Перейти до змісту

Графік припинення подачі гарячої води

Taurus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 119
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

варшавка - з самого ранку -ЙЕЕЕЕЕСССС!!!!!!!!!! нарешті!!

вмив пику кип'ятком на радощах.

Опубліковано
через дорогу немає :D

Ось це вже Х. Даже дуже Х. Ну раз у нас включили, значить і у Вас включать!

Опубліковано

чесслово, вы не поверите - но 3 дня без холодной воды - это тоже жесть.

скоро стану "вареный креведго" :D

Опубліковано

На Конякина 11А так и нет гарячей воды...и больше всего мне нравится то, что по 069(или 062...?) сказали, что воду дадут ко Дню Независимости...

=(

=(

=(

фак..

Опубліковано
вчора Аверс показував,що котельню на Карбишева приватизувала банда Кривицького.Воду вони не дають,бо кажуть шо винуватий Шиба,а Шиба з ними судиться,бо вони хапнули її незаконно.Замкненне коло як завжди.

угу, незаконно. тільки всі суди аж до верховного чогось кажуть що законно. хай краще "шибанутий" скаже куди бабло пристроїв

а аверс зараз показує що скажуть...

Думаю кубить бойлер и решить проблему горячей воды дома раз и навсегда...

а оце буде найкращим виходом... те що луцьктепло очолила людина яка через відсутність зеленого поняття у цій галузі з таким самим успіхом могла очолити бурову вежу у тихому океані - все це робить примарними перспективи безперебійності у поставках газу на котельні міста. купуйте бойлери, плануйте індивідуальне опалення!

Опубліковано
И на_ер я за хату плачу ежемесячно? и после этого ПУСТИТЕ НАС В ЕВРОПУ!!!!!!

iriuss, так ставь счётчики - и не плати за горячую воду :mdr:

А лучше - бойлер, и хай тот ЛуцкТепло удавится от злости :D

Я вот собираюсь так и сделать в скором времени. Только думаю, оставлять ли централизованную горячую воду на кухне или тоже запитывать от бойлера?

P.S. Надеюсь, к 14-му числу, когда вернусь в Луцк, горячую воду на Молоди всё-таки пустят...

Опубліковано
Крапива сказал, что горячей воды не видать до 20 числа. У него вода есть, а другие его не волнуют.

Да, похоже информация подтверждается, звонила только что в аварийку от жека, они утром тоже в луцктепло звонили и там сказали что врядли до 20го включат, там какаято проблема с котельней :) . я готова сама ити чинить ее чтоб только воду дали, ща плакать буду :D

Опубліковано
Крапива сказал, что горячей воды не видать до 20 числа. У него вода есть, а другие его не волнуют.

Да, похоже информация подтверждается, звонила только что в аварийку от жека, они утром тоже в луцктепло звонили и там сказали что врядли до 20го включат, там какаято проблема с котельней :) . я готова сама ити чинить ее чтоб только воду дали, ща плакать буду :)

http://zik.com.ua/index.php?news_id=95211

Опубліковано

Я бачу найпростіший метод наказати цих п1дарів- пару місяців не оплачувати їхні послуги. Хай подумають. :)

Опубліковано

Як я зрозумів: води, та мабуть тепла зимой недождемось

ТАК ХТО СТАВИВ В СЕБЕ АВТОНОМКУ (котел ) підскажіть, порадьте що треба які витрати.

Опубліковано
а оце буде найкращим виходом... те що луцьктепло очолила людина яка через відсутність зеленого поняття у цій галузі з таким самим успіхом могла очолити бурову вежу у тихому океані - все це робить примарними перспективи безперебійності у поставках газу на котельні міста. купуйте бойлери, плануйте індивідуальне опалення!

Шкода Лучка, до пенсії кілька місяців не дотянув :(

А от без нього в Луцьктепло, шо хош може бути :closedeyes:

3.ЬІ. Люди шануйте один одного, не треба оцих викриків - мол всі крадуть і т.д. Вислови вже давно не відповідають дійсності, особливо до державних коштів. А от неграмотне використання коштів то ДА, це наша влада вміє :lol:

Опубліковано

Хочется надеятся на скорейшее включение воды.Бо без воды, и нетуды, и несюды. А ещё чтобы цену на воду не подняли, как в Киеве (3,2грн. за кв.м). Тогда всем капут и кранты.

Опубліковано
сьогодні зранку вода з гарячого крана полилась. правда холодна.

В мене в гарячому крані холодна вода є майже постійно, а толку....

Мені кастрюльки і тазики обридли.........

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...