Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

kudrom, переживаєш за неї? :)

та спати не можу спокійно... це ж якщо не пройде, то Андрюші чим далі займатися? Футбол покинув, з політикою прольот, а він же багатодітний отєц тепер, як сім’ю годувати?? ;)

Опубліковано

Андрушу сім'я Суркісів завжди всиновить.

Тут питання як 300-400 млн (по попередніх розрахунках) будуть відробляти :)

Опубліковано

Представник ЦВК знає, як врятуватися від фальсифікацій

Висока явка виборців 28 жовтня, під час парламентських виборів, може запобігти масовій фальсифікації результатів волевиявлення громадян.

Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера, передає УНІАН.

"Треба ходити на вибори, а не сидіти вдома, перед телевізором або у Facebook", - заявив він.

"Суспільство має бути громадянське активне і свідоме, і розуміти, що в цій країні вони живуть, що в цій країні жити їм, їхнім дітям, їхнім онукам. Для цього треба ставитися відповідально. І, очевидно, друге - повинна бути солідарність між такими громадянсько активними людьми", – заявив Магера.

уп

Опубліковано

Маразм крепчал:

КОРОЛЕВСЬКА СУДИТЬСЯ З СОЦІОЛОГАМИ ЧЕРЕЗ РЕЙТИНГ

11 жовтня Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!" подала до суду заяву проти Фонду "Демократичні ініціативи" та ТОВ "Київський міжнародний інститут соціології ЛТД".

У заяві Королевська вимагає спростування інформації щодо рейтингу партії, повідомляє прес-служба "України – Вперед!".

За словами представника політичної сили, юриста Олександри Павленко, партія не згодна з оприлюдненим відсотком громадян, які на думку цих організацій, готові підтримати партію на виборах.

"Ми вимагаємо від суду винести рішення щодо спростування такої інформації", - підкреслила вона.

Павленко додала, що партія хотіла б подивитись на анкети, за якими проводилось опитування, "спонукати суд до аналізу цих анкет, подивитись, чи дійсно ці анкети є достовірними".

Юрист наголосила, що у партії є підстави вважати, що оприлюднені данні є не тільки недостовірними, але й не відповідає дійсності сам факт проведення дослідження.

"А тому партія подала клопотання про вжиття відповідних заходів та заборонити Фонду "Демократичні ініціативи" і "КМІСУ" публікувати будь-які данні, які вони отримали з приводу партії "Україна – Вперед!"", - відзначила вона.

Павленко наголосила, що позов є нематеріальним – його "подано виключно задля спростування недостовірних даних".

Як відомо, за даними КМІС, "Україна – Вперед!" на виборах 28 жовтня може набрати 1,4% і не проходить у Верховну Раду.

Водночас у ЗМІ було опубліковано кілька "соцопитувань" сумнівних компаній, які показували, що партія Королевської проходить в парламент.

Опубліковано

Братіш Королевської підкачав.

Колишній чиновник уряду Москви Костянтин Королевський звинувачується у шахрайстві і перевищенні посадових повноважень при реалізації цільової програми "Народний гараж".

Про це повідомляє "Интерфакс" із посиланням на СК РФ.

"Королевський звинувачується у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 159 КК РФ (шахрайство) та п. "в" ч. 3 ст. 286 КК РФ (перевищення посадових повноважень)", - йдеться в повідомленні.

Колега Королевського - ще один колишній перший заступник голови департаменту містобудівної політики уряду Москви ОлександрЛевченко звинувачується у скоєнні злочину, передбаченого п. "в" ч. 3 ст. 286 КК РФ (перевищення посадових повноважень).

За даними слідства, чиновники "організували узгодження та підписання актів прийому виконаних робіт за додатковими угодами, призначеними для будівництва гаражів-стоянок, розташованими за різними адресами Москви, що містять завідомо неправдиві відомості про нібито проведені замовником роботи".

"У результаті ЗАТ "Управління експериментальної забудови - паркінг" було незаконно перераховано бюджетні кошти у розмірі понад 90 млн рублів", - йдеться в прес-релізі.

У червні 2006 р. в рамках цільової програми будівництва гаражів-стоянок у столиці департаментом було укладено держконтракт з ЗАТ.

"Підписаний він був Левченком, Королевський же раніше був одним із засновників цієї фірми. За цим контрактом мали бути виконані роботи з виявлення та аналізу обтяжень земельних ділянок, призначених для будівництва гаражів-стоянок, з підготовкою пропозицій щодо механізму їх звільнення та економічного обґрунтування включення об'єктів до адресної програми", - йдеться в повідомленні.

Згідно з зазначеним контрактом, роботи мали бути виконані в строк до 25 грудня 2006 р. і вони були виконані в повному обсязі.

"Однак Левченко та Королевський, знаючи про виділення додаткових бюджетних коштів на виконання програми "Народний гараж", незаконно продовжили термін виконання за контрактом до грудня 2007 р.", - йдеться в документі.

За даними слідства, в якості субпідрядника до виконання робіт з ініціативи чиновників було залучено ТОВ "МИГС", "а в держконтракт внесені зміни, відповідно до яких вартість робіт стала залежати від умов і ціни, встановлених безпосереднім виконавцем робіт".

"Таким чином, загальна вартість робіт штучно була збільшена більш ніж на 90 млн рублів. Насправді вона становила 30 млн рублів", - йдеться в повідомленні.

У СК зазначили, що тривалий період розслідування був пов'язаний з проведенням декількох десятків різних експертиз, "а також з необхідністю направлення запитів про правову допомогу до республік Україна, Греція і Кіпр".

Директор ТОВ "МИГС" Олег Власенко переховується від слідства - його оголошено у федеральний розшук.

Як відомо, Костянтин Королевський є братом лідера партії "Україна вперед" Наталії Королевської.

Опубліковано

Ну що сказати любі друзі, хоч скептично відношусь до свободи, але за Івано-Франківськ респект !

Також сьогодні у Донецька на площі Леніна (логові звіра) - Яценюк віджигав - респект !

Ці новини вселяють в мене якийсь спокійний оптимізм.

Також не можна не відмітити, що проект королевською фактично провалений, що не може не радувати.

Опубліковано

На Полтавщині з виборчої дільниці вкрали

веб- камери ... ноутбук і модем...

а вы тута социологическими выкрутасами страдаете. :D

Опубліковано

А це що? Заклик до дій?

Опубліковано

А це що? Заклик до дій?

та ні, традиційний тролінг :) я думав, всі вже до цього звикли :)

Опубліковано

А тим часом ... опитування.

photo_34379.jpg

Ще.

ДОПИСАНО:

Видаляти вже не буду, але тепер буду знати, що тебе за кожен твій повтор чиїхось постів треба мінусувати)

Хоча в мене ще й є посилання на інші приколи.

Опубліковано

а Кварц то уже тю -тю из полит. переГОНов :)

" ...і закликав лучан, які планували

голосувати за нього, віддати свій голос за Ігоря

Палицю"

:D

Опубліковано

чего то притихли все...некого тролить даже... :(

я буду голосовать за Ющенко!!! ибо он один против Кремля!!

так и написал на бордах :D

Опубліковано

а чё меня игнорировать то? :) через несколько лет, на этом же форуме, в этой же ветке я буду говорить то же самое, в отличие от других.

Опубліковано

Звернув сьогодні увагу на бігборд Партії Регіонів. Кажуть, що на Волині побудовано 600 км нових доріг. Як для нашого регіону кілометраж непоганий. Але хто-небудь знає де ці нові дороги?

Опубліковано

Пояснюю на пальцях. Питання адресоване прихильникам Партії реіонів, які можливо бувають на сайті. Ну або тим хто знає, що дійсно було побудовано в нашій області за кілька останніх років. Всі інші можуть розслабитись :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...