Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

b48938c07cebt.jpg

095 24 26 6 28.

Зліва лежить 8.5 реальних кг. Справа 14.1.

Розміри лівого грифа 256х24. Правого 300х24.

В лівому грифі відірваний шмат ручки.

Ліва 120. Права 210.

Стан: крапаль місцями заржавілий.

В темі прохання не писати.

Опубліковано

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Опубліковано

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

На попередніх умовах.

Як на мене правило "ни о чем". Можна продати при зустрічі як завгодно.

Опубліковано

Як на мене правило "ни о чем".

Правило *о том* що коли в когось багато часу за компом й декiлька тем з продажу, й таких людей з десяток, то ваша тема в кращому разi весь час на третiй сторiнцi буде, ато й нижче.

ЗЫ я не зобовьязаний вам розьяснювати правила, вони е, й незалежно, розумiете ви iх й погоджуетесь з ними, чи навпаки, iх (правила) всерiвно прийдется дотримуватись, або досягати такого впливу на адмiнiстрацiю, щоб всi правила, якi ви вважаете *ни о чем*, спецiально для вас вiдмiнили

ЗЫ2 попередження в вас е, далi при недотриманнi правил, будуть покарання

Опубліковано

Як на мене правило "ни о чем".

Правило *о том* що коли в когось багато часу за компом й декiлька тем з продажу, й таких людей з десяток, то ваша тема в кращому разi весь час на третiй сторiнцi буде, ато й нижче.

ЗЫ я не зобовьязаний вам розьяснювати правила, вони е, й незалежно, розумiете ви iх й погоджуетесь з ними, чи навпаки, iх (правила) всерiвно прийдется дотримуватись, або досягати такого впливу на адмiнiстрацiю, щоб всi правила, якi ви вважаете *ни о чем*, спецiально для вас вiдмiнили

ЗЫ2 попередження в вас е, далi при недотриманнi правил, будуть покарання

Для дискусій ж вроді краще лічку використовувати. На привила не зазіхаю, і розумію вашу точку зору.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Бліни:

4х2.5кг

4х0.5 (На 2 пише 0.5 на 2 інших 1.25 хоча вони співрозмірні)

2х2.3

2х3.2

2х1.25

2х2.6

Кілограми китайські. Так що 15/кг.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Бліни:

4х2.5кг

4х0.5 (На 2 пише 0.5 на 2 інших 1.25 хоча вони співрозмірні)

2х2.3

2х3.2

2х1.25

2х2.6

Кілограми китайські. Так що 15/кг.

Гантелі є в наявності ще? Чи вже продані? А то на мобільний до вас дозвонитись не можу

Опубліковано

Залишились

Feilong 3.2 x2.

Feilong 2.6 x2.

High 0.5 x2.

Гриф менший з порваною ручкою.

14грн/кг.

050 20 77 610

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...