Перейти до змісту

Продам фотокомплект

vadimaca

Рекомендовані повідомлення

Продається фотокомплект на основі Nikon D3000:

- Камера Nikon D3000, пробіг 8800 кадрів на даний момент, коробки немає, диски, інструкції в наявності.

- Об"єктив Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 AF-S DX, з блендою HB-42

- Об"єктив АРСАТ Н 50/2.0

- UV фільтр ARSENAL 67 mm

- C-PL фільтр KENKO 67 mm

- Карта пам"яті Ridata 8Gb Class 10

- сумка Lowerpro Adventura 140

Прошу за комплект 4000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... скільки буде коштувати саме скло?

і полярик C-PL фільтр KENKO 67 mm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... скільки буде коштувати саме скло?

і полярик C-PL фільтр KENKO 67 mm

якщо комплектом не продам - об"єктив з блендою 1300, полярик (новий, одягався один раз на об"єктив) - 250 грн

Ну і в такому випадку тушка буде вартувати 2200 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бажаючим взяти тіло+об"єктив+фільтр ціна буде 3200 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо комплектом не продам - об"єктив з блендою 1300, полярик (новий, одягався один раз на об"єктив) - 250 грн

1500 і забераю(якщо в нормальноу стані)

0509402240

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільтр спл дорого... 100грн потолок за новий!

можу сказати де продається, сам звідти купую...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ану скажіть, мені дуже цікаво де полярики по 100 грн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Об"єктив АРСАТ Н 50/2.0 заберу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тушку віддам за 2100...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США, Китай тощо... ebay рулить, ціна низька, якість матеріалів відмінна все працює! (сам користуюсь та іншим замовляю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Об"єктив Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 AF-S DX, з блендою HB-42, сумка Lowerpro Adventura 140, - ще в продажу? Телефон в приват, будь-ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до ТС вибачте за офтоп, але вже трохи наболіло

США, Китай тощо... ebay рулить, ціна низька, якість матеріалів відмінна все працює! (сам користуюсь та іншим замовляю)

ось найдешевший фільтр Kenko CPL 67 mm всього 40 доларів разом з доставкою - це, грубо кажучи, 320 грн

http://www.ebay.com/itm/Kenko-67mm-Circular-Polarizing-Filter-C-PL-Made-in-Japan-/180906975692?pt=Camera_Filters&hash=item2a1ee561cc#shId

я вже не кажу про ціни в Україні.

А тепер питання: чого постійно лізти зі своїми абсолютно не обгрунтованими 5-ма копійками? китайськими фільтрами і тд. і тп.

людина продає нормальний фільтр за нормальною ціною (на 100 грн дешевше, ніж в нас), Ви ж навіть його купувати не збираєтеся, для чого це "підсирання"? і я щось дуже сумніваюся, що китайський фільтр за 5 баксів має відмінну якість і буде в рівню Kenko.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віддаю тушку за 1900 грн.

Комплект в повному складі і далі в наявності!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відповідь на офтоп klikl-а, "але вже трохи наболіло..."

до ТС вибачте за офтоп, але вже трохи наболіло

ось найдешевший фільтр Kenko CPL 67 mm всього 40 доларів разом з доставкою - це, грубо кажучи, 320 грн

http://www.ebay.com/...2a1ee561cc#shId

я вже не кажу про ціни в Україні.

А тепер питання: чого постійно лізти зі своїми абсолютно не обгрунтованими 5-ма копійками? китайськими фільтрами і тд. і тп.

людина продає нормальний фільтр за нормальною ціною (на 100 грн дешевше, ніж в нас), Ви ж навіть його купувати не збираєтеся, для чого це "підсирання"? і я щось дуже сумніваюся, що китайський фільтр за 5 баксів має відмінну якість і буде в рівню Kenko.

для початку "постійно" ???

лізиш ТИ, і якби ТИ не задав "підсираюче" питання:

Отправлено 26 липня 2012 - 18:50

ану скажіть, мені дуже цікаво де полярики по 100 грн?

не отримав би "підсираючу" відповідь...

далі, тема відкрита для обговорень і хто вже лізе "...зі своїми абсолютно не обгрунтованими 5-ма копійками..." то це ТИ.

до слова китайські - майже все в нас - китайське, звідки ціна 5 баксів? я казав про 100грн, чи у тебе із зором проблема?

ссилок накидати тобі можу скільки влізе, тобі ж це все одно не допоможе.

є безліч виробників фільтрів як кенко, марумі, грін-л, хоя тощо. деякі я тримав у руках, деякими користувався і мені є з чим порівняти.

не задавайте питань на які не хочете отримати відповідь!

і слідкуй за словами.. якщо щось неподобається або пропозиція - в ЛС, а не в тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми вже на "ти" - чи це типу неповага?

о.к. Якщо не розумієш, розжую:

людина продає фільтр Kenko CPL 67 (не китайський з ebay) за 250 грн., майже новий, середня ціна в Україні десь 350, отже 250 це чудова ціна.

тут ти пишеш що 100 грн за нього потолок!!! яка це така арифметика, що за майже новий фільтр, який в Україні коштує 350, "потолок" 100???

ось чого я запитав де це по 100 "полярики", бо із задоволенням купив би собі по такій ціні, а тут мені відривають "велику таємнуцю" про ebay, а я вже подумав, що є чарівне місце де фірмові фільтри коштують в 3-4 рази дешевше ніж всюди :(

І так в дуже багатьох темах - ти пишеш "дорого", шось не так і т.д. і т.п. але купляти навіть не збираєшся, хочеш купляти - торгуйся, обгрунтовуй свою пропозицію, не хочеш - проходь мимо. Тут теми "продам", а не "обговорюєму ціну".

І зверни увагу мій пост від 27 липня 2012 - 18:34 підтримало вже три людини, а твої майже ніхто не підтримує. Замість того щоб ТИКАТИ і хамити, задумайся над тим хто правий, бо просто люди перехочуть з тобою зв"язуватися через таку поведінку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до чого тут інші теми? я активно купую та обговорюю товари котрі мене ціцкавлять, чи тобі особисто скинути перелік куплених мною товарів з борда? тобі це маразмом не попахує?

"...людина продає фільтр Kenko CPL 67 (не китайський з ebay) за 250 грн., майже новий, середня ціна в Україні десь 350, отже 250 це чудова ціна...." це для тебе чудова і в і-неті, бачу, ти так само не орієнтуєшся як і у фільтрах, оскільки Kenko-67mm-CPL-Digital-Filter-for-Canon вартує НОВИЙ 240 грн вже і з доставкою в Україну, як то кажуть "...новий, в целофані..." ось ссилочка:

http://www.ebay.com/itm/Kenko-67mm-CPL-Digital-Filter-for-Canon-Nikon-Sigma-/220855045147?pt=Camera_Filters&hash=item336bfc8c1b

якщо для тебе головне "фірмовий" напис на фільтрі то ти явний "проффесіонал", фільтри зазвичай оцінюють за його фізичними, ціновими та оптичними показниками, про 100 грн. малось на увазі не брендовий (або грін-л) фільтр, а найкращі показники за оптимальні/мінімальні витрати.

да-а-а... то на твому боці ціла армія прихильників)))) вітаю!

П.С. Ще б пак не підтримав автор теми до якої я писав що дорого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тебе не тільки зі сприйняттям критики погано, а ще й з математикою. По ссилці фільтр коштує 31,98*8,1=259 + комісія банку це вже не 240. А доставка???? чекати від 2 тижнів до місяця, часом і по два місяці йде, часом не приходить. І зважаючи на це, 250 за фільтр який продає ТС - це чудова ціна, тим більше що можна і поторгуватися.

За фірмовим написом якраз таки і ховаються всі ці показники про які ти писав і вони гарантовано правдиві, а не те що на китайських товарах noname напишуть в описі одне, а на дійсності зовсім інше. Я щось дуже сумніваюся, що ти проводив паралельний тест фільтрів від брендових виробників і китайські, потримати в руках мало, щоб дати грунтовну оцінку...

І я так розумію, що ти великий спіціаліст, якому наврядчи щось можна довести, тому більше продовжувати засмічувати тему не буду. Хай інші вирішують хто правий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо для тебе головне "фірмовий" напис на фільтрі то ти явний "проффесіонал", фільтри зазвичай оцінюють за його фізичними, ціновими та оптичними показниками, про 100 грн. малось на увазі не брендовий (або грін-л) фільтр, а найкращі показники за оптимальні/мінімальні витрати.

Я також так кажу! Нафік купляти мерседеси, мазди, хюндаї, якщо можна купити "не брендовий" ваз21093 з найкращими показниками за оптимальну/мінімальну вартість :)

Мова про адекватну ціну на саме такий фільтр, а не "десь там здалеку здалося що похожий, але я сильно не придивлявся"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тебе не тільки зі сприйняттям критики погано, а ще й з математикою. По ссилці фільтр коштує 31,98*8,1=259 + комісія банку це вже не 240. А доставка???? чекати від 2 тижнів до місяця, часом і по два місяці йде, часом не приходить. І зважаючи на це, 250 за фільтр який продає ТС - це чудова ціна, тим більше що можна і поторгуватися.

За фірмовим написом якраз таки і ховаються всі ці показники про які ти писав і вони гарантовано правдиві, а не те що на китайських товарах noname напишуть в описі одне, а на дійсності зовсім інше. Я щось дуже сумніваюся, що ти проводив паралельний тест фільтрів від брендових виробників і китайські, потримати в руках мало, щоб дати грунтовну оцінку...

І я так розумію, що ти великий спіціаліст, якому наврядчи щось можна довести, тому більше продовжувати засмічувати тему не буду. Хай інші вирішують хто правий.

на китайських нокіях теж "нокія" пише, що не робить їх оригінальними, так же... чи фірмовий напис на кедах адідас купленими на старому ринку роблять їх оригінальними... зараз підроблюють усе...

а що, по вашому, потрібно для оцінки окрім зйомки та "в руках потримати"? на ху... повертіти? чи кип'ятити 5хв? дані фільтри повинні володіти певними оптичними та фізичними властивостями і крапка, видно це провівши зйомку у відповідних умовах, що ще потрібно???

доставка проходить відмінно, у мене, наприклад, до 3х неділь, не довше. Те що ви не диветесь на рейтинки продавців і вас розводять то вже ваші проблеми. включаючи все, ціна виходить +/-260 грн за новий, тобто 10 грн економиш при купівлі б/у, а це мало, отже і напрошується думка про дороговизну...

і стільки пі...жі написаної вами невартий а ні той фільтр, а ні ці торги... торг, як написано вище - аргументований, а ваша "мова" порожня болтовня, м'ягко кажучи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:yesmaster:

хм, на ви почав говорити, з"вилася повага, всетаки...

багато є що сказати, але немає смислу, зате є хороша приказка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автор следующего поста не по теме продажи-покупки уйдет в РО на 7 суток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а й справді, дайте нормально фот продати

Віддам тушку за 1800 грн.

ТЕРМІНОВО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запитай, може тут ще треба: http://fotobaraholka.com/post/36302

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відписав в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сумка Lowerpro Adventura 140 скільки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...