Перейти до змісту

Продам адаптер М42-Canon II -покоління

vvito

Рекомендовані повідомлення

Продам адаптер М42-Canon II -покоління

Діафрагма нефіксована

Дозволяє змінювати діафрагму в M- режимі

Ціна 130 грн

Всі питання в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уточнення:

адаптер з чіпом 2-го покоління

Діафрагма міняється від 1,4 до 4

Матеріал латунь

Новий в упаковці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а підтвердження фокусування так само промахується як і попередній лінійці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а підтвердження фокусування так само промахується як і попередній лінійці?

Все там з фокусуванням в нормі

Можете під'їхати спробувати

Але і перші адаптери в мене не промахувались....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

промах автофокуса це не граблі перехідного кільця. Чіп кільця лише "каже" фотіку "я об"єктив 50 мм 1.4 діафрагма" (для прикладу), на цьому його функції закінчуються.

Те що автофокус маже, це вже фотік через об"єктив по точках фокусування не завжди правильно розуміє чи у фокусі об"єкти чи ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

F8.0 + 2 цифры в диапазоне от 01 до 17 - коррекция точки подтверждения фокуса. Или функция юстировки Одуванчика. Вы можете сдвинуть точку подтверждения немного вперёд или назад, подобрав опытным путём юстировочную константу. По умолчанию Одуванчик настроен на середину, константа 09.

звідси http://filmprocess.ru/oduvanchik/instructions/programming.htm

коректував собі, просто як "печені картоплі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я користуюсь зараз першою серією одуванчиків, встановивши центральну точку фокусування точно навожу на об'єкт зйомки (фотоапарат на штативі), фокусуюсь до очікуваного звукового сигналу підтвердження різкості ("пібік":), через видошукач зображення +/-, а от якщо увімкнути лайв вю, виконати 10х зум збраження, котре одуванчик сказав "отак різко", виявляється не все так добре, потрібно підлаштовувати вручну (нажаль не завжди різкі об'єкти підтверджуюсться "пібік"-ом, навіть при доброму освітленні та відкритій ф.). Тож поки перехдникам з одуванами щось не довіряється (попередьно сказане стосувалось 60Д, зараз знімаю семёном, та на ньому ще не тестив), користуюсь двома - з чіпом і без. Без, як на мене, кращий.

Якщо юстировка (мікропідстройка) камери в таких випадках (вище) допомагає - буду вдячний коли хто досвідчений підкаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Нова ціна - 100 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ціну знижено - 90 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...