Перейти до змісту

Гади відключили гарячу воду

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано · Приховав georg, 12 Липня, 2012 в 09:20 - Без причини
Приховав georg, 12 Липня, 2012 в 09:20 - Без причини

приходила сурйозна мадама ставити пломбу на лічильник гарячої води

а на_ера эта пломба?

не пользуешься - счетчик не "мотает", да и все...

Посилання на коментар
  • Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

проточний - КУПА СИЛЕННА грошей за світло! Та ледь теплу воду. Залишиш половину району без світла.

+100

Світло в нас якось не пропадає, але вода дійсно просто тепла (скоріше навіть не холодна), а електроенергії на неї витрачається дуууже багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bodia88888, в них усний наказ - [sarcasm]"Брити бабло з усіх, кого можна. Під правопорушенням може вважатися самовільна заміна лампочки у під'їзді!" Це ж кримінал, під'їзд належить ЖЕКу![/sarcasm]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в деяких містах луганської і донецької обл. про гарячу воду тільки мріють!!! І нічого живуть люди (точніше існують) там, так що місяць потерпіти можна, хоч і незручно....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в деяких містах луганської і донецької обл. про гарячу воду тільки мріють!!! І нічого живуть люди

Ну дык с мечтой и жить веселее :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в деяких містах луганської і донецької обл. про гарячу воду тільки мріють!!! І нічого живуть люди (точніше існують) там, так що місяць потерпіти можна, хоч і незручно....

а десь в Африці, люди і їдять раз в три дні, то що тепер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене вже з"явилась гаряча вода. Дивно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Живу в багатоквартирному будинку,поставив бойлер ще 7 років тому і маю їх гарячу воду десь далеко. По грошам навіть економія,і відключення мене не турбують. Всім рекомендую зробити те ж саме. На жаль не можна зробити ще й автономне опалення в моєму будинку, а то би взвгалі від'єднався від цієї гоп-компаніїї- Луцьктепло.

Поставив бойлера минулого року.

Весною, коли приходила сурйозна мадама ставити пломбу на лічильник гарячої води, ВДРУГ пита: "А єсть у вас внесені зміни(якісь) в проект документації???? Ви ж бойлера поставили, а де зміни???Натє вам припис," .

ПС. Може хто вкурсі про які вона зміни??

Посилай цю даму подалі. Є лічильник- по ньому і оплата.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне кажется, что не все здесь понимают, зачем же вода отключается. Бузят чего-то...

Бузят не того, що відключають, а того що так надовго. Просто коли маленькі дітки замазюкані з вулиці приходять в жарку хату, а тут ще воду гріти... Пару разів ще так нічого, а от місяць погріти - посовати каструлі, тазіки - важко.

Немає і так чим дихати в тій квартирі, а в холодній воді діток мити якось не тойво(((

Когда меня начинают "пугать" маленькими детьми, мне смешно становится :)

Я знаю, что такое маленькие дети. Я с новорожденным жила зимой в Севастополе на с"емной квартире в конце 90-х. Кто не жил в Севастополе, тот не поймет. Двумя словами - осадный город. Свет и холодная вода по графику, горячей давно уже тогда не было, в морозы и газ еле теплился, иногда выключался совсем, про отопление, вообще, молчу, лифты выключены давно во всем городе...

Вот, я и думаю, что можно месяц потерпеть, ради того, чтобы после, зимой, нежданно, не остаться без всего :)

Хотя, с нашими комунальщиками совсем быть спокойными нельзя. Не факт, что за месяц управятся. Да и хозяйство запущено...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю, что такое маленькие дети. Я с новорожденным жила зимой в Севастополе на с"емной квартире в конце 90-х. Кто не жил в Севастополе, тот не поймет. Двумя словами - осадный город. Свет и холодная вода по графику, горячей давно уже тогда не было, в морозы и газ еле теплился, иногда выключался совсем, лифты выключены давно во всем городе...

Вот, я и думаю, что можно месяц потерпеть, ради того, чтобы после, зимой, нежданно, не остаться без всего :)

Хотя, с нашими комунальщиками совсем быть спокойными нельзя. Не факт, что за месяц управятся. Да и хозяйство запущено...

Не одні ви так жили. Зрозумійте, що зараз часи вже не ті і це не Севастополь. "Графіки" - це вже в минулому, віджиток великих міст. Я навіть памятаю ще пару років назад у Львові, там теж воду в якомусь районі (можливо і по місту) по графіку включають. Не знаю, чи це ще досі так.

Хоча це вже не така прикрість, місяць почекати можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне кажется, что не все здесь понимают, зачем же вода отключается. Бузят чего-то...

Бузят не того, що відключають, а того що так надовго. Просто коли маленькі дітки замазюкані з вулиці приходять в жарку хату, а тут ще воду гріти... Пару разів ще так нічого, а от місяць погріти - посовати каструлі, тазіки - важко.

Немає і так чим дихати в тій квартирі, а в холодній воді діток мити якось не тойво(((

Я не пугала)))

Акцент був на: жарка квартира, гріти воду, немає чим дихати)

В нас воду відключають для ПРОФІЛАКТИЧНИХ робіт. ЯК(???) профілактика може тривати місяць+ ??? Страшно навіть подумати скільки буде тривати якийсь капітальний ремонт)))

Прожила з 2х до 19ти років в будинку, де гаряча вода була (не підряд, а в загальному) приблизно 4ри з 12ти місяців, незалежно від пори року.

А взагалі, я вже писала: вже не розумію людей, у який відключають гарячу воду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда комуникации в таком состоянии, то профилактика от капремонта ни чем не отличается. Я когда вижу в каком состоянии все те трубы, вентили, краны и прочая, то мне не верится, что месяца хватит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда комуникации в таком состоянии, то профилактика от капремонта ни чем не отличается. Я когда вижу в каком состоянии все те трубы, вентили, краны и прочая, то мне не верится, что месяца хватит

в каком состоянии?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда меня начинают "пугать" маленькими детьми, мне смешно становится :) Я знаю, что такое маленькие дети. Я с новорожденным жила зимой в Севастополе на с"емной квартире в конце 90-х. Кто не жил в Севастополе, тот не поймет. Двумя словами - осадный город. Свет и холодная вода по графику, горячей давно уже тогда не было, в морозы и газ еле теплился, иногда выключался совсем, про отопление, вообще, молчу, лифты выключены давно во всем городе... Вот, я и думаю, что можно месяц потерпеть, ради того, чтобы после, зимой, нежданно, не остаться без всего :) Хотя, с нашими комунальщиками совсем быть спокойными нельзя. Не факт, что за месяц управятся. Да и хозяйство запущено...

Ну зараз не 90-ті, 21-е сторіччя як не як, і "месяц потерпеть" ми були б не проти, якби робились якісь профілактичні роботи та ремонти, але тут не про місяць мова, термін необмежений так сказать, і без попередження (могли в під’їзді оголошення причепити). Просто економлять газ на нас, і недоречно рівняти із Севастополем Луцьк.

А вам я орден дав би, за проживання в таких умовах як описали....

І бойлер я не поставлю, квартіра то сйомная...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас воду відключають для ПРОФІЛАКТИЧНИХ робіт. ЯК(???) профілактика може тривати місяць+ ??? Страшно навіть подумати скільки буде тривати якийсь капітальний ремонт)))

так в этом году выглядела замена магистральных труб от котельной Боженка 34

post-4-0-05930100-1342084896_thumb.jpg post-4-0-77070200-1342084897_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вам я орден дав би, за проживання в таких умовах як описали....

Я не все еще "ужасы" описала. Это отдельная тема :) Потому и регулярное отключение летом не кажется таким уж страшным. :)

А в каком состоянии? Далеко ходить не нужно, спуститесь в любой подвал многоэтажки, посмотрите. Посмотрите, как постоянно прорывают комуникации, копают везде и всегда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще крім тих гнилих комунікацій в тому ж підвалі є електрощитова , яка приблизно в тому ж стані . І якщо ми всі дружно поставимо бойлери , хана тим щитовим і електропостачанню будинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну раз хана и всё так беспросветно, то терпите и жалуйтесь дальше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це де ж я жалівся ? Я попередив про невідповідність розрахункових навантажень з реальними і тим більше майбутніми , в разі переходу на електронагрів води. А також про абсолютну неготовність ЖЕКів до модернізації електрообладнання . Щитові в будинках в жахливому стані не тому що старі, а тому що перенавантажені , жодного нормального запобіжника чи автоматичного вимикача , кругом "жучки". Перебої в живленні , обриви фаз чи нулів , понижена напруга це вже реалії . І для того щоб перевести будинок на бойлери , спочатку треба модернізувати електрику будинку .

А якщо на це нема грошей то будемо терпіти , а інакше терпіти доведеться не тільки відсутність теплої води а ще чогось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Весною, коли приходила сурйозна мадама ставити пломбу на лічильник гарячої води, ВДРУГ пита: "А єсть у вас внесені зміни(якісь) в проект документації???? Ви ж бойлера поставили, а де зміни???Натє вам припис," .

мабуть вона мала на увазі встановлення зворотнього клапану, щоб вода з бойлера не передавлювала централізовану гарячу воду!? таке поняття як проектна документація - звичайно існує, але вузол обліку гарячої води є типовим проектом (тобто для всіх одинаковим) і на вузол обліку г/в не видають проектів наскільки мені відомо, просто при встановленні бойлера, є важлива вимога - зворотній клапан!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Живу в багатоквартирному будинку,поставив бойлер ще 7 років тому і маю їх гарячу воду десь далеко. По грошам навіть економія,і відключення мене не турбують. Всім рекомендую зробити те ж саме. На жаль не можна зробити ще й автономне опалення в моєму будинку, а то би взвгалі від'єднався від цієї гоп-компаніїї- Луцьктепло.

Посилай цю даму подалі. Є лічильник- по ньому і оплата.

до чого тут це? лічильник...оплата до Вас що прийшли і гроші якісь з Вас вимагають?? Ви взагалі знаєте для чого цей припис дають?? цим приписом людину зобовязують встановити зворотній клапан на трубопроводі гарячої води у квартирі, це потрібно для того щоб вода з бойлера не передавлювала систему централізованого гарячого водопостачання!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

акції це хорошо, но як мені його поставити незруйнувавши ванну :0162:

та я би вже краще на вашому місці пережив би той місяць-другий без бойлера... Профілактика ж по суті один раз на рік... У мого знайомого також ванна окремо від туалета, та він дивним образом ввалив туди бойлер, що майже на 1/4 ванної кімнати... Місяць покористувався, а наступні 11 він просто займає місце... Дешевше прийдеться вам побігати з тазіками та кастрюльками)) пора звикати до життя в багатоповерхівках))) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ваш знайомий не зовсім порахував вигоду від бойлера - користуюсь постійно, цілий рік. це набагато дешевше ніж оплачувати воду по тарифу гарячої, а отримувати ледь теплу, а собі регулюю температуру сам.

щодо клапана - послав я їх подалі - у них немає ніяких інструкцій щодо правильності встановлення бойлера, меня пояснювали - що це типу - щоб не крутив лічильник в іншу сторону - я перепитав чи це всі такі божевільні чи то лише у них - це ж треба гріти воду і качати лічильник в зворотньому напрямку.ю щоб зменшити показники які і так не змінюються.

два роки тому робив профілактику лічильника теплої води - більше не буду - їхні нульові показники мене влаштовують повністю, а кого не влаштовують - нехай оплачують перевірку самі ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ваш знайомий не зовсім порахував вигоду від бойлера - користуюсь постійно, цілий рік. це набагато дешевше ніж оплачувати воду по тарифу гарячої, а отримувати ледь теплу, а собі регулюю температуру сам.

щодо клапана - послав я їх подалі - у них немає ніяких інструкцій щодо правильності встановлення бойлера, меня пояснювали - що це типу - щоб не крутив лічильник в іншу сторону - я перепитав чи це всі такі божевільні чи то лише у них - це ж треба гріти воду і качати лічильник в зворотньому напрямку.ю щоб зменшити показники які і так не змінюються.

два роки тому робив профілактику лічильника теплої води - більше не буду - їхні нульові показники мене влаштовують повністю, а кого не влаштовують - нехай оплачують перевірку самі ))))

важко ж з вами!! Ви просто не розумієте що таке зворотній клапан, його принцип роботи, для чого віт взагалі потрібен!?

пояснюю: якщо у когось в квартирі пробиваються гумова прокладка в змішувачі (прокладка яка якраз розділяє холодну та гарячу воду) це часто трапляється в дешевих змішувачах, (а люди інші і не купляють) холодна вода може передавлювати гарячу саме через це місце пробою, чи навпаки гаряча може передавлювати холодну дивлячись в якому бюдинку міста тиск більший холодної чи гарячої води(як правило холодної води тиск більший, хоча і трапляється навпаки) тоді у вас по перше лічильник буде крутити в іншу сторону(лічильник тієї води тиск якої менший), а по другебуде підміс холодної води в систему гарячого водопостачання! причому по всьому стояку від 1по9 поверх чи з 1по5 ну в кого який будинок, і тоді як правило страждає весь стояк і люди тоді дивуються а чому в мене з холодного крану тече гаряча вода, чи навпаки?

таж сама ситуація і з бойлером на вхід бойлера ви подаєте воду з системи холодного водопостачання, а вихід з нього ви підєднуєте до трубопроводу гарячої води в себе в квартирі ну щоб з гарячого крану всетаки текла гаряча водо з бойлера. але не забуваємо що туди надходить і централізована гаряча вода! так звичайно як правило ставляться шарові крани щоб скажемо перекрити подачу централізованої гарячої води в себе в квартирі та кран для подачі води з бойлера відкриваєте - це процедура в правильна, а от коли люди забувають перекрити централізовану гарячу воду,або типу що це за кран і для чого він взагалі тут стоїть, чи ще краще - з часом ці крани взагалі починають пропускати воду(повністю не перекривають) що тоді!?

ОСЬ ДЛЯ ТОГО ПОТРІБНИЙ ЗВОРОТНІЙ КЛАПАН

тим більше він не так дорого коштує та і встановити його не займає багато часу та зусиль!

просто менталітет у наших людей такий, нічого я робити не буду, ніяких клапанів, а ви мене дурите і взагалі ідіть звідси, а ти часом весь стояк мучиться що з гарячого крану тече льодяна вода, чи навпаки!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це з вами важко - у мене гаряча вода перекрита краном вище лічильника - куди? хто? і як має передавлювати? і що має крутитись якщо руху по трубі немає і бути не може?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...