Перейти до змісту

Новий ноутбук

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Два дні тому купував для знайомого Lenovo IdeaPad G570G (59-316476), та налаштовував його. За 3125 грн. - відмінна конфігурація. Lenovo на сьогоднішній день бренд доволі надійний. Найбільший "мінус" бука - відсутність HDMI.

Опубліковано

Ноутбук Lenovo IdeaPad B570 (59-335910) + Сумка в подарок!=2999 грн

але, як на мене, продукція Lenovo "нє очєнь"

Це не така модель. Та й вся основна начинка слабша (ЦП, ОЗУ, вінчестер).

Мені теж Lenovo так собі. Але за 3500 грн. сильно не розженешся. Для прикладу, бюджетні "х'юлети" в плані якості матеріалів і збірки - це явно гірше.

Опубліковано

На авторинку в неділю бачив HP 630 продавали. Новий напевно, бо весь в плівках. На рахунок гарантії не скажу. Якщо цікаво, можу дати номер до нього.

Опубліковано

На авторинку в неділю бачив HP 630 продавали. Новий напевно, бо весь в плівках. На рахунок гарантії не скажу. Якщо цікаво, можу дати номер до нього.

І там само ще продавалися моб тел?

Опубліковано

Ноутбук Lenovo IdeaPad B570 (59-335910) + Сумка в подарок!=2999 грн

але, як на мене, продукція Lenovo "нє очєнь"

ага в мене товариш на сервісі робить то через день ті леново бачить, каже шо приносять люди через місяць після покупки - вже в ремонт

Опубліковано

Та ти шо... А я в свому сервісі леновіків всього пару штук бачив.. .і ті 2-3х річної давності... Містіка йопта ) І сам користуюсь леновіком, дорогим правда, але леновіком. І продав іншим теж багато і ніхто чогось не несе...

Опубліковано

От не нада тут ля-ля

Сам неодноразово брав знайомим Lenovo і (яке диво) ні один не зломався, не згорів і т.д.

ІМХО, за 3500 грн пофіг який бренд брати

розглядаю всі пропозиції

Опубліковано

І там само ще продавалися моб тел?

так так..

Опубліковано

Та ти шо... А я в свому сервісі леновіків всього пару штук бачив.. .і ті 2-3х річної давності... Містіка йопта ) І сам користуюсь леновіком, дорогим правда, але леновіком. І продав іншим теж багато і ніхто чогось не несе...

мій товариш займається офіційним сервісним обслуговуванням та ремонтом леново(якісь екзамени там здавали шоб ліцензію получити) ось він постійно тим га...ом і має займатися, вибачайте за ругання, але по іншому важко назвати

Опубліковано

НЕ подобається - не їмо ))) НА смак і колір фломастери різні.

Товариш займається гарантійним, а я - післягарантійним ))) Так от післягарантійних леновиків чогось дуууже мало... Певно все на гарантії осідає...

Опубліковано

НЕ подобається - не їмо ))) НА смак і колір фломастери різні.

Товариш займається гарантійним, а я - післягарантійним ))) Так от післягарантійних леновиків чогось дуууже мало... Певно все на гарантії осідає...

певно! так ось фірма де мій товариш працює тому і вирішили зайнятися офіційним ремонтом леново - дуже часто ламаються ще до виходу строку гарантії,

так і виходить - основний прибуток!

Опубліковано

а давайте по темі!

хочеться посперечатись відкрийте тему "А чи дійсно Lenovo г***о?" у відповідному розділі і гоу туди

попередньо вибрав ось такий ноут

маєте цікавіші пропозиції, пишіть

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...