Перейти до змісту

Asus PCI-Ex GeForce GTX 690 4096MB GDDR5 480$ и многое другое

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну так в новій пошті ти ж її не всунеш в пк і не подивишся чи працює,тільки ззовні оглянеш

Опубліковано

Наприклад мені, якщо відеокарта повністю в коробці і з документами, булоб "пофіг" що з нею було до моменту продажу + при відправці накладною оплатою НовоюПоштою беруться реквізити відправника :)

Тобі було би пофіг рівно до того моМЕНТу, коли би за твоєю новенькою краденою відяшкою прийшли працівники правоохоронних органів. На НП щоб забрати посилку потрібно Прізвище + мобіла + пред'явити паспорт, так що при потребі знайти тебе їм - раз плюнути. Плавали, знаємо.

Опубліковано

Блін, карочє, закриваю я усі теми ТС, бо відчуваю, що пахне то все гнилим базаром.

Одні й ті ж речі (однакові назви і ціни) продаються на є-маркеті від імені інших людей, інші телефони, тут ще інші. Ліві фотографії.

перевірити все це - не являється можливим, хіба що справді привезти з собою системника і перевірити.

чекаю до кінця дня.

Опубліковано

Zheny@, ці оголошення валяються на більшості регіональних форумів + емаркет.

Писала їх одна і та ж людина, або двоє колег. В них 2-3 номери телефонів, два ніки (dmitrij.dyuzhev, vaiter), і одне скайп-ім'я vaiterua. Комбінації співпадають.

Ніде підтвердження наявності цих пристроїв не дають.

Опубліковано

Zheny@, ці оголошення валяються на більшості регіональних форумів + емаркет.

Писала їх одна і та ж людина, або двоє колег. В них 2-3 номери телефонів, два ніки (dmitrij.dyuzhev, vaiter), і одне скайп-ім'я vaiterua. Комбінації співпадають.

Ніде підтвердження наявності цих пристроїв не дають.

Якщо ніде не дають підтвердження, то що ж тоді присилатиметься Нової Поштою? Можливо, просто ще ніхто не ризикнув замовити товар? :0032:

Опубліковано

вже аж цікаво стало :)

кругом продається, кругом всі ставляться з підозрою, теми закривають

ніде нема негативних відгуків про покупку...

невже не знайшлося жодного жадібного тупнячка ? ну не вірю, мав же хтось повестися.

Опубліковано

вже аж цікаво стало :)

кругом продається, кругом всі ставляться з підозрою, теми закривають

ніде нема негативних відгуків про покупку...

невже не знайшлося жодного жадібного тупнячка ? ну не вірю, мав же хтось повестися.

а хто признається що його розвели ? :0155: :0155: :0155:

Опубліковано

В мене є знайомі на Новій Пошті, якби хтось замовив, я б постарався домовитись про перевірку на місці! Але спочатку потрібно домовитись!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...