Перейти до змісту

О бидлє

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У меня друг есть. Особо опасный рецидивист. Конкретный мужик. Спрашивает одного "блатного": "Ты за что так отлупил пацана?" Ответ: "Я был зол и он мне под руку попался". "Хм, - говорит ООР, - а почему я тебе никогда под руку не попадаюсь? Отлупи меня!".

История к тому, что повы(цензура)ься перед беззащитными малолетками, которые сами вас боятся - это все гаразды. А ты, один с другим, поставь на место владельца Лексуса, Инфинити, "кубика", который засрал ВСЁ вокруг тебя. Хоть бы сфотографируй его и помести сюда. Вот тогда будешь героем.

+1

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

шановний, судячи з ваших висловів " втулити не гріх"- то я бачу ви не далеко відійшли від хлопчин! чому так слабко? давайте, беріть свій фотоапарат бігайте по всіїх районах міста і робіть знімки підлітків з насінням, пивом, цигарками! ви так і скажіть, що вас просто зачепив той факт, що вам та дитина огризнулась, бо якби промовчав- то ви і не писали тут цілу петицію!

Опубліковано

DadaMisha, ти шизофренік? Де я написав, що дитина огризнулась?

Топік закриваю, харить відписувати на закиди всяких ... :)

У будь-якому випадку дякую всім, хто підтримав мене. Значить, переважна частина людей все-таки адекватна! :)

Опубліковано

Ярчику, вибач -- відпишусь в закриту тему. Особливо потішили пости людей, які ще не так давно самі -- одні на бордовці кидали недопалки через паркан, а інші їх згодом підтримували, у відповідь на зауваження, кажучи, що на це є повне право, якщо немає смітника поруч, а також висміювали мене за пропозицію носити з собою кишенькову попільничку, раз вже палиш:

ab425b85f8412149e81be7462b3b79a3.jpg

А тут вже відразу такими "проповідниками чистоти" стали...

Між іншим, хоча сміття з насіння і виглядає не естетично на підметеній бруківці, проте воно далеко не таке шкідливе для екології і набагато швидше розкладається, ніж недопалки або папірці, котрі, переконаний, кидає під ноги немала кількість з людей, що вище відписались. Чомусь часто люди забувають, що починати наводити порядок потрібно з себе.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...