georg Опубліковано 11 Липня, 2012 в 14:49 #26 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 14:49 · Приховав georg, 12 Липня, 2012 в 09:20 - Без причини Приховав georg, 12 Липня, 2012 в 09:20 - Без причини приходила сурйозна мадама ставити пломбу на лічильник гарячої водиа на_ера эта пломба?не пользуешься - счетчик не "мотает", да и все...
Oksana04 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 14:49 #27 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 14:49 проточний - КУПА СИЛЕННА грошей за світло! Та ледь теплу воду. Залишиш половину району без світла.+100Світло в нас якось не пропадає, але вода дійсно просто тепла (скоріше навіть не холодна), а електроенергії на неї витрачається дуууже багато.
Zheny@ Опубліковано 11 Липня, 2012 в 15:08 #28 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 15:08 bodia88888, в них усний наказ - [sarcasm]"Брити бабло з усіх, кого можна. Під правопорушенням може вважатися самовільна заміна лампочки у під'їзді!" Це ж кримінал, під'їзд належить ЖЕКу![/sarcasm]
Barugan Опубліковано 11 Липня, 2012 в 16:36 #29 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 16:36 в деяких містах луганської і донецької обл. про гарячу воду тільки мріють!!! І нічого живуть люди (точніше існують) там, так що місяць потерпіти можна, хоч і незручно....
ursa Опубліковано 11 Липня, 2012 в 17:08 #30 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 17:08 в деяких містах луганської і донецької обл. про гарячу воду тільки мріють!!! І нічого живуть люди Ну дык с мечтой и жить веселее
Story Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:24 #31 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:24 в деяких містах луганської і донецької обл. про гарячу воду тільки мріють!!! І нічого живуть люди (точніше існують) там, так що місяць потерпіти можна, хоч і незручно....а десь в Африці, люди і їдять раз в три дні, то що тепер?
lilechka Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:36 #32 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:36 У мене вже з"явилась гаряча вода. Дивно...
oldman Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:55 #33 Опубліковано 11 Липня, 2012 в 19:55 Живу в багатоквартирному будинку,поставив бойлер ще 7 років тому і маю їх гарячу воду десь далеко. По грошам навіть економія,і відключення мене не турбують. Всім рекомендую зробити те ж саме. На жаль не можна зробити ще й автономне опалення в моєму будинку, а то би взвгалі від'єднався від цієї гоп-компаніїї- Луцьктепло.Поставив бойлера минулого року.Весною, коли приходила сурйозна мадама ставити пломбу на лічильник гарячої води, ВДРУГ пита: "А єсть у вас внесені зміни(якісь) в проект документації???? Ви ж бойлера поставили, а де зміни???Натє вам припис," .ПС. Може хто вкурсі про які вона зміни??Посилай цю даму подалі. Є лічильник- по ньому і оплата.
odna Опубліковано 12 Липня, 2012 в 08:55 #34 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 08:55 Мне кажется, что не все здесь понимают, зачем же вода отключается. Бузят чего-то... Бузят не того, що відключають, а того що так надовго. Просто коли маленькі дітки замазюкані з вулиці приходять в жарку хату, а тут ще воду гріти... Пару разів ще так нічого, а от місяць погріти - посовати каструлі, тазіки - важко. Немає і так чим дихати в тій квартирі, а в холодній воді діток мити якось не тойво((( Когда меня начинают "пугать" маленькими детьми, мне смешно становится Я знаю, что такое маленькие дети. Я с новорожденным жила зимой в Севастополе на с"емной квартире в конце 90-х. Кто не жил в Севастополе, тот не поймет. Двумя словами - осадный город. Свет и холодная вода по графику, горячей давно уже тогда не было, в морозы и газ еле теплился, иногда выключался совсем, про отопление, вообще, молчу, лифты выключены давно во всем городе... Вот, я и думаю, что можно месяц потерпеть, ради того, чтобы после, зимой, нежданно, не остаться без всего Хотя, с нашими комунальщиками совсем быть спокойными нельзя. Не факт, что за месяц управятся. Да и хозяйство запущено...
fenmix Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:02 #35 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:02 Когда меня начинают "пугать" маленькими детьми, мне смешно становится Я знаю, что такое маленькие дети. Я с новорожденным жила зимой в Севастополе на с"емной квартире в конце 90-х. Кто не жил в Севастополе, тот не поймет. Двумя словами - осадный город. Свет и холодная вода по графику, горячей давно уже тогда не было, в морозы и газ еле теплился, иногда выключался совсем, лифты выключены давно во всем городе... Вот, я и думаю, что можно месяц потерпеть, ради того, чтобы после, зимой, нежданно, не остаться без всего Хотя, с нашими комунальщиками совсем быть спокойными нельзя. Не факт, что за месяц управятся. Да и хозяйство запущено... Не одні ви так жили. Зрозумійте, що зараз часи вже не ті і це не Севастополь. "Графіки" - це вже в минулому, віджиток великих міст. Я навіть памятаю ще пару років назад у Львові, там теж воду в якомусь районі (можливо і по місту) по графіку включають. Не знаю, чи це ще досі так. Хоча це вже не така прикрість, місяць почекати можна.
Oksana04 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:04 #36 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:04 Мне кажется, что не все здесь понимают, зачем же вода отключается. Бузят чего-то... Бузят не того, що відключають, а того що так надовго. Просто коли маленькі дітки замазюкані з вулиці приходять в жарку хату, а тут ще воду гріти... Пару разів ще так нічого, а от місяць погріти - посовати каструлі, тазіки - важко. Немає і так чим дихати в тій квартирі, а в холодній воді діток мити якось не тойво((( Когда меня начинают "пугать" маленькими детьми, мне смешно становится Я не пугала)))Акцент був на: жарка квартира, гріти воду, немає чим дихати) В нас воду відключають для ПРОФІЛАКТИЧНИХ робіт. ЯК(???) профілактика може тривати місяць+ ??? Страшно навіть подумати скільки буде тривати якийсь капітальний ремонт))) Прожила з 2х до 19ти років в будинку, де гаряча вода була (не підряд, а в загальному) приблизно 4ри з 12ти місяців, незалежно від пори року. А взагалі, я вже писала: вже не розумію людей, у який відключають гарячу воду.
odna Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:07 #37 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:07 Когда комуникации в таком состоянии, то профилактика от капремонта ни чем не отличается. Я когда вижу в каком состоянии все те трубы, вентили, краны и прочая, то мне не верится, что месяца хватит
fenmix Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:12 #38 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:12 Когда комуникации в таком состоянии, то профилактика от капремонта ни чем не отличается. Я когда вижу в каком состоянии все те трубы, вентили, краны и прочая, то мне не верится, что месяца хватитв каком состоянии?
Fantom Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:13 #39 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:13 Когда меня начинают "пугать" маленькими детьми, мне смешно становится Я знаю, что такое маленькие дети. Я с новорожденным жила зимой в Севастополе на с"емной квартире в конце 90-х. Кто не жил в Севастополе, тот не поймет. Двумя словами - осадный город. Свет и холодная вода по графику, горячей давно уже тогда не было, в морозы и газ еле теплился, иногда выключался совсем, про отопление, вообще, молчу, лифты выключены давно во всем городе... Вот, я и думаю, что можно месяц потерпеть, ради того, чтобы после, зимой, нежданно, не остаться без всего Хотя, с нашими комунальщиками совсем быть спокойными нельзя. Не факт, что за месяц управятся. Да и хозяйство запущено... Ну зараз не 90-ті, 21-е сторіччя як не як, і "месяц потерпеть" ми були б не проти, якби робились якісь профілактичні роботи та ремонти, але тут не про місяць мова, термін необмежений так сказать, і без попередження (могли в під’їзді оголошення причепити). Просто економлять газ на нас, і недоречно рівняти із Севастополем Луцьк. А вам я орден дав би, за проживання в таких умовах як описали.... І бойлер я не поставлю, квартіра то сйомная...
Zevs_Isver Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:21 #40 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:21 В нас воду відключають для ПРОФІЛАКТИЧНИХ робіт. ЯК(???) профілактика може тривати місяць+ ??? Страшно навіть подумати скільки буде тривати якийсь капітальний ремонт))) так в этом году выглядела замена магистральных труб от котельной Боженка 34
odna Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:27 #41 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 09:27 А вам я орден дав би, за проживання в таких умовах як описали.... Я не все еще "ужасы" описала. Это отдельная тема Потому и регулярное отключение летом не кажется таким уж страшным. А в каком состоянии? Далеко ходить не нужно, спуститесь в любой подвал многоэтажки, посмотрите. Посмотрите, как постоянно прорывают комуникации, копают везде и всегда.
electric Опубліковано 12 Липня, 2012 в 10:02 #42 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 10:02 А ще крім тих гнилих комунікацій в тому ж підвалі є електрощитова , яка приблизно в тому ж стані . І якщо ми всі дружно поставимо бойлери , хана тим щитовим і електропостачанню будинку.
ursa Опубліковано 12 Липня, 2012 в 10:31 #43 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 10:31 Ну раз хана и всё так беспросветно, то терпите и жалуйтесь дальше
electric Опубліковано 12 Липня, 2012 в 11:34 #44 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 11:34 Це де ж я жалівся ? Я попередив про невідповідність розрахункових навантажень з реальними і тим більше майбутніми , в разі переходу на електронагрів води. А також про абсолютну неготовність ЖЕКів до модернізації електрообладнання . Щитові в будинках в жахливому стані не тому що старі, а тому що перенавантажені , жодного нормального запобіжника чи автоматичного вимикача , кругом "жучки". Перебої в живленні , обриви фаз чи нулів , понижена напруга це вже реалії . І для того щоб перевести будинок на бойлери , спочатку треба модернізувати електрику будинку . А якщо на це нема грошей то будемо терпіти , а інакше терпіти доведеться не тільки відсутність теплої води а ще чогось...
Sashapetrash Опубліковано 12 Липня, 2012 в 12:15 #45 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 12:15 Поставив бойлера минулого року.Весною, коли приходила сурйозна мадама ставити пломбу на лічильник гарячої води, ВДРУГ пита: "А єсть у вас внесені зміни(якісь) в проект документації???? Ви ж бойлера поставили, а де зміни???Натє вам припис," .ПС. Може хто вкурсі про які вона зміни??мабуть вона мала на увазі встановлення зворотнього клапану, щоб вода з бойлера не передавлювала централізовану гарячу воду!? таке поняття як проектна документація - звичайно існує, але вузол обліку гарячої води є типовим проектом (тобто для всіх одинаковим) і на вузол обліку г/в не видають проектів наскільки мені відомо, просто при встановленні бойлера, є важлива вимога - зворотній клапан!
Sashapetrash Опубліковано 12 Липня, 2012 в 12:22 #46 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 12:22 Живу в багатоквартирному будинку,поставив бойлер ще 7 років тому і маю їх гарячу воду десь далеко. По грошам навіть економія,і відключення мене не турбують. Всім рекомендую зробити те ж саме. На жаль не можна зробити ще й автономне опалення в моєму будинку, а то би взвгалі від'єднався від цієї гоп-компаніїї- Луцьктепло.Поставив бойлера минулого року.Весною, коли приходила сурйозна мадама ставити пломбу на лічильник гарячої води, ВДРУГ пита: "А єсть у вас внесені зміни(якісь) в проект документації???? Ви ж бойлера поставили, а де зміни???Натє вам припис," .ПС. Може хто вкурсі про які вона зміни??Посилай цю даму подалі. Є лічильник- по ньому і оплата.до чого тут це? лічильник...оплата до Вас що прийшли і гроші якісь з Вас вимагають?? Ви взагалі знаєте для чого цей припис дають?? цим приписом людину зобовязують встановити зворотній клапан на трубопроводі гарячої води у квартирі, це потрібно для того щоб вода з бойлера не передавлювала систему централізованого гарячого водопостачання!
Spyke Опубліковано 12 Липня, 2012 в 21:31 #47 Опубліковано 12 Липня, 2012 в 21:31 акції це хорошо, но як мені його поставити незруйнувавши ванну та я би вже краще на вашому місці пережив би той місяць-другий без бойлера... Профілактика ж по суті один раз на рік... У мого знайомого також ванна окремо від туалета, та він дивним образом ввалив туди бойлер, що майже на 1/4 ванної кімнати... Місяць покористувався, а наступні 11 він просто займає місце... Дешевше прийдеться вам побігати з тазіками та кастрюльками)) пора звикати до життя в багатоповерхівках)))
madkot Опубліковано 13 Липня, 2012 в 12:45 #48 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 12:45 ваш знайомий не зовсім порахував вигоду від бойлера - користуюсь постійно, цілий рік. це набагато дешевше ніж оплачувати воду по тарифу гарячої, а отримувати ледь теплу, а собі регулюю температуру сам.щодо клапана - послав я їх подалі - у них немає ніяких інструкцій щодо правильності встановлення бойлера, меня пояснювали - що це типу - щоб не крутив лічильник в іншу сторону - я перепитав чи це всі такі божевільні чи то лише у них - це ж треба гріти воду і качати лічильник в зворотньому напрямку.ю щоб зменшити показники які і так не змінюються.два роки тому робив профілактику лічильника теплої води - більше не буду - їхні нульові показники мене влаштовують повністю, а кого не влаштовують - нехай оплачують перевірку самі ))))
Sashapetrash Опубліковано 13 Липня, 2012 в 13:08 #49 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 13:08 ваш знайомий не зовсім порахував вигоду від бойлера - користуюсь постійно, цілий рік. це набагато дешевше ніж оплачувати воду по тарифу гарячої, а отримувати ледь теплу, а собі регулюю температуру сам.щодо клапана - послав я їх подалі - у них немає ніяких інструкцій щодо правильності встановлення бойлера, меня пояснювали - що це типу - щоб не крутив лічильник в іншу сторону - я перепитав чи це всі такі божевільні чи то лише у них - це ж треба гріти воду і качати лічильник в зворотньому напрямку.ю щоб зменшити показники які і так не змінюються.два роки тому робив профілактику лічильника теплої води - більше не буду - їхні нульові показники мене влаштовують повністю, а кого не влаштовують - нехай оплачують перевірку самі ))))важко ж з вами!! Ви просто не розумієте що таке зворотній клапан, його принцип роботи, для чого віт взагалі потрібен!?пояснюю: якщо у когось в квартирі пробиваються гумова прокладка в змішувачі (прокладка яка якраз розділяє холодну та гарячу воду) це часто трапляється в дешевих змішувачах, (а люди інші і не купляють) холодна вода може передавлювати гарячу саме через це місце пробою, чи навпаки гаряча може передавлювати холодну дивлячись в якому бюдинку міста тиск більший холодної чи гарячої води(як правило холодної води тиск більший, хоча і трапляється навпаки) тоді у вас по перше лічильник буде крутити в іншу сторону(лічильник тієї води тиск якої менший), а по другебуде підміс холодної води в систему гарячого водопостачання! причому по всьому стояку від 1по9 поверх чи з 1по5 ну в кого який будинок, і тоді як правило страждає весь стояк і люди тоді дивуються а чому в мене з холодного крану тече гаряча вода, чи навпаки?таж сама ситуація і з бойлером на вхід бойлера ви подаєте воду з системи холодного водопостачання, а вихід з нього ви підєднуєте до трубопроводу гарячої води в себе в квартирі ну щоб з гарячого крану всетаки текла гаряча водо з бойлера. але не забуваємо що туди надходить і централізована гаряча вода! так звичайно як правило ставляться шарові крани щоб скажемо перекрити подачу централізованої гарячої води в себе в квартирі та кран для подачі води з бойлера відкриваєте - це процедура в правильна, а от коли люди забувають перекрити централізовану гарячу воду,або типу що це за кран і для чого він взагалі тут стоїть, чи ще краще - з часом ці крани взагалі починають пропускати воду(повністю не перекривають) що тоді!?ОСЬ ДЛЯ ТОГО ПОТРІБНИЙ ЗВОРОТНІЙ КЛАПАНтим більше він не так дорого коштує та і встановити його не займає багато часу та зусиль!просто менталітет у наших людей такий, нічого я робити не буду, ніяких клапанів, а ви мене дурите і взагалі ідіть звідси, а ти часом весь стояк мучиться що з гарячого крану тече льодяна вода, чи навпаки!!
madkot Опубліковано 13 Липня, 2012 в 16:30 #50 Опубліковано 13 Липня, 2012 в 16:30 це з вами важко - у мене гаряча вода перекрита краном вище лічильника - куди? хто? і як має передавлювати? і що має крутитись якщо руху по трубі немає і бути не може?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.