю з чим порівняти, бо років три тому була на Ковельській.

Клініка називається "Лапа", Кравчука 46Г. Телефон 283375. Працюють щодня до 18:00, не пам"ятаю, правда, о котрій вранці відкриваються. В суботу робочий день з 10:00 до 16:00.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Я сьогодні там була. Лікарі - молодці! Привітні, чуйні, грамотні. Вчора я заходила до них за консультацією, сьогодні довелось везти кота до них. Оглянули, поставили діагноз,зробили всі процедури, детально розказали, що робити вдома. Приємно мати справу з такими людьми (хоч нагода не з приємних). Я маю з чим порівняти, бо років три тому була на Ковельській.

Клініка називається "Лапа", Кравчука 46Г. Телефон 283375. Працюють щодня до 18:00, не пам"ятаю, правда, о котрій вранці відкриваються. В суботу робочий день з 10:00 до 16:00.

з 9.00 по 18.00. Інфу нашла в інтернеті у них є свій сайт lapa-vet.info і мило [email protected]

• 2 року потому...
Опубліковано

знаю хорошу людину! звати Михайло- його тел: 050 2218485,063 3640198 - реально врятував мою кицюню, за що йому велике Дякую

Підскажіть будь-ласка його актуальний номер, бо на 063 3640198 вже не його номер

Опубліковано

Могу дать в личку номер ветеринара из олтана, зовут Александр Антонович. Прекрасный ветеринар.

Опубліковано

знаю хорошу людину! звати Михайло- його тел: 050 2218485,063 3640198 - реально врятував мою кицюню, за що йому велике Дякую

Підскажіть будь-ласка його актуальний номер, бо на 063 3640198 вже не його номер

Перший тел. що вказаний 050 2218485 актуальний, сама не так давно телефонувала.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...