Перейти до змісту

Продам картоплю у великій кількості

novichok

Рекомендовані повідомлення

Продам велику картоплю приблизно 5 тонн, але при потребі може бути 20 і більше. Картопля сорту - скарб (жовта, смачна). Ціна 1,7 грн/кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам велику картоплю приблизно 5 тонн, але при потребі може бути 20 і більше. Картопля сорту - скарб (жовта, смачна). Ціна 1,7 грн/кг.

Ціна на сьогодні при такій партії 50 % від заявленої...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ты розумаха пробував виростити картоплю, що про таку ціну заявляєш?

Зараз пляшка води 4 грн, а це по твоїй заяві 5 кг картоплі, якої сім'я повечеряє не раз!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз пляшка води 4 грн, а це по твоїй заяві 5 кг картоплі, якої сім'я повечеряє не раз!!!

Пробував, важко, тому й купую на ринку по 1грн за кілограм. Якщо вважаєш це низькою ціною, то продай скупщикам по 80 копійок. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробував, важко, тому й купую на ринку по 1грн за кілограм. Якщо вважаєш це низькою ціною, то продай скупщикам по 80 копійок.

Згоден, ціна сьогодні занижена, людей ставлять перед фактом - здавай за мізер, бо взагалі нічого не отримаєш... Шкода що цінова політика держави направлена лише на вигоду наших можновладців!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шукай партнерів і покупців в Криму. Там зараз картопля по 5-6грн....!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти на світ дивися реальними очима, а не живи в ілюзії... Яку ціну ти вважаєш нормальною ?

Вчора знайомі здали 4т картоплі (до них приїхали під саме подвір'я за 30 км від Луцька та й самі завантажили). Тому в цінах опту на сьогодні я орієнтуюся.

А на рахунок того що в Україні заробити на с/г господарстві без державних дотацій - я цілком згідний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був вчора в Камінь-Каширському районі. Спеціально зупинявся і запитував по чому приймають картоплю. То ті хто купував(фура стояла) - озвучили ціну 1,2 грн/кг. Так, що шановні - ціни в 0,85 коп - немає і не вводьте в оману людину яка хоче продати. А продавцю - вдало продати (дорожче ніж купують перекупщики)

P.S. Ціни в 1 грн/кг за хорошу (ПОВТОРЮЮ ХОРОШУ) - на базарі НЕМАЄ!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився теж у Колібрісі - 2 грн/кг, картопля як горіхи, причому невідома на чому вирощена!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, що шановні - ціни в 0,85 коп - немає і не вводьте в оману людину яка хоче продати

Є ціна в 80 копійок(Володимир - Волинський район). Дайте контакти тих, хто купить хоча б по 1,1 грн/кг. Є 17 тонн, при потребі можна знайти ще стільки ж при такій ціні. Тиждень тому була ціна 1,2 грн/кг, а зараз не можу знайти хоча б 1 грн/кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти на світ дивися реальними очима, а не живи в ілюзії... Яку ціну ти вважаєш нормальною ?
Враховуючи вищесказане, в іллюзії живете ви і Ваші знайомі, які здають за таку ціну.

P.S. Хоча здають, з мого особистого досвіду, за безцінь тому, що через два-три місяці вона зігниє, бо вирощена на хімікатах! От і поспішають позбутись!

Ціну (це моя особиста думка) на сьогодняшній день вважаю нормальною в районі 2 грн/кг. (для прикладу 3-4 роки тому ціна була 3,5 грн/кг, ціну штучно знижують завдяки таким як ваші знайомі).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Хоча здають, з мого особистого досвіду, за безцінь тому, що через два-три місяці вона зігниє, бо вирощена на хімікатах! От і поспішають позбутись!

Здають за безцінь тому, що її нема де зберігати. А картоплі зараз валом - і "закупщики" цим користуються. Приїхав сьогодні один подивитись на картоплю, говорили про 1 грн/кг. А потім це чудо каже, що якщо буду брати, то по 80 копійок - Вам всеодно її не буде куди подіти , то давайте по 80, а то потім по 60 здавати будете. Ми то його послали, а от дехто з людей таки здав по 80 коп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, що шановні - ціни в 0,85 коп - немає і не вводьте в оману людину яка хоче продати.

Є ціна в 80 копійок(Володимир - Волинський район).

Я і ж кажу немає такої ціни як 85 копійок, а 80 є :). От і людина не дає збрехати. І хоч ти тут кричи не кричи, став знаки оклику, пиши КАПСЛОКОМ. В цьому році картоплю навіть даром віддавали на Борді.

А картопля на базарі вся однакова, бо вирощується завжди тільки два городика: для себе і на продаж. Не три:

- для себе

- дорога, але без хімії

- дешева, але з хімією

А саме два. Так що можеш купувати картоплю і по три гривні на базарі і вірити, що вона на гною. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був вчора в Камінь-Каширському районі. Спеціально зупинявся і запитував по чому приймають картоплю. То ті хто купував(фура стояла) - озвучили ціну 1,2 грн/кг. Так, що шановні - ціни в 0,85 коп - немає і не вводьте в оману людину яка хоче продати. А продавцю - вдало продати (дорожче ніж купують перекупщики)

я вчора в Боголюбах по 1грн купив собі 600кг і продавці мають картоплі багато такшо ціна 1грн це є нормальна ціна на сьогоднішній день

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вчора в Боголюбах по 1грн купив собі 600кг і продавці мають картоплі багато такшо ціна 1грн це є нормальна ціна на сьогоднішній день

Був в п'ятницю на Новому ринку, тому що біля Кромберга, також продавали по одній гривні і черги біля продавців не було, хоча й була дорожча картопля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...