Перейти до змісту

Візьму в оренду (можливо куплю б/у) бетонозмішувач 220 В

andriy1983

Рекомендовані повідомлення

Шукаю в оренду бетонозмішувач (можливо куплю б/у) на 220 В . потрібно приблизно на тиждень - треба залити підлогу у будинку , а також відмостку біля нього. Можливо хто підкаже де в Луцьку здають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо куплю б/у

просто почитати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Оксана переконала на нову, то подивись тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бери Limex (Хорватія), ось таку

http://www.motoblok.biz/ua/catalog/41/Betonozmishuvachi-Limex/6/Betonozmishuvach-Limex-190-LS-shesternya-v-podarunok.html

Сам брав таку - не шкодую. Багато передивився поки вибрав. Багато хто хвалить їх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бери Limex (Хорватія), ось таку

http://www.motoblok....-podarunok.html

Сам брав таку - не шкодую. Багато передивився поки вибрав. Багато хто хвалить їх.

Дякую за допомогу, але варіант нової я навіть не розглядаю - будинок у мене побудований, і купувати змішувач лише для того щоб замішати 8-10 м3 - смішно....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за допомогу, але варіант нової я навіть не розглядаю - будинок у мене побудований, і купувати змішувач лише для того щоб замішати 8-10 м3 - смішно...

Ну тоді тільки на прокат. Купувати БУ - також не варіант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за допомогу, але варіант нової я навіть не розглядаю - будинок у мене побудований, і купувати змішувач лише для того щоб замішати 8-10 м3 - смішно....

Якщо ніхто не запропонує нічого, то звертайся, дам в оренду нову мішалку, якщо по ціні підійде. Не можу ж я бордівця в біді кинути :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо цікавить, можу дати в оренду мій бетонозмішувач. Схожий на цей:

6e0b0994e3fefe1d524c74b57c317103.jpg

Характеристики товара Бетонозмішувач Forte EW7150 Потужність, Вт: 550 Живлення, В: 220 Швидкість мотору, об/хв: Повний об’єм, л: 150 Об’єм готової суміші, л: 85 Додаткова інформація: Рама - сталева, Бак - сталевий, Вінець - чавунний, Транспортувальні колеса

Розміри певно однакові, як і в цього: 810х710х430 мм. Придбав минулого літа. Використовувався разів зо п"ять. 100% працюючий. Стакан чистий. Загальна вага - близько 50 кг. Легко працює від генератора 1,3кВт. Легко заїжджає в бусік. Зручне переміщення по об"єкту навіть при повному навантаженні. Як на мене, зручний для заливання стяжок. Мішав ним бетон, розчин і вологу суміш під бруківку.

Тел. 050-2627266, 097-0688206 Максим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...