Перейти до змісту

Окалина на склі

ChB

Рекомендовані повідомлення

Проморгав момент і от зробили мені таке "щастя", при різці швелера болгаркою накидало окалини на скопакет. Хто може допомогти? Може у когось є практичний досвід виведення (кислотою чи перетворювачем іржі)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проморгав момент і от зробили мені таке "щастя", при різці швелера болгаркою накидало окалини на скопакет. Хто може допомогти? Може у когось є практичний досвід виведення (кислотою чи перетворювачем іржі)?

в машине...снимал окалину ножом...аккуратно..но точки спаленного стекла остались всеравно...может на стеклопакете не останутся.....больше ниче не помогло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ж ти з ним зробиш. Краплі металу вплавились в скло. Навіть якщо ти сколупнеш, то дефекти лишаться, скло ж то вже поплавилось.

Якщо так критично, то звернись на фірму, де купував склопакет, вони замінять саме скло. Можна й на будь-яку іншу фірму, що займається склопакетами, звернутись.

А можна й взагалі самому дістати скло (якщо внутрішнє, під "штапіками"), заміряти розмір, вирізати і вставити назад. (Якщо скло звичайне, не енергозберігаюче, або стане НЕенергозберігаючим :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...