Shura Опубліковано 19 Липня, 2007 в 06:32 #351 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 06:32 а источник? или это стеб?
OTAM Опубліковано 19 Липня, 2007 в 06:38 #352 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 06:38 http://www2.maidan.org.ua/news/view.php3?b...last=1184746600тєму патерли. но було..йопт. на ноунеймі даже на главній цю новасть фкуйарили - http://doc-serfar.nnm.ru/rassvet_novogo_chernoblya
HACTIHbKA Опубліковано 19 Липня, 2007 в 06:57 #353 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 06:57 Діти діти, куда вас подіти! Здається ця паніка тільки на руку місцевим аптекам. Саме смішне, що розкупили все активоване вугілля і соду, навіть на головних складах нема. Це ж так добре. І пити спиртного стали набагато меньше. Народ так трошки і очистить свій організм від всього що було, але явно не від фосфору. І навіщо роздувати такі дебати? В мене знайомі батьків працюють за 10км від місця аварії і кажуть що все нормально і ніхто там не "дохне" і військові не вивозять. Ще скажу що мій викладач хімії з ЛДТУ сказав що все це фігня і маркетинговий хід для підвищення активності перегляду телеканалів і інет сторінок і розкуповлювання товару в аптеках, а реально нічого в розрідженому стані він поганого не робить і це є міндобриво, а шкідливий він тільки при поданні в кристалізованому виді в органи дихання і на шкіру. От так от! Всім гуляти в парк і нєфіг панікувати і сидіти вдома з закритими вікнами.
Адміністратори kmd Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:05 Адміністратори #354 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:05 в селах біля Шкліня гине птиця.В кого в тих районах є родичі?Спростуйте або підтвердіть інформацію.Пиздьож.
Samhayne Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:17 #355 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:17 в селах біля Шкліня гине птиця.В кого в тих районах є родичі?Спростуйте або підтвердіть інформацію.Пиздьож.Геніальне спростування!!!
Адміністратори kmd Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:21 Адміністратори #356 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:21 Нашому народу подругому недоходить. Вчора бать цілий день в бабулі просидів. Нічого там не дохне, хіба під сокирою на суп
Dimaxa Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:27 #357 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:27 Хто може пояснити це явище?Це шо вже граждані осінь прийшла?Це я вчора сфоткав в нашому парку...Нарахунок Шкліня,мій співробітник тільки шо звонив до батьків в Берестечко,і вони підтвердили інформацію що в прилеглих селах дійсно гине птиця!Можливо це збіг обставин....
Samhayne Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:30 #358 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:30 Хто може пояснити це явище?Це шо вже граждані осінь прийшла?Це я вчора сфоткав в нашому парку...Нарахунок Шкліня,мій співробітник тільки шо звонив до батьків в Берестечко,і вони підтвердили інформацію що в прилеглих селах дійсно гине птиця!Можливо це збіг обставин.... Пояснення тому - спека, і в каштанів завжди найраніше починає сохнути листя.
balltongue Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:45 #359 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:45 Dimaxa ,напевно, власник кількох аптек в місті А ну признавайся, де можна вугілля купити?
HACTIHbKA Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:53 #360 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 07:53 Dimaxa ,напевно, власник кількох аптек в місті А ну признавайся, де можна вугілля купити? Я тобі ще таких фоток купу викладу Dimaxa
keepo Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:04 #361 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:04 Хто може пояснити це явище?Це шо вже граждані осінь прийшла?Це я вчора сфоткав в нашому парку...Нарахунок Шкліня,мій співробітник тільки шо звонив до батьків в Берестечко,і вони підтвердили інформацію що в прилеглих селах дійсно гине птиця!Можливо це збіг обставин.... прийди на вулицю електроапаратну, або на зв"язківців... там такий вигляд каштанів вже 3 роки поспіль... це ж скільки треба було фосфору за цей час спалити ЗІ останній раз, коли ми запитували екологів, вони пояснювали це якимось видом кліща... доречі вирізання гілок до самого стовбура на каштанах по місту пару років тому якраз з цим явищем і пов"язане...
Fiore Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:07 #362 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:07 Діти діти, куда вас подіти! Здається ця паніка тільки на руку місцевим аптекам. Саме смішне, що розкупили все активоване вугілля і соду, навіть на головних складах нема. Це ж так добре. І пити спиртного стали набагато меньше. Народ так трошки і очистить свій організм від всього що було, але явно не від фосфору. І навіщо роздувати такі дебати? В мене знайомі батьків працюють за 10км від місця аварії і кажуть що все нормально і ніхто там не "дохне" і військові не вивозять. Ще скажу що мій викладач хімії з ЛДТУ сказав що все це фігня і маркетинговий хід для підвищення активності перегляду телеканалів і інет сторінок і розкуповлювання товару в аптеках, а реально нічого в розрідженому стані він поганого не робить і це є міндобриво, а шкідливий він тільки при поданні в кристалізованому виді в органи дихання і на шкіру. От так от! Всім гуляти в парк і нєфіг панікувати і сидіти вдома з закритими вікнами. Повністю згідний раніше казали ше за шацькі озера... так от сьодні мої друзья поїхали туда і всьо там в нормі, люди відпочивають як завжди...
Logitech Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:23 #363 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:23 Найбільших економічних втрат від аварії потягу з казахстанським фосфором зазнаЄ Україна. Їх досі підраховують. Однак страхові виплати,за прогнозами, становитимуть не більше двох мільйонів доларів. З них 70% підуть на компенсації постраждалим, а 30 - на відновлення довкілля. Водночас, за експертними оцінками, вартість ліквідації наслідків катастрофи сягає ста мільйонів доларів. І всі ці витрати ляжуть на державний бюджет. Сьогодні Кабмін доручив Мінітрансу, Укрзалізниці та МНС забезпечити ліквідацію наслідків аварії. Із резервного фонду постраждалому населенню виплатять компенсації. Однак які суми - наразі невідомо. От я не розумію,чому Україна має платити такі гроші...Адже фосфор з Казахстану в Польшу...Вроді ми непричом,але добре постраждали.Не правильно якось виходить...
Dimaxa Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:25 #364 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:25 В мене на складі є ще пару тон...правда воно в брикетах!
imp13 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:58 #365 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 08:58 Хто може пояснити це явище?Це шо вже граждані осінь прийшла?Це я вчора сфоткав в нашому парку... минулого року на проспекті перемоги була така сама картина. якщо не помилясь, то в Сімї з домом чи у Волині писали що це захворювання каштанів і з Франції замовили інєкції для дерев. стан дерев після чього покращився, але ліки коштують дорогувато.
Zevs_Isver Опубліковано 19 Липня, 2007 в 09:01 #366 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 09:01 как бы там нибыло, но...сотрудница должна была завтра езать в Закарпатье с тургрупой - и только что позвонили и сказали что поздку отменяют в связи с тем что через Львовскую область непропускают "туристические групы"...
fantazy Опубліковано 19 Липня, 2007 в 09:28 #367 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 09:28 Хто може пояснити це явище?Це шо вже граждані осінь прийшла?Це я вчора сфоткав в нашому парку...Нарахунок Шкліня,мій співробітник тільки шо звонив до батьків в Берестечко,і вони підтвердили інформацію що в прилеглих селах дійсно гине птиця!Можливо це збіг обставин.... Це вид кліща ! Це вже декілька років так ! Казали, що є така рідина яка не дає листі жовтіти.. вже пробували вводити уколом в стебло... і все нормально.... Але це тільки де-не-де так роблять... Так шо краса каштанів дуже шлвидко зникає...
kudrom Опубліковано 19 Липня, 2007 в 09:47 #368 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 09:47 Фрідріх Бюхнер (1824-1899) відкрив у людському мозку фосфор і дійшов висновку, що ця речовина є каталізатором мислення. А оскільки в рибі також є багато фосфору, лікарі довгий час рекомендували їсти рибу для поліпшення роботи мозку. Насправді наш організм зовсім не має потреби в рибі як неодмінному джерелі фосфору. Його досить у яйцях, м'ясі, молоці, овочах, а також у Буському і Радехівському районах Львівської області ))
Zed Опубліковано 19 Липня, 2007 в 12:14 #370 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 12:14 из моей переписки с коллегами по одному увлечению - для общего развития так ск-ть....игорь, ты как медик блин должнен то был изучать химию в институте, тебе б не знать всех тонкостей неорганики!Дыши глубже, пей кока-колу из-под крана и свято внимай информслужбам. А в институте я кроме биохимии, патфизиологии изучал еще военную токсикологиюОтравляющие вещества на основе фосфора потому и применяются как химоружие, что проникают в организм с воздухом, пищей и водой, и даже через кожу. Плюс к этому лечение пострадавших положительного эффекта практически не имеет. Т.е. человек, попавший в зону действия так сказать надежно выводится из строя.А с чего ты решил, что весь фосфор превращается именно в ортофосфорную кислоту? Других соединений не образуется по приказу кабинета министров? Кстати, молочный зуб, брошенный в бутылку кока-колы полностью растворяется за неделю. А в стоматологии ортофосфорную кислоту наносят на эмаль зуба на 60 сек. для протравливания. Безобидная такая кислота...И подумай о том, что сейчас - разгар курортного сезона, в т.ч. и в Карпатах. Как думаешь, дадут в эфир 100% правдивую информацию?Сообщение от XXXXXА с чего ты решил, что весь фосфор превращается именно в ортофосфорную кислоту? Других соединений не образуется по приказу кабинета министров?ну я не такой умный, но большинство фосфора при горении в кислороде образует Р2О5. там конечно еще куча гадости, но верить хочется в лучшее.кстати, расскажи что получается при горении белого/желтого фосфора. Р4 вроде его формула...Вова, я не умничаю, но лучше перестраховаться, чем здоровье угробить. Институт я закончил ровно 10 лет назад, на кафедре военки был 11 лет назад. Я просто не помню ВСЕХ химических реакций! Знаешь, сколько мы там всякого дерьма изучали? Я ж каждый день на работе с этим не сталкиваюсь. Но раз такое дело - в отпуске постараюсь найти интересующие тебя (и не только тебя) материалы. В инете такую инфу просто не выкладывают, это в спецпрограммах по воентоксе изложено.
Shura Опубліковано 19 Липня, 2007 в 15:06 #371 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 15:06 самое главное, чтоб наши доблестные МЧС-ники не слили всю гадость в Стырь. потому как Луцк ниже по течению.
Mondiale Опубліковано 19 Липня, 2007 в 16:02 #372 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 16:02 В "Чужому Краю" немає 6-літрових фляг з водою! А в Аптеці - вугілля! Во да! Залишаєтсья тільки поставляти вугілля коробками - зметуть тікі так. О коли вигідно починати бізнес
zaHARE Опубліковано 19 Липня, 2007 в 19:15 #373 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 19:15 В "Чужому Краю" немає 6-літрових фляг з водою! А в Аптеці - вугілля! Во да! Залишаєтсья тільки поставляти вугілля коробками - зметуть тікі так. О коли вигідно починати бізнес до дупи те вугілля!)))) так само можете їсти вапно і крейду! Шо там ще в аптеках залежалось?
Shkoder Опубліковано 19 Липня, 2007 в 20:00 #374 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 20:00 насчет бутылированной воды - не так уж плохо, что люди начали ее пить. в цивилизованных странах так и делают, воду из-под крана используют только для мытья и прочих хозяйственных целей. углем и энтерасгелем желудки и кишечники народ прочистит - тоже полезно. меньше водки стали пить, типа плохо влияет на иммунитет - так вообще замечательно. из фосфора, если верить ученым, получилась масса удобрения. короче, куда ни глянь, один позитив. если не учитывать инвалидов в больницах и обширную зону заражения..
[quark] Опубліковано 19 Липня, 2007 в 21:51 #375 Опубліковано 19 Липня, 2007 в 21:51 Покажіть мені інваліда, який став інвалідом через той фосфор, але не підходив до вогнища... Щось мені здається, що в людей настав раптовий колаптоїдний стан...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.