crafter Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 21:14 #1 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 21:14 Кролик в нас трохи агресивний тому сильно його не гладили. сьогодні виявили зранку білу речовину під шиєю. на вигляд як дуже густий майонез і замітис опухлість.завезли в ветклініку - побрили виявився абсцес. розрізали - вийняли певно з чайну ложку цієї речовини - гною.виписали промивати фурациліном і закладати мазь вишневського а пізніше левоміцетин.в інтернеті бачу що виписують колоти антибіотик.хтось може з таким стикався, щось порадити?
Serg Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 21:22 #2 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 21:22 у мого кота часто проблеми з тими абсцесами, якщо після початку лікування (промивкі і мазі) проходить дня три і результату нема то я колов антибіотики бо чим далі тим може бути гірше.
Соромітник Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 21:29 #3 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 21:29 кх, мучалися декілька місяців... перепробували все і всіх... бабла на поїздки до ветеринарів і уколи потратили що можна було купити ферму тих кролів. Результат думаю зрозумілий.Заріклися ще таку непотрібну живність купувати. Як пояснив ветлікар - це в них звичайна річ, просто невезучий попався.Коли купували - всі казали що кльова тваринка, а потім як почали читати, а пізніше з тим зтикатися - виявилося що там самі лишень болячки.
crafter Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 21:32 Автор #4 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 21:32 вилікував чи бувають рецидиви?кх, мучалися декілька місяців... перепробували все і всіх... бабла на поїздки до ветеринарів і уколи потратили що можна було купити ферму тих кролів. Результат думаю зрозумілий.Заріклися ще таку непотрібну живність купувати. Як пояснив ветлікар - це в них звичайна річ, просто невезучий попався.Коли купували - всі казали що кльова тваринка, а потім як почали читати, а пізніше з тим зтикатися - виявилося що там самі лишень болячки.RIP?нашому 2 роки(+-2 міс). був і грибок і 2 рази відмовляли задні лапи. гроші теж ідуть.не те що привикли до зайця а жалко.
Соромітник Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 21:36 #5 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 21:36 та здох. теж болячок купу пережив, но з цим абсцесом на нижній щелепі не справився. Доречі теж дето 2 роки прожив. причому жив як кіт - без клітки, постійно був доглянутим. В знайомих по 5 років живуть в клітці без догляду - тупо покинуті дітьми. все ж напевно є фартові і нефартові... зараз я купив равлика ахатина ненарадуюсь Повна протилежність кролику по всім параметрам, но є свої фішки.
Amaranth Опубліковано 7 Серпня, 2012 в 00:00 #6 Опубліковано 7 Серпня, 2012 в 00:00 Попробуйте мазь Левомеколь. Это против гнойных ран и абсцессов. Мы с семьёй и животными ней спасаемся. зараз я купив равлика ахатина ненарадуюсь Повна протилежність кролику по всім параметрам, но є свої фішки.
Artem! Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 17:42 #7 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 17:42 у нашого кролика був абсцес, така рана була, що вказівний палець просунути можна було, зараз кролику чотири роки, абсцес вилікували коли йому був рік. тут головне часто промивати рану і вимивати гній, ми промивали хлогексидином і вушними палочками (палочки купіть такі, щоб вата була щільно намотана і не лишала ворсинки в рані). ще ми присипали рану якимись антибіотиками, здається еретроміцин і кололи якісь уколи, теж не пам'ятаю які.P.S. всі казали нам, замочіть кролика, щоб не мучився, але ми вілікували його всім назло)))
crafter Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 18:09 Автор #8 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 18:09 у нашого кролика був абсцес, така рана була, що вказівний палець просунути можна було, зараз кролику чотири роки, абсцес вилікували коли йому був рік. тут головне часто промивати рану і вимивати гній, ми промивали хлогексидином і вушними палочками (палочки купіть такі, щоб вата була щільно намотана і не лишала ворсинки в рані). ще ми присипали рану якимись антибіотиками, здається еретроміцин і кололи якісь уколи, теж не пам'ятаю які.P.S. всі казали нам, замочіть кролика, щоб не мучився, але ми вілікували його всім назло)))нарост залишився? в нього вже та рана дуже затянулась. але коли промиваю то всеодно біле залишається там.
Artem! Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 19:14 #9 Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 19:14 Ні, наросту не має. В нашого рана теж дуже швидко затягувалась, ми інколи навіть лопаткою з манікюрного набору забирали гній, дуже акуратно, щоб рана не затягнулась разом з гноєм.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.