Перейти до змісту

Мої тварючки і чого нема модератора?

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Перше питання: а хто модерує тут?

А друге не питання, просто, раз є тема, то згадалося: в нас колись одночасно жило 29 хом.ячків... і кішка. Хом.ячки страшенно шаруділи по ночах, нервуючи нас і білу пухнайку, а кицька, не знаючи толком, що з ними робити, не відривала від них очей. А було все так. Колись ми купили хом.ячка, хомку точніше, а потім виявилося, що в палаці пропадає від холоду і голоду ще парочка пошарпаних і потріпаних ангорок. Я й забрала їх собі, всі жили в одній клітці. Одного разу в обох хом.ячок народилося по приплоду (по 9 штук), а старший приплод однієї з них ще жив в нас, теж дев.ять штук, гарненьких пухнастих рудих в плямку ангорочок. Коли ми переселялися, то здали всю цю банду за 50 грн. :) От така історія :).

Опубліковано

зоопарк який колись в нас був хаті налічував приблизно 11-12 пар хвилястих папуг, десь 6 хомок та хом'яка, з пів-десятка крис та 3 чи 4 морських свинки. бабуля тримала на розплід та продаж...

якщо комусь треба було знайти нашу квартиру - орієнтувались по папугам... хомки часто втікали з кліток і частенько приходилось розбирати пів стінки щоб їх дістати... морських свинок називали в честь героїв бразильських серіалів :). та й крис часом теж. свинки теж часто втікали, але їх простіше було шукати. криси - так ті взагалі домосіди страшнючі. на метр від клітки рідко коли відходили.

було і весело і сумно. жаль було коли самка папуги не хотіла викормлювати малих.

багато хто брав папуг і досить швидко вчив їх говорити. неговірливих в нас практично не було.

проте і через здоров'я бабулі, і через велику кількість бруду після цього звіринця було вирішено припинити розведення, всіх поздавати і привести хату до нормального стану.

Опубліковано
зоопарк який колись в нас був хаті налічував приблизно 11-12 пар хвилястих папуг, десь 6 хомок та хом'яка, з пів-десятка крис та 3 чи 4 морських свинки. бабуля тримала на розплід та продаж...

якщо комусь треба було знайти нашу квартиру - орієнтувались по папугам... хомки часто втікали з кліток і частенько приходилось розбирати пів стінки щоб їх дістати... морських свинок називали в честь героїв бразильських серіалів :). та й крис часом теж. свинки теж часто втікали, але їх простіше було шукати. криси - так ті взагалі домосіди страшнючі. на метр від клітки рідко коли відходили.

було і весело і сумно. жаль було коли самка папуги не хотіла викормлювати малих.

багато хто брав папуг і досить швидко вчив їх говорити. неговірливих в нас практично не було.

проте і через здоров'я бабулі, і через велику кількість бруду після цього звіринця було вирішено припинити розведення, всіх поздавати і привести хату до нормального стану.

м-дя... я зі своїми тридцятьма хом.яками просто тусуюсь :) Класно, певно, було. Стільки всього живого!

Опубліковано

класно було коли малишня починала самостійно лазити по клітках. такі смішні. незалежно чи папуга чи крисеня. свинтуси - це взагалі найбільші приколісти і самі мирні з усього що було.

недоліком було те що щоб прокормити цю орду треба було вставати десь о 5-й ранку. оскільки в бабулі здоров'я недобавлялось, то дного дня було вирішено "прикрити лавочку"...

Опубліковано
класно було коли малишня починала самостійно лазити по клітках. такі смішні. незалежно чи папуга чи крисеня. свинтуси - це взагалі найбільші приколісти і самі мирні з усього що було.

недоліком було те що щоб прокормити цю орду треба було вставати десь о 5-й ранку. оскільки в бабулі здоров'я недобавлялось, то дного дня було вирішено "прикрити лавочку"...

а жаль ;)

Опубліковано

Ну модератора певне немає того, що йогоще не вибрали :P . Та і гілка зовсім свіжа....

В мене теж майже завжди щось живе вдома водиться, то кіт, то собака, то меньший брат. Четвероногих зараз немає, а от брат - залишився.

В мене були - кіт "перс" - підібраний, потім повернутий господарям, кіт "сіам" - злючий і відданий, як собака, ротвейлерша....

А зара знову дуже хочеться завести собі ротвейлера, і не кажіть мені, що вони тупі. Все залежить ві того, як собаку виховує господар.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
А зара знову дуже хочеться завести собі ротвейлера, і не кажіть мені, що вони тупі. Все залежить ві того, як собаку виховує господар.

Повністю з тобою згідна :) Немає тупих тварин, є господарі, які не вміють їх виховувати та доглядати за ними)) Якщо гарно ставитися до улюбленця, то він буде дуже тобі вдячим і обов'язково стане повноцінним членом родини :) А про ротвейлерів- то це взагалі дуже розумні і добрі собаки (в мене колись була ротвейлерша, яка взагалі розуміла нас з одного погляду... було дуже важко пережити її втрату, думали, що більше ніколи не заведемо собі собаку ) А потім так трапилось, що знайома продавла маленьких "таксенят" і ми не втримались... А тепер не хвилину не жаліємо, бо мати вдома тваринку- це дуже кльово!!! І взагалі я вважаю, що люди, які не мають вдома тварин, через те що їх не люблять, не заслуговують на повагу... вони не вміють цінувати вдячні оченята улюбленця, помічати їхню радість. Коли ти приходиш додому, а твоя тваринка (я маю на увазі собаку чи кота) біжить до тебе і радіє твоєму поверненню так, ніби не бачила тебе сто років)) А як класно відчувати її співчуття... коли тобі сумно, вона одна із перших намагається тебе пожаліти... і взагалі, інколи здається, що якби вони вміли говорити, то життя стало б ще прекраснішим!!!! Не дарма ж сказав хтось із мудрих: "Чим більше я пізнаю тварин, тим менше я люблю людей".... А це дійсно правда, бо не одна людина не буде з вам такою щирою і відданою... :)

Опубліковано

Бггг... У мну у кума пару месяцев жили 120 голов попугаев :) потом ему надоело убирать весь этот срач и попугаи были розданы знакомым :)

Опубліковано
Не дарма ж сказав хтось із мудрих: "Чим більше я пізнаю тварин, тим менше я люблю людей"....

Хтось з мудрих сказав: "Чем больше познаю людей - тем больше нравятся собаки!"

Опубліковано

Коли ще жив в батьків, то ми з братом тримали хом"яків, черепаху, 70л акваріум з рибками, ящірок, пізніше криску... після весілля я перейшов на акваріуми (2*200+маленькі) і завів кицьку ;) а малий почав тримати вужа.

ЗІ про людей і собак сказав Черчіль.

Опубліковано

Не дарма ж сказав хтось із мудрих: "Чим більше я пізнаю тварин, тим менше я люблю людей"....

Хтось з мудрих сказав: "Чем больше познаю людей - тем больше нравятся собаки!"

А кто именно "из мудрых" - доподлинно неизвестно. Приписывают авторство сей фразы не только Черчилю, но и Омару Хайяму, и Бернарду Шоу, и даже Адольфу Гитлеру ;)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Сколько помню себя, у нас всегда жили какие-нибудь тварючки: ёж, кролик, крысы, даже гусь. Собаки-кошки само собой. И это в квартире, само собой. Мы городские жители в третьем поколении, у меня не было бабушек в селе, к моему сожалению. Сейчас у меня только кот, ротвейлерша и попугай (было два, одного съел кот, теперь их изолируем друг от друга). Собаке 6 лет, а коту год, но он сразу стал паханом. Ротвейлерша ему уступает место и у миски, и на своем диване. Если коту вздумается там полежать она либо умостится рядом, либо терпеливо дождется пока он уйдет. В свою очередь кот отдает ей должное, надо видеть с какими распростертыми объятьями (это буквально) он встречает ее с прогулки, даже если мы вышли на 5-10 минут. Когда они играют - это шоу, которое не надоест никогда. Просто -загляденье! Количество питомцев в моей семье ограничивается только гуманными соображениями по отношению и к животным и людям, нас окружающих. Если б я об этом не думала, я б тащила домой любую тварючку, которая на мой взгляд нуждается в этом. Но это, в первую очередь, не гуманно, как не парадоксально.

Кстати, сейчас у Варшавского рынка живет покалеченная дворняга, добрые люди за ней ухаживают, даже ветеринары приходят, но скоро зима, да и антисанитария, боюсь, привлечет скоро внимание людей недобрых. Она не ходит. У нее паралич в результате травмы, под машину попала. Ее, думаю, мог бы приютить кто, у кого есть частный дом и доброе сердце. Она лежит возле магазина по пути с остановки Варшавский рынок к рынку, вдоль полукруглой девятиэтажки.

Опубліковано

Кошки смотря на человека с высока, собаки любят прислуживать, и только свиньи равные людям ;) (с) не помню кто сказал

Опубліковано

Когда мы заводили кота, у нас уже была собака и, как собака, она нас удовлетворяет, никаких проблем с ней, масса удовольствия от общения и созерцания. И вот, нам нужен был тот, кто будет смотреть на нас свысока по определению. Теперь мы довольны вдвойне :) . Коту позволено все, для этого мы его и завели. Собака выполняет приказы, понимая их зачастую с одного взгляда, а кот садится нам на голову и все счастливы в этом альянсе ;)

Опубліковано

Вы видели как коты двери открывают? Я думаю видели. Это им вполне под силу.

Вот только мой кот решил, что эфектней будет открывать двери задними лапами. ;)

Он карабкается по деревянной обналичке вверх, после встает задними лапами на дверную ручку и своим весом давит на нее - дверь открывается. Жаль, что он пока не видит потребности закрыть ее за собой, какой бы он способ нашел?... :)

post-2946-1191408943.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...