Перейти до змісту

продаю Nokia 5800

madkot

Рекомендовані повідомлення

Добрий день громадо!

у зв"язку із купівлею нового телефону продаю телефон Nokia 5800, котрий вірою та правдою служив мені і відпрацьовував себе на всі 150%

телефон в хорошому стані, не купався, не падав

стоїть замінений корпус та сенсор

рідна батарея тримає мінімум два дні,

є додаткова батарея, правда тримає лише 10-12 годин

в коплекті віддаю картку пам"яті на 8 Гб

також є захисний пластиковий корпус (котрим не користувався)

і ще один сенсор

а також, захисна плівка

можу віддати ще й старий корпус, котрий трішки поцарапаний

за весь комплект хочу 1100 грн, торг можливий

контакти черед пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна 1080 грн за комплект,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна купувати телефон та аксесуари окремо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже немає бажаючих купити?

якщо є - пропозиції по ціні купівлі в студію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

враховуючи як Andoroid "широко шагает по планете" :_07: , за голий телефон на Symb, без всіх перечислених вище прибамбасів, готовий викласти 650 грн.

Аргументи:

- екран резистивний - хоча на морозі дасть фору ємнісним екранам, коли замерзлими пальцями не можна розблокувати екран (підказка - можна розблокувати носом :0137: )

- GPS в цих телефонах нікудишній - малочутливий, часто втрачається зв'язок з супутниками в порівнянні з автомобільним, пошук супутників триває десь 10 хв. інколи більше, інколи менше - тому використання даної функції досить сумнівне для повсякденного користування.

- малувато пам'яті - при установці якихось прикрашань типу SPB Shell, пограти гру вже майже неможливо, це стосується і запуску GPS - верещить про недостатність пам'яті.

- позитивним моментом є Wi-Fi - хоча на такому екрані web-серфінг не дуже зручний, але погоду можна подивитися :_02:.

- морально трохи застарілий.

Тому така моя пропозиція, на яку Ви можете погоджуватися, можете - ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

враховуючи як Andoroid "широко шагает по планете" :_07: , за голий телефон на Symb, без всіх перечислених вище прибамбасів, готовий викласти 650 грн.

Аргументи:

- екран резистивний - хоча на морозі дасть фору ємнісним екранам, коли замерзлими пальцями не можна розблокувати екран (підказка - можна розблокувати носом :0137: )

- GPS в цих телефонах нікудишній - малочутливий, часто втрачається зв'язок з супутниками в порівнянні з автомобільним, пошук супутників триває десь 10 хв. інколи більше, інколи менше - тому використання даної функції досить сумнівне для повсякденного користування.

- малувато пам'яті - при установці якихось прикрашань типу SPB Shell, пограти гру вже майже неможливо, це стосується і запуску GPS - верещить про недостатність пам'яті.

- позитивним моментом є Wi-Fi - хоча на такому екрані web-серфінг не дуже зручний, але погоду можна подивитися :_02:.

- морально трохи застарілий.

Тому така моя пропозиція, на яку Ви можете погоджуватися, можете - ні.

GPS працює чудово, не раз допомагав і виручав, а ще прекрасно записує треки моїх велопрогулянок.

веб серфінг теж в нормі, дивись ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продається захисний пластиковий корпус - 15 грн

сенсор - 45 грн

та додаткова батарея, котра тримає 10-12 год - 30 грн

а також захисна плівка - 10 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телефон проданий, аксесуари в продажі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...