Перейти до змісту

Склопідйомники та кондиціонер до Opel Vivaro

DMK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, придбав авто - хочу поставити склопідйомники та кондиціонер на авто Opel Vivaro. Можливо хтось ставив, поділіться будь ласка, де добре роблять ці справи, і по яким цінам. Також цікавить парктронік, та автозвук.

Опубліковано

А купити зразу зі всім, не?) Я до того, що задуманий Вами геморой вийде дорожче ніж різниця в сумі при купівлі авто зразу з такою комплектацією.

Опубліковано

А купити зразу зі всім, не?) Я до того, що задуманий Вами геморой вийде дорожче ніж різниця в сумі при купівлі авто зразу з такою комплектацією.

Людина поради просила, а не поумнічати постфактум.

Опубліковано

Стеклоподъёмники SPAL около 90 у.е. + установка 300 грн + кнопки от 20 у.е до безобразия . Кондиционер от 800 у.е . Парктроник от 25 у.е + установка от 150 грн . Музыка от 20 у.е. до БЕЗОБРАЗИЯ !

Опубліковано

Стеклоподъёмники SPAL около 90 у.е. + установка 300 грн + кнопки от 20 у.е до безобразия . Кондиционер от 800 у.е . Парктроник от 25 у.е + установка от 150 грн . Музыка от 20 у.е. до БЕЗОБРАЗИЯ !

Ви цим займаєтесь? Замовляєте, встановлюєте?

Опубліковано

Точно !

Опубліковано

Точно !

рекомендую цього майстра....звати Андрій

ставив в нього музику...парктрон...антирадар на трафік

ціни нормальні - робота якісна і швидко.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...