Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Третя найбільше сподобалась! :_25:

Ех, пора вже мені проміняти люмікса на дзеркалку, яка навіть з кітовим зум-об'єктивом при відкритій діафрагмі і ФР десь 50-70 так гарненько розмиває фон :) Наразі з незеркалкою добре розмитий фон на знятих мною портретах вдається отримати лише в фотошопі масками або спецплагінами - розмір матриці не той...

Опубліковано
в суботу 

Первое фото излишне замылено фильтром (каким-то шумодавом)

.

фото №3, заметно фотошоп (на лице) аккуратней немного ретушируй

• 2 тижня потому...
Опубліковано
заметно фотошоп (на лице) аккуратней немного ретушируй

Не только лицо. Пальцы маникена... Надо сохранять текстуру кожи и естественных складок

• 4 місяця потому...
Опубліковано

фото гарненькі. але на другій фотці (панянка в білій сукні) ну дуже кидається в очі ніжка в тухельці 42 розміру, і в неї підйом ніжки копитцем скидається. ІМХО

Опубліковано
в неї підйом ніжки копитцем скидається

оце точно, дуже в очі кидається, якось аж страшно стає...

Опубліковано
в неї підйом ніжки копитцем скидається

оце точно, дуже в очі кидається, якось аж страшно стає...

якщо страшно то ховайтесь

Опубліковано

в другій серії фото на останній фото в панянки в білій сукні відсутнє те, що нормальні жіночки виставляють в декольте. а тут декольте є. а подивитись немає на що. Скидається, що в панянки або груди "-1" або то перевдягнутий чоловік.

Прошу не сердитись за критику. Загалом фото цікаві і прикольні. Мені, як жінці, подобаються...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я не фотограф, але з естетичної точки зору - гарні фотографії. Іноді просто заходжу подивитись для власного задоволення. Дякую.

Ще бачила деяких моделей "вживу" - у Кості вони значно гарніші. :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...