Перейти до змісту

Віддам цілий ящик іграшок

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 20.07.2012 в 12:41, AswenDer сказав:

Віддам ящик іграшок, які лишились від меншого племінника

Притримай трошки. Будемо збиратися знову віддавати речі іграшки тим, хто не має змоги їх купити.

Ти ж походу, десь в будинку де Ман'як живе, і від мене неподалік. От тоді й заберемо.

Опубліковано
  В 20.07.2012 в 13:25, Zheny@ сказав:

Притримай трошки. Будемо збиратися знову віддавати речі іграшки тим, хто не має змоги їх купити.

Це стосується цієї теми? http://board.lutsk.u...k/page__st__300

Чи це буде окремий збір?

Опубліковано
  В 20.07.2012 в 22:03, MANJAK11 сказав:

походу таки да, сусiд, раз айпi лише на два знака вiдрiзняется, ще й в мому пiдьiздi по iдеi :)

один "павер юзерс", інший "команда форума", живете в одному під"їзді і навіть не підозрювали про це?))) вибачте за флуд

В 20.07.2012 в 13:25, Zheny@ сказав:
  В 20.07.2012 в 12:41, AswenDer сказав:

Віддам ящик іграшок, які лишились від меншого племінника

Ти ж походу, десь в будинку де Ман'як живе, і від мене неподалік. От тоді й заберемо.

Як будете збирати, напишіть мені в ЛС. Багато чого ще від меншого брата залишилось. Іграшки у нормальному стані, з радістю поділимось, подаруємо.

Опубліковано
  В 20.07.2012 в 22:26, Spyke сказав:

один "павер юзерс", інший "команда форума", живете в одному під"їзді і навіть не підозрювали про це?))) вибачте за флуд

так я приблизно знаю, в кого ДГ е, але ж по нiкам нi, та й квартирантiв достатньо мiняется весь час

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...