Перейти до змісту

Вартість землі в с. Маяки

Atarax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, цікавить вартість 1сотки землі під сільськогосподарське призначення в с. Маяки. Ну і під забудову теж непогано було б дізнатись. Земля 500 метрів від Ковельської траси.

Опубліковано

Земля 500 метрів від Ковельської траси.

не дуже вичерпна інформація.... доїзд який? чи проходять поруч комунікації? чи вона виключно під с/г призначення, чи під забудову теж піде?

Опубліковано

не дуже вичерпна інформація.... доїзд який? чи проходять поруч комунікації? чи вона виключно під с/г призначення, чи під забудову теж піде?

доїзд - грунтовка

комунікації проходять поруч

підійде під забудову, але треба міняти цільове призначення. в даний момент земля під с/г оформлена.

Опубліковано

якщо для с/г- то десь доларів по 200 за сотку було б добре, якби продали

а якщо поміняєте призначення і буде вже під забудову, то десь по 800у.о. піде я думаю, не більше ..

Опубліковано

а якщо поміняєте призначення і буде вже під забудову, то десь по 800у.о. піде я думаю, не більше ..

дякую) вже є чим оперувати.

І ще питаннячко:

3/4 будинка, 60 кв.м., 3 кімнати і прихожа. Без світла, води, тепла, каналізації, газу. В одній кімнаті гола цегла, і дошки на стелі не оброблені, в інших побілено, дерев"янна підлога місцями прогнивша, без відмостки, трохи дірявий дах з бляхи без утеплення, старі погані ринви, старі дерев"янні вікна які потребують заміни. 1931 рік "випуску" будинка. Біля будинку напівзруйновані дерев"янні прибудови, замулений колодязь, і пару соток джунглів. Розміщення те саме, 500метрів від траси по грунтовці.

Скільки за таке чудо не соромно просити?

Опубліковано

дякую) вже є чим оперувати.

І ще питаннячко:

3/4 будинка, 60 кв.м., 3 кімнати і прихожа. Без світла, води, тепла, каналізації, газу. В одній кімнаті гола цегла, і дошки на стелі не оброблені, в інших побілено, дерев"янна підлога місцями прогнивша, без відмостки, трохи дірявий дах з бляхи без утеплення, старі погані ринви, старі дерев"янні вікна які потребують заміни. 1931 рік "випуску" будинка. Біля будинку напівзруйновані дерев"янні прибудови, замулений колодязь, і пару соток джунглів. Розміщення те саме, 500метрів від траси по грунтовці.

Скільки за таке чудо не соромно просити?

ойойой... навіть важко відповісти - з таким справи не мав

вам буде дуже важко таке продати, оскільки люди більше звертатимуть увагу на пусті ділянки, аніж на таку, де ще треба буде все позносити, провести комунікації... а ще й ви кажете, що тільки 3/4 будинку....

Опубліковано

вам буде дуже важко таке продати, оскільки люди більше звертатимуть увагу на пусті ділянки, аніж на таку, де ще треба буде все позносити, провести комунікації... а ще й ви кажете, що тільки 3/4 будинку....

справа в тому, що ми це не продавати зібрались, а купити. Тільки нам загинають космічну цифру, зі словами що вже є клієнт. Беруть на понт, ясне діло. То ми тепер вишукуємо адекватні ціни.

Опубліковано

справа в тому, що ми це не продавати зібрались, а купити. Тільки нам загинають космічну цифру, зі словами що вже є клієнт. Беруть на понт, ясне діло. То ми тепер вишукуємо адекватні ціни.

справа, звісно, ваша... але я б не радив "це" купувати... навіть за безцінь... дарма гроші викинете

якщо маєте бажання купити/продати ділянку, чи іншу нерухомість - звертайтесь, будемо раді допомогти)

Опубліковано

справа, звісно, ваша... але я б не радив "це" купувати... навіть за безцінь... дарма гроші викинете

якщо маєте бажання купити/продати ділянку, чи іншу нерухомість - звертайтесь, будемо раді допомогти)

по якій причині не радили б?

Опубліковано

Цікаво якось розвивається тема.... Спершу складалося враження, що ТС хоче продати і прицінюється. Потім виявилося, що ТС - потенційний покупець.

Якщо вже так і ТС - покупець, то дозволю собі викласти свою думку.

Ви пишете, що 3/4 будинка 1931 р.в.? тобто у когсь ще 1/4? І ви хочете таке купувати і в такому стані? Воно вам потрібне? Я ще можу якось зрозуміти у Луцьку будинок на кілька господарів. А в Маяках... Ні. Краще хоч менше, але бути самому собі бути господарем.

Я б рахував так: 6 соток (пару соток джунглів)*600 дол (без комунікацій) = 3 600 дол

3 600 * 8=28 800 грн

28 800-8000 (демонтаж усього старого) = 20 800 грн

З урахуванням того, що будуть сусіди через стіну - 40% = 12 500 грн

Знаю зараз почнуть "розжовувати" ці розрахунки. "там не 600, а 750 дол, а там не 40%, а 25% і т.д." Можна подискутувати, але це не принципово.

Сенс купувати є у тому випадку, якщо це справді якесь дуже мальовниче місце (поряд річка, гарний берег і т.д.). В іншому випадку цей варіант не дужею....

Опубліковано

по якій причині не радили б?

по тій, що вашими тоді були б 3/4 будинку(але з всього вищесказаного - це найменше зло), також було б ну дуууже багато мороки із знесенням всього непотрібного, розчищенням "джунглів" та проводкою всіх комунікацій.... потім ще й кап.ремонт самого будинку... і не факт, що він ще довго стоятиме

ще й сусіди казна-хто... там же в Маяках циганів купа

загалом - шкурка вичинки не варта зовсім...

Опубліковано

по тій, що вашими тоді були б 3/4 будинку(але з всього вищесказаного - це найменше зло), також було б ну дуууже багато мороки із знесенням всього непотрібного, розчищенням "джунглів" та проводкою всіх комунікацій.... потім ще й кап.ремонт самого будинку... і не факт, що він ще довго стоятиме

це все зрозуміло.

от тільки та 1/4 будинку якраз і є наша. тому в решті будинку ми дуже зацікавлені. технічний стан будинку, тобто стін, фундаментів - абсолютно задовільний, перестоїть ще половину луцьких новобудов))

Опубліковано

це все зрозуміло.

от тільки та 1/4 будинку якраз і є наша. тому в решті будинку ми дуже зацікавлені. технічний стан будинку, тобто стін, фундаментів - абсолютно задовільний, перестоїть ще половину луцьких новобудов))

ну от вас Skorpio76 вище зорієнтував в ціні більш конкретно)

а далі думайте самі

Опубліковано

Ну впринципі зрозуміло. Порядок цін на землю теж визначився. Дякую всім хто прийняв участь в обговоренні.

Якщо ще в когось є думки, викладайте, цікавлять цифри, за будинок особливо, точніше 3/4 його)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...