Перейти до змісту

Продам б/в холодильник

Рекомендовані повідомлення

Продам б/в холодильник в нормальному стані (йому точно більше 7 років, але скільки точно - сам не знаю), робочий (на даний момент сам користуюсь), ATLANT, білий, двохкамерний (верхнє розташування морозильної камери). Морозить добре, є механічний регулятор температури. Висота 145-150 см. Ціна - 400 грн.

Продається у зв'язку з придбанням нового.

Якщо когось зацікавить - буду скидати фото.

Самовивіз (Теремнівська, район Воєнкомату), або за окрему доплату довезу власним авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить!

Деталі можна в ПП?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам б/в холодильник в нормальному стані (йому точно більше 7 років, але скільки точно - сам не знаю), робочий (на даний момент сам користуюсь), ATLANT, білий, двохкамерний (верхнє розташування морозильної камери). Морозить добре, є механічний регулятор температури. Висота 145-150 см. Ціна - 400 грн.

Самовивіз (Теремнівська, район Воєнкомату), або за окрему доплату довезу власним авто.

Також цікавить!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось фото зовнішнього вигляду. З середини поки не даю фото, так як ще користуюсь ним.

097-933-94-21

050-438-96-35

post-16025-0-60493900-1344363248_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішки поправка - назва холодильника - МІНСЬК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...