Alex Опубліковано 17 Липня, 2007 в 15:06 #1 Опубліковано 17 Липня, 2007 в 15:06 Зіткнувся із банальною проблемою: де в нашому славному місті Луцьку можна купити різні товари для фоторгафів? Я знаю тільки одну точку біля Варшавського ринку магазинчик "ФанФото", але якщо там немає потрібного, де б ще можнабуло пошукати необхідні штативи, освітлення і т. д. ?
ursa Опубліковано 17 Липня, 2007 в 15:13 #2 Опубліковано 17 Липня, 2007 в 15:13 але якщо там немає потрібного ...то можно это заказать там же Товар, который тебя интересует вряд ли широко представлен у нас в городе, поэтому скорее всего тебе придётся заказывать его. Обращайся
difoto Опубліковано 17 Липня, 2007 в 15:58 #3 Опубліковано 17 Липня, 2007 в 15:58 штативи і освітлення навіть луцькі студії беруть у Києві під замовлення. в середьому 1 Дж спалаху= 1 у.єнот. спалах на мікростудію - не менше піцот джоуль... рахуй скіко треба бабла, шоб в Луцьку продавать в асортименті штативи і свєт в ювелірному магазині хоть виручка є і заробляють не 5% від вартості колєчка, а поболє. А тут виходе, шо за охорону магозіна. в якому "свєта" на лімон дєнюх - ..... давай конкретно - шо хочеш, будуть поради з моєї сторони і фанфото. нажаль, як я зрозумів, більше в луцьку тобі ніхто не допоможе
Alex Опубліковано 17 Липня, 2007 в 18:14 Автор #4 Опубліковано 17 Липня, 2007 в 18:14 ...то можно это заказать там же Товар, который тебя интересует вряд ли широко представлен у нас в городе, поэтому скорее всего тебе придётся заказывать его. Обращайся Я так зрозумів маю честь спілкуватися власне із представником ФанФото ?, ура! хоча чесно кажучи намагався спровокувати на реакцію Діфото , бо не знаю де його лавочка знаходиться Замовлення це чудово, а на випадок "терміново треба" краще було би мати кілька адрес, хоча з цим я так розумію не щастить. А що можна заказати ? Чи можливо пошті усьо що вдасться знайти в Інтернеті ? Зверніть увагу на відсутність тих-таки штативів у прайсах сайту cd.lutsk.ua, жаль
Alex Опубліковано 17 Липня, 2007 в 18:24 Автор #5 Опубліковано 17 Липня, 2007 в 18:24 difoto, ага.. значить кажете село... , ну добре що на селі ще є пару продвинутих людей. Але коли необхідно якусь дрібничку, а не дорогу студійну апаратуру, і швидко, то виникає дивна ситуація, як от в мене із мікрофібер тряпочками сьогодні, (хотя їх можна пошукати у магазинах із окулярами, хоча ходити шукати де окуляри продаюця теж не дуже цікаво ). А ще сьогодні виникло бажання познімати із штатива, а так як я фотограф починаючий, то звісно штатива нема, рішив по бистрому купити, ну ви зрозуміли що з цього вийшло ...
difoto Опубліковано 17 Липня, 2007 в 18:25 #6 Опубліковано 17 Липня, 2007 в 18:25 люди выходят в нет, но не знают, что им можно пользоваться!!!! я халодный человек! если тебе нужен штатив, и ты даже не знаешь , с кем посоветоваться, то есть на то фанфото и дифото, которым можно написать в приват или аську, при этом НИКТО и НИКОГДА не будет называть никого лохом или дяровней... спроси, и тебе дадено будет!
Alex Опубліковано 17 Липня, 2007 в 18:44 Автор #7 Опубліковано 17 Липня, 2007 в 18:44 давай конкретно - шо хочеш, будуть поради з моєї сторони і фанфото.Зараз хочу штатив звичаний повнорозмірний, для легких цифрових камер (менше 1 кг. ) , щось на зразок Velbon CX-440 буде нормально ?
Shura Опубліковано 17 Липня, 2007 в 19:20 #8 Опубліковано 17 Липня, 2007 в 19:20 Зверніть увагу на відсутність тих-таки штативів у прайсах сайту cd.lutsk.ua, жаль а это что?
Alex Опубліковано 17 Липня, 2007 в 21:52 Автор #9 Опубліковано 17 Липня, 2007 в 21:52 Розбір польотів попорядку, щоб нічого не пропустити: люди выходят в нет, но не знают, что им можно пользоваться!!!!я халодный человек! Ну взагаліто я швидше не в нього інколи виходжу, а з нього , я тута живу. Але чудово знаю що інтернет і реальне життя занадто сильно відрізняюця і з усіма випливаючими звідси наслідками. І ви точно не будете матюкатися коли до вас в аську безцеремонно постукають якісь невідомі вам люди? если тебе нужен штатив, и ты даже не знаешь, с кем посоветоваться, то есть на то фанфото и дифото, которым можно написать в приват или аську, Зазвичай найкраще радитися із професіоналами на форумах (надіюсь як цей) і читати відклики та обзори. Ну а порада потрібна перш за все в тому розумінні що я не знаю географічних координат магазинів де ці поради можна реалізувати , все інше буде далі. Однак не відмовлюся він ваших порад в будь-якому випадку. при этом НИКТО и НИКОГДА не будет называть никого лохом или дяровней... спроси, и тебе дадено будет! Ну лох за означенням це наївна людина яку легко обманюють, я не згадував. А моя фраза: difoto, ага.. значить кажете село... ну що тут скажеш - гіпербола , не в обіду нашого гарного, хоч і не великого, міста PS: Гіпербола - Стилістичний засіб навмисного перебільшення з метою посилення виразності. Всяке перебільшення. Я - весела людина, не сприймайте все буквально всерйоз !!!
Alex Опубліковано 17 Липня, 2007 в 22:20 Автор #10 Опубліковано 17 Липня, 2007 в 22:20 а это что? в мене офлайн, excel-файли. там немає, перевіряв. Ух ти ! Щойно помітив що ви (так розумію ursa мабуть) закриваєте паролем прайси для оптових клієнтів, раніше цього не помітив і їх спокійно переглянув, , вибачне якщо що, я нечайно. Там нема. На веб-сторінках не побачив, але тут вже можуть бути субєктивні причини, можливо погано шукав, можливо забагато пива було, або сліди вже замели. , доказів не лишилося. Shura, дякую за ссилочку.
ursa Опубліковано 18 Липня, 2007 в 05:22 #11 Опубліковано 18 Липня, 2007 в 05:22 Щойно помітив що ви закриваєте паролем прайси для оптових клієнтів Оптовые клиенты пароль знают А остальным, мне кажется, мало полезны оптовые цены, ведь опт подразумевает постоянные покупки в больших объёмах Некоторые вещи могут быть не представлены в прайсах, но под заказ из можно привезти. Цена в этом случае обговаривается отдельно
difoto Опубліковано 18 Липня, 2007 в 05:34 #12 Опубліковано 18 Липня, 2007 в 05:34 Кстатте! тут можешь гленуть
madkot Опубліковано 18 Липня, 2007 в 06:08 #13 Опубліковано 18 Липня, 2007 в 06:08 difoto, ага.. значить кажете село... , ну добре що на селі ще є пару продвинутих людей. Але коли необхідно якусь дрібничку, а не дорогу студійну апаратуру, і швидко, то виникає дивна ситуація, як от в мене із мікрофібер тряпочками сьогодні, (хотя їх можна пошукати у магазинах із окулярами, хоча ходити шукати де окуляри продаюця теж не дуже цікаво ). А ще сьогодні виникло бажання познімати із штатива, а так як я фотограф починаючий, то звісно штатива нема, рішив по бистрому купити, ну ви зрозуміли що з цього вийшло ... Штатив можна вибрати у ProPhoto - у соборі чи в Там-Тамі - є невеличкий вибір і тиждень тому бачив там два непоганих екземпляри Зараз хочу штатив звичаний повнорозмірний, для легких цифрових камер (менше 1 кг. ) , щось на зразок Velbon CX-440 буде нормально ? А який зміст зараз купляти один штатив- через півроку -рік інший - купи відразу з запасом. Я коли вибирав - довго мучився у виборі, але так як був обмежений у часі (термінове замовлення) то пішов зі своїм Ніконом у магазин в соборі, нацепив телеоб'єктив 70-300 і почав тестувати моделі на вібрації та стійкість, свою масу і т.д. Зупинившись на двох моделях - півшов почитав в інеті їхні точні характеристики - прийшов і купив штатив виготовлений з легкого металу - кращий ніж Velbon 440 та не дуже дорогий. Правда головка у мене шарова, але мені це підходить. Зараз є трішки дорожча модель з чудовою 3D головкою - точно б саме цей купив. Кстатте!тут можешь гленуть Хороший недорогий варіант - сам собі такий прикидував. Жалко що вже купив бо мій у складеному варіанті трішки великий десь 60 см. а хочеться менше
Alex Опубліковано 18 Липня, 2007 в 08:08 Автор #14 Опубліковано 18 Липня, 2007 в 08:08 Оптовые клиенты пароль знают А остальным, мне кажется, мало полезны оптовые цены, ведь опт подразумевает постоянные покупки в больших объёмах Некоторые вещи могут быть не представлены в прайсах, но под заказ из можно привезти. Цена в этом случае обговаривается отдельно Та власне я не на ціни дивився, мене цікавив асортимент, бо хто його знає що в Інтернеті навибираю, сподобається щось, а потім фіг купиш
Alex Опубліковано 18 Липня, 2007 в 08:18 Автор #15 Опубліковано 18 Липня, 2007 в 08:18 Кстатте!тут можешь гленуть Згоден! Де і коли ?
Alex Опубліковано 18 Липня, 2007 в 08:34 Автор #16 Опубліковано 18 Липня, 2007 в 08:34 madkot, а на якому ти спинився ?
madkot Опубліковано 18 Липня, 2007 в 13:38 #17 Опубліковано 18 Липня, 2007 в 13:38 madkot, а на якому ти спинився ?Arsenal 6601 PRO KIThttp://www.ifoto.kiev.ua/?id=587&event=showДля зеркальных, среднеформатных и цифровых фотокамер.Трёхсекционые алюминевые ноги Высота 143см.В сложеном состоянии 37см. Вес 0.96кг. Максимальная нагрузка 3кг.
Alex Опубліковано 18 Липня, 2007 в 18:52 Автор #18 Опубліковано 18 Липня, 2007 в 18:52 Гуляв по місту, зайшов у ТАМ-ТАМ, справді є пару штативів, але ціни відразу показують що не найкращі, Діфото - правий, працює правило: заробляють не 5% від вартості ..., а поболє. там штатив Velbon CX-300 замість звичайних для такого 150 гривень стоїть більше 250-ти, Трошки докласти і можна 2 таких взяти в ФанФото, наприклад.
imp13 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:48 #19 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:48 Arsenal 6601 PRO KIThttp://www.ifoto.kiev.ua/?id=587&event=showДля зеркальных, среднеформатных и цифровых фотокамер.Трёхсекционые алюминевые ноги Высота 143см.В сложеном состоянии 37см. Вес 0.96кг. Максимальная нагрузка 3кг.як на мене - замала максимальна нагрузка в нього. при використанні хоча б 80-200/2.8 він не справиться зі своєю задачею - нідійно фіксувати фотоапарат. якщо є достаньо грошей можна взяти Manfrotto 055ProB або Slik 500DX.ну і сюди можна заглянути
madkot Опубліковано 19 Липня, 2007 в 09:25 #20 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 09:25 як на мене - замала максимальна нагрузка в нього. при використанні хоча б 80-200/2.8 він не справиться зі своєю задачею - нідійно фіксувати фотоапарат. якщо є достаньо грошей можна взяти Manfrotto 055ProB або Slik 500DX.ну і сюди можна заглянутикожному своє і кожен повинен приміряти на свою колекцію оптики. 80-200/2.8 важить 1,3 кг мій 70-300 - менше в два рази і я точно знаю що щось важче в найближчий рік-півтора точно не куплю - навіщо платити більше.Я приміряв саме з 70-300 і все нормально, грошей було обмаль і обмаль було часу, хоча зараз би купив на 100 грн дорожчий - є новіша модель і більш краща - головка 3Д і т.д.
sova Опубліковано 19 Липня, 2007 в 11:14 #21 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 11:14 Штатив Velbon SHERPA 250R http://www.velbon-tripod.com/specifications.htm Купити мона у всіх, хто працює з ЮГ-Контрактом. Собі я вибрав цей штатив. Якщо все буде добре ( ) до завтра-післязавтра буду мати на руках.
imp13 Опубліковано 20 Липня, 2007 в 19:39 #22 Опубліковано 20 Липня, 2007 в 19:39 кожному своє і кожен повинен приміряти на свою колекцію оптики. 80-200/2.8 важить 1,3 кг мій 70-300 - менше в два рази і я точно знаю що щось важче в найближчий рік-півтора точно не куплю - навіщо платити більше.Я приміряв саме з 70-300 і все нормально, грошей було обмаль і обмаль було часу, хоча зараз би купив на 100 грн дорожчий - є новіша модель і більш краща - головка 3Д і т.д.моє зауваження в основному було спрямоване на те, що штатив позиціонується і для середнього формату. свою мамію я б туди не поставив - вона важить 2,6 кг зі штатним об'єктивом 90мм, зеркалом хлопає так, що мало не здається. та й 5 секцій ніг стійкості не додають. максимум 4 і то добряче подумавши. 3 - якраз оптимально. в складеному виді він буде довший, але й стійкіший.
Alex Опубліковано 22 Липня, 2007 в 16:50 Автор #23 Опубліковано 22 Липня, 2007 в 16:50 Штатив Velbon SHERPA 250Rhttp://www.velbon-tripod.com/specifications.htm .... Якщо все буде добре ( ) до завтра-післязавтра буду мати на руках. Привезли ? Поділися як враження...
sova Опубліковано 24 Липня, 2007 в 12:31 #24 Опубліковано 24 Липня, 2007 в 12:31 Ну... Приїхав Velbon SHERPA 200R. Самий простий з сімейства, але з головою. Перші враження дуже позитивін. Моїх 1,5 кг. тримає дуже пристойно. 2 кг. номінальне навантеження, 4 кг. максимальне робоче. За штатив дякую одному місцевому товаришу
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.