Перейти до змісту

Монітор Philips 221EL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Невеличка проблема з монітором Philips 221EL (http://philips.technoportal.ua/monitors/philips-221el2sb00/tech.html)

Користуюсь даним монітором менше року, а точніше з 22 серпня 2011 року. Спочатку на компі була встановлена ОС Windows XP SP 3 32 bit, на початку ж цього року встановив Windows 7 Ultimate Beslam Edition V6 32 bit. Монітор підтримує функцію SmartImage, в якій на вибір подається 3 налаштування: Стандарт, Интернет, Игры. Зупинився на режимі Игры, тому що якість зображення при такому налаштуванні найкраща для мене. Цей режим був встановлений досить давно, однак десь приблизно місяць тому помітив дивну річ: під час перегляду фільмів чи гри у 3D ігри поступово зменшується яскравість, ніби монітор повільно гасне, а через деякий час знову яскравішає. Думаю, що причина у моніторі, так як при виборі режимів Стандарт чи Интернет такого не спостерігалось. Як варіант розглядав проблему з відеокартою (Asus Radeon HD 6670 1024 MB DDR5/810MHz/4000MHz/128 bit), однак засумнівався, тому що відяха ще на гарантії, та й при інших режимах SmartImage такого не було. Можливо ще причина у драйверах AMD Catalyst Control Center, тому що до черевня була встановлена версія 12.4, а десь 28 червня з'явилось обновлення - версія 12.6 та 12.7 бета. Завантаживши обидві версії, спочатку повністю видалив попередню(12.4), і встановив нову 12.6. Здивувався, коли запустивши ССС, вибравши підпункт Обновление ПО мені видало, що встановлена версія 12.3, хоча сам інсталятор найновішої версії. Після цього декілька разів видаляв та заново встановлював версії 12.6 та 12.7, все одно програма у Обновлении ПО видавала версію 12.3. Приблизно після цього оновлення й почало відбуватися самовільне зменшення/збільшення яскравості. Можливо хтось стикався з даною проблемою чи знає, у чому суть проблеми? І чому при обновленні ССС видає версію 12.3? Сьогодні повністю видалив AMD Catalyst Control Center, спостерігатиму за поведінкою монітора.

Опубліковано

маю на роботі LG Flatron L1942S - той також вміє "гаснути" а потім яскравіти. Помітив закономірність, коли Іде загрузка вінди. І коли довго не користуватися.

Мені здається там є якась фкнкція типу "смарт" чи щось. І її варто вирубити. Не така вона вже й "смарт".

Якщо немає налаштувань в самому моніторі (як в Самсунгів нових, лише кнопка "вкл/викл"), то варто пошукати приблуду, яка буде керувати налаштуваннями.

Опубліковано

Вариант номер 2, вздутые конденсаторы, наблюдал подобное на своем 22" Samsung 226BW, Особо не печалился пока монитор окончательно не потух и больше не загорался :) Спасли новые конденсаторы за 20 грн, и плата за ремонт 100 грн.

Хотя если подобное наблюдается только в режиме игр, то кондюки не при делах.

Опубліковано

маю на роботі LG Flatron L1942S - той також вміє "гаснути" а потім яскравіти. Помітив закономірність, коли Іде загрузка вінди. І коли довго не користуватися.

Мені здається там є якась фкнкція типу "смарт" чи щось. І її варто вирубити. Не така вона вже й "смарт".

Якщо немає налаштувань в самому моніторі (як в Самсунгів нових, лише кнопка "вкл/викл"), то варто пошукати приблуду, яка буде керувати налаштуваннями.

Налаштування монітора є, це окремо, а функція Смарт має 3 налаштування, як описано в темі, тобто повністю вирубити не вийде, можна лише вибрати стандартний режим, але тоді якість зображення, як на мене, не така чітка. Порівняно з установленим режимом. Ви вирішили проблему з Вашим LG Flatronом?

Вариант номер 2, вздутые конденсаторы, наблюдал подобное на своем 22" Samsung 226BW, Особо не печалился пока монитор окончательно не потух и больше не загорался :) Спасли новые конденсаторы за 20 грн, и плата за ремонт 100 грн.

Хотя если подобное наблюдается только в режиме игр, то кондюки не при делах.

Скільки часу до цього прослужив монітор? Також думаю, що навряд чи проблема з кондерами.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Проблему вирішено. Якщо в когось відбувається щось подібне з монітором - звертайтесь, буду радий допомогти! ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...