Перейти до змісту

Ким ви захоплюєтесь?

gusarchik

Рекомендовані повідомлення

Я багато на цьому форумі писав і пишу про гнид, паскуд, придурків, холуїв, запроданців, дебілів, дегенератів, розумово відсталих, кретинів і так далі, але якось протилежна сторона залишалась в тіні.

Насправді мені дуже важко визначити хоча б 5 людей, якими я захоплююсь... Тому що людей таких мало.

Але от перша людина яка спадає мені на думку це звичайно Едуард Веніаминич Лімоноф.

Улюблена цитата - "они раньше устанут, чем я" (про омон)

original.jpg

Розум + активність + рішучість. Грамотний план дій з самого початку зимових протестів. Який не підтримали.

Його хлопці (хоч там майже нікого не знаю) теж засловуговають на повагу. Пасіонарні, рішучі, вони раз за разом йдуть під кийки - їхня воля кулак, їхні нерви як сталь, і я не секунди не сумніваюсь що рано чи піздно вони сковирнуть кремлівських карликів.

Ви скажете вся ця бодяга українофобська.. Це без сумніву, так. Але я тут веду мову про особисті якості людини, не більше. Мені може (може) і в ригах хтось подобається, саме як людина. Пасіонарність це те, чого нашій знекровленій, тупо пасивній нації, так не вистачає.

Чому тема в політиці? Тому що політика найкращ проявляє особисті якості людини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насправді мені дуже важко визначити хоча б 5 людей, якими я захоплююсь...

А нам на це....м"яко кажучи...наплювати

Р.S. "Это интернет, детка"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gusarchik, а шо то тебе на "пагаваріть" потянуло? А як же троллінг? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это ты, Эдичка? (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перша людина яка спадає мені на думку це звичайно Адольф Алоiзич Г.

Улюблена цитата - "Только безыдейные и слабоумные люди могут считать, что те или иные государственные границы на нашей земле являются чем-то навеки незыблемым и не подлежащим изменениям.". © (wiki)

Адiчка

548830da2e77.jpg

Розум + активність + рішучість. Грамотний план дій з самого початку пивних путчів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я багато на цьому форумі писав і пишу про гнид, паскуд, придурків, холуїв, запроданців, дебілів, дегенератів, розумово відсталих, кретинів і так далі, але якось протилежна сторона залишалась в тіні.

Пора выходить из тiнi ! Вот он, современный пассионарий

4b90219fc448.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора выходить из тiнi ! Вот он, современный пассионарий

А цим рогатим пассіонарієм з валахатими падмишками тож хтось захоплюється?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби в кадр попали всі валахатості цього пассіонарія то може були б шанси на парочку захоплень, а так Адольф поки лідирує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...