Перейти до змісту

Хто що думає за Ігоря Палицю?

Prosto

Чи пройде Ігор Палиця до ВР?  

151 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

ну ющ тоже добре поіздівався з народу...в нього була ж така підтримка. таке піднесення тоді було, і так запєчатав г...

Думаю не наскільки як цей. І дурні закони менше приймались. Якщо ніхто нічого не хоче змінювати то потрібно вибирати менше зло!).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь

Цікавий у нього бігборд, там де він стоїть, а одна рука в кармані, а там напевно дуля скручена, щоб не зглазив ніхто :)

А так як ходять по хатам, кажуть так він ж "добродєтєль" ЦУМ реставрує, тепер я зрозумів, якщо хто свою власніть реставрує чи будує, то це він "добродєтєль" для міста )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто що думає за пациків по 24 років по виборчому округу №22 ? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто що думає за пациків по 24 років по виборчому округу №22 ?

молоко на губах не обсохло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пряме питання,пряма відповідь-що про нього можна думати коли зовсім незнаеш що це за чоловік і звідки він взявся,я,напрмклад,почув цю фамілію десь місяць назад,чому я повинен в ньому зацікавитись?,як і багато інших лучан!,як суть до виборів,зразу стільки хороших дядів зявляеться,які(як виявляеться)стільки хороших справ зробили для луцька,що прям незнаеш за кого проголосувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пряме питання,пряма відповідь-що про нього можна думати коли зовсім незнаеш що це за чоловік і звідки він взявся,я,напрмклад,почув цю фамілію десь місяць назад,чому я повинен в ньому зацікавитись?,як і багато інших лучан!,як суть до виборів,зразу стільки хороших дядів зявляеться,які(як виявляеться)стільки хороших справ зробили для луцька,що прям незнаеш за кого проголосувати

аналогічно, почув буквально пару місяців. в змі появилось то за мовний закон не голосував, то законопроект якийсь наварганив, то діток в карпати відправляв за кошти свого фонду (не важко підрахувати с-ки одна дитина на один день в горах в грн обійдеться), то свята за його підтримки, і т.д., одним словом чувак проснувся перед виборами, хоче ще бути депутатом, мабуть сподобалось ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неужели надо 10 раз переспрашивать? вот есть такой палиця,он уже давно надоел своим мельканием в прессе и вобще,по городу,но альтернатива есть?есть ещё фонды или лица,которые физически что то делают,делают реальные проекты,а не балаболят с экранов зомбоящиков.

я не агитатор,тем более,что я вобще не местный, но реалии такие.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, ти вже втомив з своїми запитаннями адресованими в нікуди.

Хочеш знати про альтернативи\достойних кандидатів - напряжись і ознайомся з біографіями і програмами тих самих, погугли, почитай в неті з незаангажованих джерел.

Ти не агітатор, не мєсний, так, троль-пустомеля...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Якби ніхто нічого не вирішував (голоси виборців) то б і гречки і грошей ніхто не роздавав би ... Це аксіома, є заперечення, - аргументуйте.

2. Дуже доречна фраза про народ який заслуговує владу .. Третині впадло підняти сраку і піти на вибори, бо ніхто нічого не вирішує, ще третині всерівно, - бо результати наперед відомий. .. , ну і ще 30 % голосують.

3. Всі однакові. Вона якби і правильно, але голосуючи за тих самих, за тих хто "просрався" хоча всі вони там були, система ще більш деградує. Бо ці самі політики розуміють, що можна робити, що завгодно і бабло переможе зло . . .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но альтернатива есть?есть ещё фонды или лица,которые физически что то делают,делают реальные проекты,а не балаболят с экранов зомбоящиков.

Риторика бабульки під під"їздом з пачкою гречки в руках а не здорового освідченого лоба. Є люди які набагато більше і постійно роблять проекти для міста але не піаряться на цьому.

І тільки жертви піару вважають що альтернативи немає і що людина яка має відношення до Луцька таке ж як я до балету здатна щось для них зробити і зробить це щось (здасть в оренду картку для голосування на 5 років за пару мільйонів і повернеться назад у Швейцарію чи де-він-там-прописаний).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назва теми змінюється щодня!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і знову запитання: якщо так багато достойних кандидатів,патріотів,чесних та непідкупних,котрі засинають та прокидаються з думкою про свою рідну Волинь, та Україну загалом.То чому ж мешканці тієї Волині живуть так нікчемно та бідово?

Мені гидко читати будь чию передвиборчу програму, там брехнею та лайном смердить за кілометр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, балотуйся на наступні вибори, я буду 1й хто за тебе проголосує, я віру в твою кришталеву совість та порядність

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, балотуйся на наступні вибори, я буду 1й хто за тебе проголосує, я віру в твою кришталеву совість та порядність

А я вірю, що він затролить весь парламент до саморозпуску :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я маленький человек,и делаю свою маленькую работу,но я могу сказать: ЭТИХ я не выбирал. И пускай лепят тут кармадрочеры минуса (а в чём прикол,кстати?)....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назва теми змінюється щодня!?

Ага , і тепер її треба перейменувати в " хто що думає про Гетто" , як і будь-яку іншу куди Гетто приходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я маленький человек,и делаю свою маленькую работу,но я могу сказать: ЭТИХ я не выбирал. И пускай лепят тут кармадрочеры минуса (а в чём прикол,кстати?)....

які кармадрочери??? Прикол в тому, що кожен повинен задуматись про те, що 21 рік ми незалежні, вибираем, мутим, динаму крутим, а результат нульовий!!! Бузіш???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні-ні, він навіть за свою галочку в бюлетні не хоче відповідати, а тут цілий округ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гєтто,то шо ти кого то там не вибирав не робе тебе умним. ти зає**ав уже цим козирять при каждом удобном і неудобном случаї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опять Гетто во всех грехах виноват? и Кто из нас троль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та який ти нафіг троль?так, просто нудний тіпок:-D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куды ж мне тягаться с маститыми тролями.:) своё мнение я озвучил.и каждый выбирает сам... женщину,религию,дорогу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куды ж мне тягаться с маститыми тролями. :) своё мнение я озвучил.и каждый выбирает сам... женщину,религию,дорогу...

Если я кармадрочер..., парнишка, ты тогда грибной мох...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...